Pleny za Flexipassy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2400
5.4.12 15:27

pleny za flexipassy

Ahoj, potřebuju nakoupit v lékárně za flexipassy. znáte někdo vybavenější lékárnu v Praze, kde mají v sortimentu kromě léků také : pleny, síťované kalhotky do porodnice, vložky, prsní kojící kloboučky, papírové přebalovací podložky, vlhčené ubrousky ? ráda bych utratila flexipassy za výbavičku pro miminko, ale minule jsem byla v lékárně, která sice flexíky přijímá, ale sortiment byl bez plenek atd. díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
5.4.12 15:35

no tak to me taky zajima, mam dost flexipassu a utratim to klidne i za botky cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.4.12 15:35

Lékárny Lloyds obecně? Flexipassy tam berou a přijde mi, že toho mají celkem dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
5.4.12 15:37
@bumbinka píše:
Lékárny Lloyds obecně? Flexipassy tam berou a přijde mi, že toho mají celkem dost :nevim:

a tak tyto lekarny jsem nevidela… tak budu muset cihnout na net…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
5.4.12 15:41

tak jsem koukala, jsou na Praze 1, 4, 9 tak se podivam, diky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.4.12 15:53

http://www.docsimon.cz/ da se objednat po netu a platit potom na prodejne.. taky jsem to tak delala, jen mi to prislo drahe.

• Citovat
  • Upravit
30556
5.4.12 15:57

ahoj, já jsem taky za flexipasy nakoupila pro mimi kosmetiku, lahvičky, drogerii a podobně (v dr. Max)ale na plenky jsem nenarazila nikde, jen na ty pro nedonošený mimča, který mívají v nemocničních lékárnách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
5.4.12 16:07

A co jsou to flexi pasy,to je něco s pojištěním flexi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.4.12 16:27

já chci taky fasovat flexi :think: Kde je dostáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.4.12 16:28

u nás je dostává taťka od zaměstnavatele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.4.12 16:37
@dada12 píše:
Ahoj, potřebuju nakoupit v lékárně za flexipassy. znáte někdo vybavenější lékárnu v Praze, kde mají v sortimentu kromě léků také : pleny, síťované kalhotky do porodnice, vložky, prsní kojící kloboučky, papírové přebalovací podložky, vlhčené ubrousky ? ráda bych utratila flexipassy za výbavičku pro miminko, ale minule jsem byla v lékárně, která sice flexíky přijímá, ale sortiment byl bez plenek atd. díky :-)

Zkus zdravotní potřeby, já to za flexipassy koupila tam, ale v Plzni. Jinak jsem to taky využila na očkování pro mimi hned pár týdnů po porodu proti rotavirům, koupila jsem si vakcínu sama v lékárně a oni mi jí jen aplikovali za 50kč, teda samozřejmě ne mě, ale miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.4.12 16:38

JInak máme jich každý rok za 12tisíc a vždy je plně využijem. Mimo jiné i za dovolené s cestovkou. Berou většinou za 5-6tisíc a pak doplácíme. Jinak ve zdravotních potřebách botičky, pro mě boty, brýle, myslím, že už je berou všude. Teď za ně kupuju i permanentky do fitka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.4.12 16:46

jo v těch zdravotních potřebách je berou téměř všude, já tak pro mimčo koupila např. matraci do postýlky a prostěradla nepromoková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.4.12 16:47

Taky nemam problem je utratit, bryle, lekarna, nekde se tim da platit kino… :)

• Citovat
  • Upravit
2400
5.4.12 17:29

holky moc jste mi pomohly.

já jsem použila flexipassy v hodnotě 9000,– minulý rok jako příspěvek na dovču od cestovky, a jinak jsem s nimi platila v aquaparku Čestlice. pokud nevíte, co s flexíkama, tak ten aquapark opravdu doporučuji, je to relax pro celou rodinu.

holky co neví : flexíky nabízí lepší zaměstnavatel v rámci péče o zaměstnance.

Já když nastupuju do práce, tak chci auto, stravenky, flexíky. a přes to vlak nejede. :-)) ne tak to auto jsem schopná oželet, od toho zaměstnavatelé ustupují, ale flexíky a stravenky hodně pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák