Pleny za Flexipassy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
5.4.12 16:46

jo v těch zdravotních potřebách je berou téměř všude, já tak pro mimčo koupila např. matraci do postýlky a prostěradla nepromoková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.4.12 16:47

Taky nemam problem je utratit, bryle, lekarna, nekde se tim da platit kino… :)

• Citovat
  • Upravit
2400
5.4.12 17:29

holky moc jste mi pomohly.

já jsem použila flexipassy v hodnotě 9000,– minulý rok jako příspěvek na dovču od cestovky, a jinak jsem s nimi platila v aquaparku Čestlice. pokud nevíte, co s flexíkama, tak ten aquapark opravdu doporučuji, je to relax pro celou rodinu.

holky co neví : flexíky nabízí lepší zaměstnavatel v rámci péče o zaměstnance.

Já když nastupuju do práce, tak chci auto, stravenky, flexíky. a přes to vlak nejede. :-)) ne tak to auto jsem schopná oželet, od toho zaměstnavatelé ustupují, ale flexíky a stravenky hodně pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
5.4.12 17:32

no ja jich mam za 14500czk, loni jsme to vyuzili na dovcu, no problem, ted uvazuji o zdravotnich potrebach, ze tam koupim botky a nejakou vybavu na mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.4.12 20:21

Pozor ale v těch zdravotních potřebách, mají tam ceny docela dost vyšponovaný. Kupovala jsem funkční tričko za 500 a pak jsem ho viděla v normálním krámu za 299, oni holt spoléhají na to, že lidi tam prostě flexipassy utratí. Ale na druhou stranu my je zas chceme utratit…a každý si přijde na svý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thomas75
7.9.12 18:41

Za flexi pass pleny

Dobrý den ano jedině lékarna v Tusárově ulici taky jsem tam byl a pořád jsem nevěděl co za to nakoupit a tak jsem vzal za ně balík plen a všechno kolem dětí a beze všeho jsem zaplatil flexi pasama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák