Kvalitní dětské sluneční brýle, Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1005
2.4.12 08:45

kvalitní dětské sluneční brýle-Brno

Ahojky,sice nám to počasí poslední dobou moc nepřeje ale už se začínám pomaličku zajímat o dětské sluneční brýle.Chtěla bych nějaké brýle pro holčičku,která bude mít 2 roky.Nevíte někdo o nějaké prodejně v Brně,kde prodávají kvalitní dětské sluneční brýle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
629
2.4.12 09:12

Já kupovala někde na Masaryčce v optice…cena 800 a pak v testech vyšly pomalu nejlíp brýle od Vietnamců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
2.4.12 09:20
@labell píše:
Já kupovala někde na Masaryčce v optice…cena 800 a pak v testech vyšly pomalu nejlíp brýle od Vietnamců :lol:

Já jsem ještě slyšela,že v Bílým domě se prodávají taky ale chci mít z čeho vybírat,tak těch prodejen chci víc :) Brýlím třeba z Tesca nevěřím a větnamcům už vůbec ne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.4.12 09:37

No to já taky ne, ale fakt v tom testu vyšly skoro nejlíp, jsem pěkně čučela. To máš pomalu skoro se vším…přemýšlíš co nej koupit a nakonec v testu vyjde nejlíp máslo Dr.Halíř a Tesco kuřecí maso :?

Jinak ale tu Masaryčku bych prošla a v každé optice určitě nějaké dětské sluňáky mít budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
2.4.12 10:06

Příští týden to už začnu pomalu shánět,tak snad dobře vybereme :) Jo a děkuji za info :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák