Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
zkus oc Letňany,tam je obchodů víc; kvůli velikosti pak Next nebo Marks and Spencer; je tam Claire´s a Bijou Brigitte; boty Deichmann, Reno, Baťa a Humanic
Ahoj,
tak za mě bych volila buď Paladium, nebo OC CHodov, je tam všechno na co si vzpomeneš ![]()
Ahoj,
záleží kde bydlíš. Já to mám blízko na OC Novodvorská, tam se dost zlepšila nabídka oblečení. A když mám čas, tak jezdím na Chodov, spousta obchodů, velký výběr.
@jjanekk píše:
Ahoj,
tak za mě bych volila buď Paladium, nebo OC CHodov, je tam všechno na co si vzpomeneš
Tak tam bych byla nejradši pečená vařená
z Palladia je to navíc hned za rohem Na příkopy a na Václavák tam jsou taky obchody..
Jejej, velikost bod (misto bot)
, to je kiks jako blazen. No nic, no, materska demence se hlasi
![]()
Holky a misto nakupu zminovaných bot, jsou pohodlne? Napr.Reno na me moc pohodlne nepůsobi. Boty z Mixéru mám taky doma a pohodlí taky nic moc.
jo,v Renu mají i pohodlné boty, v Baťovi né, v Humanicu možná
Leo'x móda v Nera, u Kik textilu. Víte někdo co je zač ten Leo'x? Zahlídla jsem to z auta. Viděla jsem to poprvé a na netu se mi nepodařilo nic najít. ![]()
Tak kdyby někdo věděl…dík.
Pokud máš čas tak si myslím zajdi do OC Chodov a můžeš si užít celý den.
Poté jít na kávičku a máme pěkný den ![]()
Mám problémy s hlídáním a s ježděním bariérovým městem, tedy Prahou a tak se chci zeptat, kam jezdíte nejraději pro oblečení?
Nechci se zdržovat, když už to hlídání konečně mám…
Mám 172 cm, vel. 44, teď po porodu spíš 46, móda se mi líbí spíš sportovní, event. výstřední, určitě ne společenská „lady moda“ - žádné kostýmky, lodičky apod.Velikost bod mám 39, mám vysoký nárt. Dlouhý vlasy, takže i klidně gumičky, sponky. Taky bižuterii můžu.
Diky a omluva za anomym, stydím se takovýhle slepičí dotaz.