Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
jo v těch zdravotních potřebách je berou téměř všude, já tak pro mimčo koupila např. matraci do postýlky a prostěradla nepromoková…
Taky nemam problem je utratit, bryle, lekarna, nekde se tim da platit kino… ![]()
holky moc jste mi pomohly.
já jsem použila flexipassy v hodnotě 9000,– minulý rok jako příspěvek na dovču od cestovky, a jinak jsem s nimi platila v aquaparku Čestlice. pokud nevíte, co s flexíkama, tak ten aquapark opravdu doporučuji, je to relax pro celou rodinu.
holky co neví : flexíky nabízí lepší zaměstnavatel v rámci péče o zaměstnance.
Já když nastupuju do práce, tak chci auto, stravenky, flexíky. a přes to vlak nejede.
ne tak to auto jsem schopná oželet, od toho zaměstnavatelé ustupují, ale flexíky a stravenky hodně pomohou.
no ja jich mam za 14500czk, loni jsme to vyuzili na dovcu, no problem, ted uvazuji o zdravotnich potrebach, ze tam koupim botky a nejakou vybavu na mimi…
Pozor ale v těch zdravotních potřebách, mají tam ceny docela dost vyšponovaný. Kupovala jsem funkční tričko za 500 a pak jsem ho viděla v normálním krámu za 299, oni holt spoléhají na to, že lidi tam prostě flexipassy utratí. Ale na druhou stranu my je zas chceme utratit…a každý si přijde na svý.
Dobrý den ano jedině lékarna v Tusárově ulici taky jsem tam byl a pořád jsem nevěděl co za to nakoupit a tak jsem vzal za ně balík plen a všechno kolem dětí a beze všeho jsem zaplatil flexi pasama.