Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky!
Znám, používám a naprostá spokojenost
Používám na ně 25% kuponek, takže pak vyjdou myslím okolo 4,– za kus.
Jinak, hodně štěstí s tréninkem ![]()
@rorozulka Znám a chválím! Dokonce jsme si udělala zásoby na slevové kuponky pro další dítko, takže za cca 1,5roku se budou hodit ![]()
Ja jsem teda vice spokojena s babydream z rossmana
ale tak každému vyhovuje něco jiného ![]()
Pridam se k dotazu, tyhle treningove kalhotky maji stejnou absorbci jako normalni pleny, jenom jsou natahovaci a bez zapinani? Nebo uz nemaji takovou absorbci a slouzi jenom jako pojistka nejake nehody?
@74paja Když jsme byli na dovolené, tak jsem je nechala párkrát synovi na noc a pobraly všechno
(a to syn za noc dokáže vyprodukovat neskutečný věci ![]()
@kkkristynka Takze jak normalni plinka? Tak dik. Ja je totiz malymu planuju koupit na vylety. V roce je desny sidlo a normalni plinku vetsinou pozapinam vselijak nakrivo a tak jsem si myslela, ze tohle bych jen navlikla a snad by bylo prebalovani na ceste snadnejsi… ![]()
@74paja píše:
@kkkristynka Takze jak normalni plinka? Tak dik. Ja je totiz malymu planuju koupit na vylety. V roce je desny sidlo a normalni plinku vetsinou pozapinam vselijak nakrivo a tak jsem si myslela, ze tohle bych jen navlikla a snad by bylo prebalovani na ceste snadnejsi…
Jj, taky mám zkušenost, že nasají stejné množství jako normální plenka a jsou i při pohybu bezpečnější na zadržení případného bobku. Nemají sice na boku rozepínání, ale dají se na bocích dobře roztrhnout, aby se pokaděná plenka nestahovala přes celé nohy ![]()
@74paja ja mam taky zkusenost, ze poberou to co normalni plena, mam ozkousene babydream a babylove, prijdou mi srovnatelne. Jen jsou trochu drazsi, tak je ted nekupuju, i kdyz me normalni pleny zacinaji desive stvat, z dcery to zacinaa padat ![]()