Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky prosím, nemáte některá z vás paragon na Pampers z května nebo června? Prosím, prosím. Díky, že se juknete. ![]()
Holky nevite jestli je ted nekde nejaka akce na Pampers active baby 4? V rossmanu uz asi nejsou za tech 330?
Včera jsem kupovala vel. 4 (132ks) active baby v Tescu Praha Novodvorská za 298,–. Měli jen vel. 4 a cca 10 krabic. Podle info z jiné diskuze tady na emiminu se za tuhle cenu objevují v Tescu po celé republice v poslednímch cca 10ti dnech, ale někde mají jen vel.3, někde obojí. Je to bohužel o náhodě a nebyla o tom zmínka v žádném letáku.
@sylva2005 píše:
Včera jsem kupovala vel. 4 (132ks) active baby v Tescu Praha Novodvorská za 298,–. Měli jen vel. 4 a cca 10 krabic. Podle info z jiné diskuze tady na emiminu se za tuhle cenu objevují v Tescu po celé republice v poslednímch cca 10ti dnech, ale někde mají jen vel.3, někde obojí. Je to bohužel o náhodě a nebyla o tom zmínka v žádném letáku.
to je supeeer, snad ještě budou, kamarádka mi je vyzvedne, páč v našem minitescu je mít stopro nebudou ![]()
@sylva2005
v třinci to taky bylo, pár krabic za tudle cenu a další stejné krabice za 500 a lidi to kupovali a pak vraceli na infu… jak u blbých na dvorku, ty levné se vytratili ani ne za hodinu ![]()
@Raďulle píše:
@sylva2005
v třinci to taky bylo, pár krabic za tudle cenu a další stejné krabice za 500 a lidi to kupovali a pak vraceli na infu… jak u blbých na dvorku, ty levné se vytratili ani ne za hodinu
už nejsoooou na novodvorský, pani nám vyfoukla posledni krabici ![]()
@Boudice23
já u toho sice nebyla ale kámoška mi říkala že u nás to brali lidi co vlezlo a ještě se vraceli… ![]()
@Raďulle píše:
@Boudice23
já u toho sice nebyla ale kámoška mi říkala že u nás to brali lidi co vlezlo a ještě se vraceli…
já furt čekám na akci…mám poslední balík a malá se ne a ne odplenkovat ![]()
Nevíte náhodou někdo, jestli jsou nebo budou v rossmannu pleny pampers č.4 za cenu 299kč, jak je mívají? Nemůžu nikde najít jejich akce, tak je asi teď nemají… ![]()
@3HE píše:
Nevíte náhodou někdo, jestli jsou nebo budou v rossmannu pleny pampers č.4 za cenu 299kč, jak je mívají? Nemůžu nikde najít jejich akce, tak je asi teď nemají…
pokud vím tak teď nebyly…byly v akce premium care za docela dobrou cenu ![]()
ale to je cca 2 letáky zpět.