Kde koupím polystyrenové kuličky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11626
25.2.14 20:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.2.14 21:07

Já jsem objednávala už několikrát na http://sedaci-vaky.kampet.cz/…EPS-KULICKY/ … je to asi nejlepvnější varianta a když to objednáš, tak to máš doma do dvou dnů, tak to je v podstatě hnedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.2.14 21:09

@Veveruska87 něco takového, myslím, že tohle je ještě jemnější a nazívá se to rouno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.2.14 21:21

@Kytina ty kuličky, to je běs… strašně to elektrizuje a rozfoukává se to. Drží to na všem, na čem nemá a nedrží na čem by mělo. Vysavačem jsem to nezkoušela. Sypeme to tam s manželem takovým tím trychtýřem na plnění marmelády do sklenic. Pokud to dělám sama, tak nabírám a sypu hrnkem, to jde.
Rouno teda neznám, ale pokud myslíš klasickou náplň do polštářů, tak to je polyesterové vlákno a to je nejjednodužší koupit v ikea. Koupíš si prostě jejich polštář za 39,– vykucháš ho a vycpeš si s tím, co potřebuješ. Já tím vycpávám ručně dělané plyšáky a hračky. Dá se to i prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.2.14 21:30

@Faya. . diky, nakonec to nacpu asi klasickou molitanovou drti, to bude asi nejjednodussi a nejmin bordelu:-) ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
25.2.14 21:43

@ivabozi Prodávají se ve stavebninách. Jsou různé velikosti a vycházely na cca 250-300 Kč za 250 l. Kamarád je tam manželce také kupoval do sedacího vaku a vyjde to asi nejlevněji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.2.14 21:59

@Kytina
Ak si z Brna, mozes skocit sem: http://www.branakdetem.cz/…are-pech.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.4.14 10:42
@Žandík píše:
@ivabozi Prodávají se ve stavebninách. Jsou různé velikosti a vycházely na cca 250-300 Kč za 250 l. Kamarád je tam manželce také kupoval do sedacího vaku a vyjde to asi nejlevněji :palec:

Možná je to jenom strategie prodejců, ale všude se píše, že kuličky ze stavební drtě by se na tyto účely používat neměly. A je to logické. Pro stavební účely je ten materiál napuštěný různými látkami na udržení vlastností, proti napadení plísněmi apod. a většina takových látek se nedá považovat za zdravotně nezávadné. Stejně jako by se něměly záhonky obkládat starými železničními pražci… Prostě je to fujki :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
9.2.15 12:52

Holky a kolik te naplne do pufu? Ja uz mam uhackovany, jen musim ted koupit napln a nevim kolik. Ten puf je vetsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák