Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vyhněte se někdo?
Mám se bát
Nebo to jsou jen nervy
Hodnoty nevím, ale umíš asi číst? A v závěru je napsaný, že je to stav po Covidu a jinak vše v normě.
@SweetAmy píše:
Ahoj vyhněte se někdo?
Mám se bát
Nebo to jsou jen nervy
A ceho se chces bat? Bat se muzes, nekteri se radi boji uplne vseho. Ten doktor u vysetreni celou dobu mlcel, nebo mu neveris, ze mas potrebu to konzultovat s laiky na emiminu?
@mroe ptám se jestli ta občasná dušnost a pocit že se udusim.mi dělá to že mám psychické problémy nebo fakt plíce
Oni se mě. ptaly že by mi chtěly udělat ještě jednou vyšetření to první se neprovedlo já říkám mám astma a ona že to u mě nevypadá že spíš na nemoc obstrukční ale že to není jisté.. ať se nebojím že to spíš vypadá na stress a 24.6. jdu na další vyšetření s ventolinem
@SweetAmy píše:
@mroe ptám se jestli ta občasná dušnost a pocit že se udusim.mi dělá to že mám psychické problémy nebo fakt plíce
To dela ta panicka porucha… Jezis, jako kdybych to dneska uz nepsala… ma ji tu kazda treti… ![]()
Mě stačí někdo kdo se vyzná aby mi fakt řekl že ty hodnoty jsou v pořádku že mám plíce v pohodě
@SweetAmy píše:
@mroe ale já nemám u toho bušení srdce atd
No, tak uvidis. Ale odpoved bych cekala od lekare, ne od emimina…
@SweetAmy píše:
Mě stačí někdo kdo se vyzná aby mi fakt řekl že ty hodnoty jsou v pořádku že mám plíce v pohodě
Tak to ti asi nikdo nenapise, kdyz tam ctu lehka obstrukce a posilaji te na dalsi vysetreni… ![]()
Já už se fakt zblázním byla jsem na rentgenu plic v pořádku taky když mě poslouchala tak říkala že plíce mám hezký čisté bez fen. Nemám žádné záchvaty kašle nějaká fyzická námaha mi taky nějak moc nevadí…