Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máme kinect, panelák 2+1 pokoje ne moc velký a vejde se to tam v pohodě, je fakt, že abysme měli víc místa, prostě to máme natočené na šikmo, ať to nemíří přímo na sedačku a je to
Jinak si možná i zjisti, jaké hry by se ti líbili, na kterou tu konzolu se ti to líbí víc… ale my jsme spokojení…můj hraje i bez kinectu normální hry na xboxu pomocí ovladače…
Máme PS3,bydlíme v paneláku, taky jsme se rozhodovali, ale PS3 vyhrál díky tomu, že se dají hrát hry přes net a nemusí se platit poplatek jako u Xboxu(to mi vysvětlily děti) ![]()
mě vyhovuje, že to funguje zároveň jako DVD přehrávač
Máme xbox kinect.
bydlíme v paneláku, problém s ničím není.
Xbox lze taky hrát po síti a jako DVD přehrávač slouží také.
navíc děti se opravdu vyblbnou, dospělí taky, kolikrát mne celé tělo bolí ještě 2 dny po hraní
Taky jsme se takhle rozhodovali a vyhrálo PS3. Měli jsme i první dvě konzole, takže osvědčená kvalita. Větší výběr v použitých hrách za nižší cenu a mě osobně vyhovuje u Move ovladač v ruce. Přes net hry nehrajeme, ale využíváme konzoli jako blu-ray.
Prosím poradíte - přehráva XBox taky blu-ray? Také řešíme vánoční dárky a také je XBox jednou variantou, oproti ps3 to ovládání tělem je proste bomba ![]()
Netusim zda blueray, ale dvd normalne prehrava
i HD
tady neco
Optická mechanika:
DVD 12× (schopná číst oboustranné DVD)
Podporované formáty:
DVD-video, DVD-Rom, DVD-R/RW, CD-DA, CD-Rom, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD, JPEG photo CD
A u ps3 move se nehraje telem?? a jak je to s tema hrama u ps3, se daji hrat nejak pres to, jo??
Move nemáme, tak to nevím, ale syn říkal, že u PS3 může hrát hry online přes net, u Xboxu taky, ale prý se musí platit nějaký poplatek
Jinak my taky měli i předešlé dvě konzole, takže spokojenost s PS3
Tak my máme X box s kinectem a super. Nám osobně víc vyhovuje když kinect snímá jenom pohyby těla a nemusíte u toho držet nic v ruce jako u ostatních hjerních konzolí(wii, psp).dcera říká, že se jí s tím ovladačem strašně potí ruce
X box funguje taky jako dvd přehrávač. A pouze jsme se zaregistrovali a měli měsíc členství zdarma a od té doby si můžeme dál zdarma stahovat demo verze her. Což nám vyhovuje, člověk si to vyzkouší a zjistí, že je to blbost a neutratí peníze za to, že si jí koupí. Mají i plno jiných her(ne na kinect),hraje se ovladačem, nebo třeba manžel jezdí auta s volantem. Přijde mi, že xbox má větší výběr her.Za nás-máme ho od loňských vánoc a neměnili bysme ![]()
Me by zajimalo jak je to u toho Move teda.. a kde kupujete hry na xbox nebo na ps3, spis pres bazar nebo novy?
My na x box kupovali normálně v elektroworldu a euronicsu.Pak jednu přes ebay. Zatím jsme koupili jenom nové.
Tak pritel se vyziva s pc a konzolemi tak xbox neprehrava blue ray ale jenom dvd. Blue ray je vyrobek od sony tak to jde jen na ps3. A k move musis drzet ten pohubovy senzor. Kinect snima tvoje telo kdezto ps3 snima tim senzorem pohyby tela. Nu xbox na netu se plati pry asi rocne 500 ale jen me zarazi ze tam se musi dat platebni karta a kdyz na to napdadnou hekri tak potes panbuh… Taky se rozmyslime co koupit.
Nazdar mám otázku když jsi koupím PS3 normální a chci naněm hrát hry move stačí si koupit k tomu ovladače nebo jsou na ty hry specialni konzole PS3.
Ahoj, chceme pořídit nějakou herní konzoli z těchto dvou, ale nevím jakou vybrat.. prosím někoho kdo doma má, tak ať poradí.. klady a zápory atd.. pročetla jsem diskuze, který už tu jsou, ale jsou starý..
Bydlíme v paneláku, takže nevím jestli Kinect.. no nechám to na vás, at mě něčím přesvědčíte hihi