Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@maraida píše:
Jj,prý jenom v pražských Kauflandech,bohužel
No tak to je paráda…já dneska letěla do kauflandu do Jihlavy a tam na mě koukala prodavačka jak z jara, co po ní chci ![]()
V sobotu v Kaufu na Vypichu mely jeste hory plen. No tak to musel byt velky utok.
Holky mimoprazske, to je mi lito ja jsem i bez auta. Jinak bych vam nabidla, ze se vam zajedu kouknout a koupit kdyztak. Ach jo.
Kupuji pampersky v Rossmannu - většinou mívají akce, ale nevím, jestli zrovna teď mají - mrkněte se na net ![]()
Já teď pampers premium care kupovala na netu na eva.cz za 274,– to je ta nejlevnější cena, co jsem zatím potkala…a teď ty pražské kauflandy
![]()
Ahojky nevíte někdo jestli je těd nebo bude akce na Pampersky v Tesku aj ve Zlíně bratr potřebuje pro malou a nenechá si vymluvit že v Holešově jsou o 100kč levnější jak ve Zlíně prý je tam akce na nějaké velké balení (v Holešově stojí 349 a ve Zlíně 459)
@katula9 píše:
Ahojky nevíte někdo jestli je těd nebo bude akce na Pampersky v Tesku aj ve Zlíně bratr potřebuje pro malou a nenechá si vymluvit že v Holešově jsou o 100kč levnější jak ve Zlíně prý je tam akce na nějaké velké balení (v Holešově stojí 349 a ve Zlíně 459)
@katula9 píše:
A kolik jich je v tom 4 balíku? to asi nevíš
vždyť píše že 82 ![]()
@katula9 pokud to bylo na mě tak je to ten gigant pack a kolem 74 (4velikost) ale abych nekecala ted to přesně nevím malý spinka tak mu tam nechci lezt ![]()
@Mucha píše:
@katula9 pokud to bylo na mě tak je to ten gigant pack a kolem 74 (4velikost) ale abych nekecala ted to přesně nevím malý spinka tak mu tam nechci lezt
4 giantpack z rossmanu má 82ks