Plenky Premium Care - cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
11.9.12 20:57

Trochu smrdi, ale jsou jediny, ktery mi ti dva drakousi neprocuraj ani prez celou noc a to jsou tom od koupani v 18:30 do 9 rano ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.9.12 21:04

Tak to spí krásně, ale zkoušela jsi BABYLOVE Z DM? prvně jsem na pampersky nedala dopustit, myslela jsemsi že jsou nej, ale teď už mám za náma jedno balení a spokojenost. jsou až do konce na zádech vyplněný - koukni proti světlu na pampersky kam sahá savá vložka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.9.12 22:32

@Janeynka nesmrdí a za cenu 199 ani nevadí to kratší savé jádro :palec:. Malýho přebaluju i jako dvouletáka po 3 hod.,aniž by byl extra počůraný, prostě zvyk. No a potom proč nechce na nočník, že :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
12.9.12 01:49

Jj mela jsem 4 ks vel 4 co zbyly kamaradce a holku uz ma bez plen a taky mi je prodojili. A hlavne ja si nemuzu pomoct, ale me prijde, ze se nevyplati kupovat levny pleny. Ze pak clovek casteji prebaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
12.9.12 01:50

Taky bych klidne prebalovala po 3 hodinach, ale mam dvoicata a tak je pro me vse dvojnasobne nakladnejsi…pleny, um, prikrmy, obleceni atd…takze jelikoz je uvnitr ta plena sucha tak jeprebaluju tak casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
12.9.12 07:09

Tak já nevím, ale asi bych nenechala dítě v plínce dýl než 2 hodiny. Přes léto jsem přebalovala po hodině, protože malá byla zpocená i za ušima natož aby byla zapařené v počůrané plíně.
Kupujeme Pampers AB. Kdybych na ně neměla, tak raději koupím nějaké levné plíny a budu stejně často přebalovat než nechat dítě v počůraném.

• Citovat
  • Upravit
1492
12.9.12 07:26
@Chocolate píše:
Tak já nevím, ale asi bych nenechala dítě v plínce dýl než 2 hodiny. Přes léto jsem přebalovala po hodině, protože malá byla zpocená i za ušima natož aby byla zapařené v počůrané plíně.
Kupujeme Pampers AB. Kdybych na ně neměla, tak raději koupím nějaké levné plíny a budu stejně často přebalovat než nechat dítě v počůraném.

pres den ok ale v noci kvuli prebalovani nemusim dite budit prebalovanim ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
12.9.12 07:43

@Janam20 Tak jasně, že né. Malá taky spí v noci 13 hodin vkuse a neřeším to. Ale to leží a nehýbe se, nezpotí se a netře prdelkou o plínku.

• Citovat
  • Upravit
7260
12.9.12 11:30
@Chocolate píše:

to je věc názoru. Mám půlroční kluky a po hodině přebalovat? Za prvé jsou úplně suchý a za druhý bysme zkrachovali na plínách. Dřív jak za 3 hodiny nemá smysl jsou úplně v suchu..proč asi je na plenách nbapsáno, že vydrží až 12 hodin? Mě to přijde přehnaný po hodině. A prdelky maj jak ze žurnálu a nikdy neměli žádnou opruzeninu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.9.12 11:34

Ony ty BABYLOVE vychází asi 1plena na 3Kč a pamperska na 4Kč, tak to není takový rozdíl. Já jsem taky prvně nechtěla zkoušet nějaký z DM ale pak jsem už byla nespokojená s pamperskama že když to tu každý vychvaloval tak jsem si je zkusila ty Babylove a jsem zatím spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
12.9.12 14:44

Já kupuju tedy jen Pampers, protože ve slevách mě vyjdou fakt lacino, třeba zelené jsem brala za 270 ten mega balík, co za něj všude chtějí kolem 400 a bílé za 200 malý balík v Rosssmanu když byl ve slevě za 222 a ještě 10% sleva na nákup a nebo byla v Kauflandu akce za 199. Ty dm nature jsem chtěla jen vyzkoušet a nebyly špatný, ale cenově ve slevách vychytané Pampersky vyjdou lépe a tak jich doma máme ještě 20 balíků mix zelené i bílé a nedám na ně dopustit. A i tak přebaluju po třech hodinách někdy polomokrou plenu, někdy fakt zapomenu a prdelka je suchá i po totálně nacucané pleně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.9.12 20:37

Tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie