Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, říkala mi kamarádka, že by měla právě v HaM probíhat akce, ale neví podrobnosti - při nákupu nad nějakou částku slevová karta v nějaké částce. Nevíte někdo jak to je? Platí to ve všech pobočkách (nebo konkrétně Ústí nebo Praha Letňany)? Ta slevová karta platí hned nebo má odloženou platnost?
dík
já jsem byla minulý týden ale v nově otevřené prodejně. Měli tam 3denní akci, když nakoupíš nad 1000Kč dostaneš 300Kč poukázku, kterou ale musíš ještě ten den vybrat, to bylo v ostravě, jak je to jinde nevím..
Já byla tento týden v Liberci a tam je akce, když nakoupíš dětské nad 600Kč, obdržíš 30% slevu na cokoli.
@kaa13 píše:
Já byla tento týden v Liberci a tam je akce, když nakoupíš dětské nad 600Kč, obdržíš 30% slevu na cokoli.
díky, o dětský zboží mi jde, nevíš do kdy to platí?
To netuší, já tam bylo v pondělí a ve střebu a hlásili to tam oba dny, myslím, že říkali tento týden, ale ruku do ohně za to nedám. Když nakoupíš v tom dětském, tak se ta sleva potom vztahuje i na dámské a pánské.
Tak tam zavolej, na netu je určitě kontakt na ten konkrétní obchod.
Nakupte z dětské kolekce za min. 600 Kč a dostanete slevu 30% na váš nákup.Kupon platí od 22.3. do 6.4. 2012.
Cituji z kuponu ![]()
@sandritkal píše:
já jsem byla minulý týden ale v nově otevřené prodejně. Měli tam 3denní akci, když nakoupíš nad 1000Kč dostaneš 300Kč poukázku, kterou ale musíš ještě ten den vybrat, to bylo v ostravě, jak je to jinde nevím..
Sandritko a mají tam i těhu sekci? V avionu ji zrušili. ![]()
Je to tak jak píše Sandritka
http://www.hm.com/…upon-kids-cz odkaz na kupon
Příspěvek upraven 31.03.12 v 17:37
Takže když nakoupím nad Kč 600,– odečtou mi z toho slevu 30% ? Nebo až když nakoupím tak při dalším nákupu dostanu slevu?
Jsem z toho zmatená…
taky nevím, jestli je to na ten nákup, ve kterém mám to dětské zboží nebo až na ten další?
Já to taky nevím
Taky by mě zajímalo zda je to přímo na ten nákup co nakoupím.
Na ten nákup, který uskutečníte nad 600,– dostanete těch 30% slevu
@Srnečka píše:
Je to tak jak píše Sandritkahttp://www.hm.com/…upon-kids-cz odkaz na kupon
Holky prosím vás, která jste byla v H&M shopping x Karolína, kde je lepší výběr pro mimča?
a ten kupon musím předložit?
edit: musím si vytisknout tenhle kupon a předloži ho na pokladně a nebo dostanu nějakej v ham?