Protiskluzová zvířátka do vany

241
28.10.12 19:59

Protiskluzová zvířátka do vany

Ahoj maminky, sháním pro mrňouska do vany protiskluzová zvířátka. Ráda bych ale koupila ty co jsou na přísavky a každé jiný tvar. Našla jsem v obchodech ale vždy je to sada několika kusů stejných tvarů. Nevíte kde bych je mohla koupit?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
28.10.12 20:09

Jéé, taky zrovna sháním…tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
28.10.12 20:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
28.10.12 20:19

Ahojky, zvířátka seženeš tady :mavam: http://www.alextoys.cz/…ny-zviratka/ kupovala jsem je pro malou dceru své nejlepší kamarádky Lenky. Ale Lenka říkala, že se pod přísavkami drží bordel a tak je musí každý týden hodit do pračky a docela prý cestujou. My máme ve sprchovém koutě kytičky od SPIRELLY byly docela drahé a tyk cestujou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
28.10.12 20:20

My máme teda tohodle krokodýla a max. spokojenost, ale pokud hledáš víc jednotlivých kousků, tak to bohužel neporadím

http://www.ikea.com/…ts/10138163/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.10.12 20:43

Taky máme krokouše jako @PjckjsANEBjája, ono stejně po každém koupání bys to musela sundat, jinak by tam za pár dní vyrostla pěkná plísnička a kdovíco, takže lepší jeden kus než milion zvířátek. A na hraní má malá „vodolepky“ taková pěnová zvířátka, drží to namočené na vaně a kachličkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
28.10.12 20:55

@Pipet jj, my to prostě po každém „použití“ sloupnem z vany a pověsíme na věšáček k žínkám. okape, uschne a dobrý. jednou za týden ho přelíznu saponátem a houbičkou, co tím meju vanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.12 20:58

Taky musím něco protiskluzového koupit, ale chci jeden kus přes celou vanu, mám tam při koupání dvě děti 1 a 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.10.12 21:26

@Pipet A ty „vodolepky“ bych sehnala kde? Jinak máme taky krokodýla, jsme maximálně spokojení. Drží parádně, nikde necestuje. Taky si myslím, že je lepší jeden větší kus než více menších zvířátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.10.12 21:36

@renule2 Zadej si třeba na Mimibazaru „vodolepky“, Majda to od někoho dostala, tak nevím kde to kupovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.10.12 21:42

@renule2 my máme tyhle http://aukro.cz/…4318734.html Klukovi se strašně líbily na plavání.
Jinak máme taky krokodýla. Ty malý podložky vypadají hezky, ale nebavilo by mě je tam dávat před každým koupání a pak je po koupání zase všechny dávat pryč. Navíc kluk po vaně občas někam leze nebo si tam stoupá, takže by mi ani nepřišly moc bezpečné.

• Citovat
  • Upravit
241
28.10.12 21:43

Všem vám moc dík, také máme krokodýla z Ikei, malej se baví tím že se to snaží odloupnout a proto sháním nějaké menší barevné kousky. Ty od Alex Toys už se neprodávají :( ale ty z Babise vy padají dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák