Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, potřebuju nakoupit v lékárně za flexipassy. znáte někdo vybavenější lékárnu v Praze, kde mají v sortimentu kromě léků také : pleny, síťované kalhotky do porodnice, vložky, prsní kojící kloboučky, papírové přebalovací podložky, vlhčené ubrousky ? ráda bych utratila flexipassy za výbavičku pro miminko, ale minule jsem byla v lékárně, která sice flexíky přijímá, ale sortiment byl bez plenek atd. díky ![]()
no tak to me taky zajima, mam dost flexipassu a utratim to klidne i za botky cokoliv…
Lékárny Lloyds obecně? Flexipassy tam berou a přijde mi, že toho mají celkem dost ![]()
@bumbinka píše:
Lékárny Lloyds obecně? Flexipassy tam berou a přijde mi, že toho mají celkem dost
a tak tyto lekarny jsem nevidela… tak budu muset cihnout na net…
tak jsem koukala, jsou na Praze 1, 4, 9 tak se podivam, diky za tip
http://www.docsimon.cz/ da se objednat po netu a platit potom na prodejne.. taky jsem to tak delala, jen mi to prislo drahe.
ahoj, já jsem taky za flexipasy nakoupila pro mimi kosmetiku, lahvičky, drogerii a podobně (v dr. Max)ale na plenky jsem nenarazila nikde, jen na ty pro nedonošený mimča, který mívají v nemocničních lékárnách…
@dada12 píše:
Ahoj, potřebuju nakoupit v lékárně za flexipassy. znáte někdo vybavenější lékárnu v Praze, kde mají v sortimentu kromě léků také : pleny, síťované kalhotky do porodnice, vložky, prsní kojící kloboučky, papírové přebalovací podložky, vlhčené ubrousky ? ráda bych utratila flexipassy za výbavičku pro miminko, ale minule jsem byla v lékárně, která sice flexíky přijímá, ale sortiment byl bez plenek atd. díky
Zkus zdravotní potřeby, já to za flexipassy koupila tam, ale v Plzni. Jinak jsem to taky využila na očkování pro mimi hned pár týdnů po porodu proti rotavirům, koupila jsem si vakcínu sama v lékárně a oni mi jí jen aplikovali za 50kč, teda samozřejmě ne mě, ale miminku.
JInak máme jich každý rok za 12tisíc a vždy je plně využijem. Mimo jiné i za dovolené s cestovkou. Berou většinou za 5-6tisíc a pak doplácíme. Jinak ve zdravotních potřebách botičky, pro mě boty, brýle, myslím, že už je berou všude. Teď za ně kupuju i permanentky do fitka. ![]()
jo v těch zdravotních potřebách je berou téměř všude, já tak pro mimčo koupila např. matraci do postýlky a prostěradla nepromoková…
Taky nemam problem je utratit, bryle, lekarna, nekde se tim da platit kino… ![]()
holky moc jste mi pomohly.
já jsem použila flexipassy v hodnotě 9000,– minulý rok jako příspěvek na dovču od cestovky, a jinak jsem s nimi platila v aquaparku Čestlice. pokud nevíte, co s flexíkama, tak ten aquapark opravdu doporučuji, je to relax pro celou rodinu.
holky co neví : flexíky nabízí lepší zaměstnavatel v rámci péče o zaměstnance.
Já když nastupuju do práce, tak chci auto, stravenky, flexíky. a přes to vlak nejede.
ne tak to auto jsem schopná oželet, od toho zaměstnavatelé ustupují, ale flexíky a stravenky hodně pomohou.