Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Trochu smrdi, ale jsou jediny, ktery mi ti dva drakousi neprocuraj ani prez celou noc a to jsou tom od koupani v 18:30 do 9 rano ![]()
Tak to spí krásně, ale zkoušela jsi BABYLOVE Z DM? prvně jsem na pampersky nedala dopustit, myslela jsemsi že jsou nej, ale teď už mám za náma jedno balení a spokojenost. jsou až do konce na zádech vyplněný - koukni proti světlu na pampersky kam sahá savá vložka ![]()
@Janeynka nesmrdí a za cenu 199 ani nevadí to kratší savé jádro
. Malýho přebaluju i jako dvouletáka po 3 hod.,aniž by byl extra počůraný, prostě zvyk. No a potom proč nechce na nočník, že
![]()
Jj mela jsem 4 ks vel 4 co zbyly kamaradce a holku uz ma bez plen a taky mi je prodojili. A hlavne ja si nemuzu pomoct, ale me prijde, ze se nevyplati kupovat levny pleny. Ze pak clovek casteji prebaluje…
Taky bych klidne prebalovala po 3 hodinach, ale mam dvoicata a tak je pro me vse dvojnasobne nakladnejsi…pleny, um, prikrmy, obleceni atd…takze jelikoz je uvnitr ta plena sucha tak jeprebaluju tak casto
Tak já nevím, ale asi bych nenechala dítě v plínce dýl než 2 hodiny. Přes léto jsem přebalovala po hodině, protože malá byla zpocená i za ušima natož aby byla zapařené v počůrané plíně.
Kupujeme Pampers AB. Kdybych na ně neměla, tak raději koupím nějaké levné plíny a budu stejně často přebalovat než nechat dítě v počůraném.
@Chocolate píše:
Tak já nevím, ale asi bych nenechala dítě v plínce dýl než 2 hodiny. Přes léto jsem přebalovala po hodině, protože malá byla zpocená i za ušima natož aby byla zapařené v počůrané plíně.
Kupujeme Pampers AB. Kdybych na ně neměla, tak raději koupím nějaké levné plíny a budu stejně často přebalovat než nechat dítě v počůraném.
pres den ok ale v noci kvuli prebalovani nemusim dite budit prebalovanim ne ![]()
@Janam20 Tak jasně, že né. Malá taky spí v noci 13 hodin vkuse a neřeším to. Ale to leží a nehýbe se, nezpotí se a netře prdelkou o plínku.
@Chocolate píše:
to je věc názoru. Mám půlroční kluky a po hodině přebalovat? Za prvé jsou úplně suchý a za druhý bysme zkrachovali na plínách. Dřív jak za 3 hodiny nemá smysl jsou úplně v suchu..proč asi je na plenách nbapsáno, že vydrží až 12 hodin? Mě to přijde přehnaný po hodině. A prdelky maj jak ze žurnálu a nikdy neměli žádnou opruzeninu ![]()
Ony ty BABYLOVE vychází asi 1plena na 3Kč a pamperska na 4Kč, tak to není takový rozdíl. Já jsem taky prvně nechtěla zkoušet nějaký z DM ale pak jsem už byla nespokojená s pamperskama že když to tu každý vychvaloval tak jsem si je zkusila ty Babylove a jsem zatím spokojená!
Já kupuju tedy jen Pampers, protože ve slevách mě vyjdou fakt lacino, třeba zelené jsem brala za 270 ten mega balík, co za něj všude chtějí kolem 400 a bílé za 200 malý balík v Rosssmanu když byl ve slevě za 222 a ještě 10% sleva na nákup a nebo byla v Kauflandu akce za 199. Ty dm nature jsem chtěla jen vyzkoušet a nebyly špatný, ale cenově ve slevách vychytané Pampersky vyjdou lépe a tak jich doma máme ještě 20 balíků mix zelené i bílé a nedám na ně dopustit. A i tak přebaluju po třech hodinách někdy polomokrou plenu, někdy fakt zapomenu a prdelka je suchá i po totálně nacucané pleně ![]()