Babylove tréninkové plenky

598
8.9.12 12:35

babylove treninkove plenky

Znate?--- jsou dobre?
DEKUJI :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1340
8.9.12 12:51

Ahojky!

Znám, používám a naprostá spokojenost ;) Používám na ně 25% kuponek, takže pak vyjdou myslím okolo 4,– za kus.

Jinak, hodně štěstí s tréninkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.9.12 13:01

@rorozulka Znám a chválím! Dokonce jsme si udělala zásoby na slevové kuponky pro další dítko, takže za cca 1,5roku se budou hodit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
8.9.12 13:15

Ja jsem teda vice spokojena s babydream z rossmana :) ale tak každému vyhovuje něco jiného :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.9.12 13:20

Pridam se k dotazu, tyhle treningove kalhotky maji stejnou absorbci jako normalni pleny, jenom jsou natahovaci a bez zapinani? Nebo uz nemaji takovou absorbci a slouzi jenom jako pojistka nejake nehody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
8.9.12 13:27

@74paja Když jsme byli na dovolené, tak jsem je nechala párkrát synovi na noc a pobraly všechno :palec: (a to syn za noc dokáže vyprodukovat neskutečný věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.9.12 13:32

@kkkristynka Takze jak normalni plinka? Tak dik. Ja je totiz malymu planuju koupit na vylety. V roce je desny sidlo a normalni plinku vetsinou pozapinam vselijak nakrivo a tak jsem si myslela, ze tohle bych jen navlikla a snad by bylo prebalovani na ceste snadnejsi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.9.12 13:36
@74paja píše:
@kkkristynka Takze jak normalni plinka? Tak dik. Ja je totiz malymu planuju koupit na vylety. V roce je desny sidlo a normalni plinku vetsinou pozapinam vselijak nakrivo a tak jsem si myslela, ze tohle bych jen navlikla a snad by bylo prebalovani na ceste snadnejsi… ;)

Jj, taky mám zkušenost, že nasají stejné množství jako normální plenka a jsou i při pohybu bezpečnější na zadržení případného bobku. Nemají sice na boku rozepínání, ale dají se na bocích dobře roztrhnout, aby se pokaděná plenka nestahovala přes celé nohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.9.12 13:45

@74paja ja mam taky zkusenost, ze poberou to co normalni plena, mam ozkousene babydream a babylove, prijdou mi srovnatelne. Jen jsou trochu drazsi, tak je ted nekupuju, i kdyz me normalni pleny zacinaji desive stvat, z dcery to zacinaa padat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí