Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, dal byste mi někdo tip, kde koupit levně polystyrenové kuličky v Praze?
Já je kupovala v galanterce a taky jsem je viděla v obchodě, kde prodávají polštáře, deky, ubrusy, povlečení atd ![]()
No, ale tam to asi vyjde docela draho- chtěla bych k Vánocům udělat 2 vaky a to potřebuju cca 500 litrů…
Nevyplatí se ti je spíš objednat z netu? Takové množství budeš nejspíš v obchodě i špatně shánět.
Ahoj, zrovna nedávno jsem objednávala kuličky z internetu, protože jsem je nikde u nás nemohla v obchodě sehnat. Cena supr, dodáno taky hned, ALE kuličky jsem potřebovala do „matrace“ pro psa na které samozřejmě každý den leží. A teď po cca měsíci jsou už zase slehlé a musím mu tam přidat další. Takže pozor i na tu kvalitu. Ty původní kuličky jsme tam měli rok a půl a teď jsem je chtěla vyměnit, protože už v tom byl bordel a tak půlka jich byla spláclá…a to jsem si pěkně naběhla. Pokusím se dohledat obchod kde jsem to kupovala, protože tam fakt už raději ne ![]()
Edit: Už to mám - bylo to na polystyrenove-kulicky.cz
Příspěvek upraven 30.10.12 v 10:16
Děkuju za odpovědi- no, asi to budu muset pořádně promyslet, aby to fakt neslehlo, měla jsem kojící polštář a ten byl pořád stejný…
@janusska Prosím tě a to si koupila ty 70 nebo 100? Já bych chtěla vytvořit vak pro malého, tak abych pak nemusela všechny vyhánět, že na to nesmí sedat a tak.
A nevíte někdo, jaký je rozdíl v těch kuličkách s atestem a bez atestu? Kdyby mi ten obal prasknul a kuličky se rozběhly po bytě tak bude průšvih tak jako tak. Stejně bych je musela rychle uklidit, aby si drobek nepochutnal.
Dej pozor na polystyrenové kuličky a polystyrenovou drť - tu prodávají ve stavebninách, není kvalitní a hned se slehne. POlystyrenové kuličky se dají objednat přímo u výrobce, já je objednávám u izopol.cz, mají sklad i v plzni, tak si je tam vyzvedávám a neplatím dopravu. jsou kvalitní, celkem vydrží. na vacích se válí děti i dospělí. prodávají se na kila a jeden pytel, teď nevím kolik váží je asi 350l kuliček. na jeden velký „fatboy“ je třeba asi jeden a třetina pytle… a mít v rezervě a po čase užívání doplnit… taky jsem šila jako různé dárky k vánocům, narození dětí a tak.
@Aspera Kupovala jsem ty 70, protože takové tam i měl pesan předtím. Hledala jsem i ve stavebninách, kde sice měli velké pytle, ale zase opravdu pro stavební použití (do betonu atd.) a nevypadali nikterak vábně pro „domácí“ použití.
Ahoj všem, nevíte, kde se dají koupit PS kuličky do vaků, pufů apod. Chci je jak jinak hned, nechci čekat než příjdou z netu. Díky K.
@Kytina píše:
Ahoj všem, nevíte, kde se dají koupit PS kuličky do vaků, pufů apod. Chci je jak jinak hned, nechci čekat než příjdou z netu. Díky K.
někde jsem tu hakládala tuhle diskuzi, jsou to EPS?? kuličky. jo, víš o tom, že je tam musíš nafoukat vysavačem? myslím, že tento bordel to nestojí, já to vzdala.
… no myslím klasické polystyrenové. Jak ysavačem? to jsem myslela, že to nacpu do vaku a strčím do pufu… nebo to je blbost?