Pletené válenky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
makykyna
31.10.12 11:18

pletené válenky

Ahoj přemýšlím že bych si koupila takové ty pletené válenky. moc se mi líbí ale nevím zda jsou dobré na zimu do sněhu :think: párkrát jsem je viděla ale nevím kde bych je mohla sehnat. máte je někdo? ráda si přečtu vaše zkušenosti a názory díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
31.10.12 11:19

Seznes na mmb ci na aukru..do snehu urcite nejsou..jen do sucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
31.10.12 11:45

Tak to je snad jasne, ze to do snehu moc neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.10.12 11:51

Já bych je brala jako bačkory ;) Do sněhu teda určo neeeee :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.10.12 11:52

Taky jsem se dost podivila nad formulací do sněhu a toto… :mrgreen: Ale určitě fler či mimibazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
31.10.12 11:52

Kup si kvalitní impregnaci, udělej na ně víc nástřiků. Pak vydrží i nějaké to mokro. Poradila mi to pani v Deichmanu a semišové kozačky nepromoknou ani v plískanici. Nastříkala jsem s tim třeba i kočárek a nemusim vozit pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
31.10.12 12:09

Mám ty samé akorát s knoflíky z aukra, doporučuju vzít o číslo menší, jsou i tak větší a ještě se roztáhnou..zrovna dnes je vezu kamarádce, už bych si je nevzala, jsou jen na podzim, ne do vlhka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
31.10.12 12:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xantipi nepřihlášená
30.8.13 23:45

Ahoj holky, končím 30 týden těhotenství a mám problém, že mi dost otekly nohy a já mám problém obout jakékoliv boty. Přemýšlela jsem, že bych září říjen odchodila ve válenkách. Moc se mi líbí pletené, ale zaboha nemůžu najít žádný prodej… Pomůžete? Ani na aukru jsem je nenašla… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák