Rozdíl mezi Pampers 4 a 4+

400
6.9.12 15:53

Rozdíl mezi Pampers Active Baby 4 a 4+

Ahoj holky. Nevíte náhodou někdo, v čem spočívá rozdíl mezi plenkami Pampers Active Baby velikost 4 a 4+? Je na nich uvedeno, že velikost 4 je pro hmotnost 7 - 18 kg a velikost 4+ pro hmotnost 9 - 20 kg. Doteď jsme používali velikost 4 a chtěla jsem o trochu větší, tak jsem koupila 4+, ale k mému nepříjemnému překvapení jsou podle mě velké úplně stejně a navíc jsou ty 4+ nižší, takže méně kryjí záda, což mi nevyhovuje. Asi jsem to nějak nepochopila, čekala jsem větší plínu a ona je široká úplně stejně a naopak nižší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
6.9.12 15:58

Mě ta 4+ přišla větší, ne o moc, ale třeba přes bříško. Malá je pupkatá :) tak jí to přes pupík bylo těsné, když jsem to dobře zalepila a ani ty záda mi nepřišly :think:
No teď jsme přešli na Sleep a Play a tam nám stačí bohatě 4.

• Citovat
  • Upravit
10975
6.9.12 15:58

Naše zkušenost je dokonce taková, že jsme v jednu dobu měli doma obě velikosti a 4 byli o něco větší než 4+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
6.9.12 16:17
N
@MisaHanuska píše:
Naše zkušenost je dokonce taková, že jsme v jednu dobu měli doma obě velikosti a 4 byli o něco větší než 4+

No přesně, mám obojí a kromě toho, že jsou ty 4+ nižší, tak jsou úplně stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.9.12 17:46

Mě přijdou větší o trošku. Malé sedí líp jak 4,ale používáme oboje :nevim: …asi bych to nehrotila, plínka buď sedí, nebo nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.9.12 20:24

Mě přijdou o malinko širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.9.12 12:32

Prý mají delší ty pružné pásky, ale já taky žádný rozdíl nevidím, naštěstí nám zatím stačí vel. 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí