Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SweetAmy píše:
@Moringa tak proč ta lehká obstrukce co to znamená?
Tvoje plíce by prostě mohly být v lepší kondici - kdybys nekouřila, místo hnípání doma a vymýšlení blbostí se hýbala… už jenom to, kdybys byla při spirometrii nerušená a v pohodě by vedlo k lepšímu výsledku - přece ti to u doktora jasně řekli, že to není třeba řešit…
@SweetAmy píše:
Proč ta dušnost?
Protože jsi na hlavu a nehodláš s tím evidentně nic dělat… ta AD ti nedali jen tak pro nic za nic…
@SweetAmy
Přečti si tenhle článek.
https://www.idnes.cz/…2_zdravi_pet
@SweetAmy píše:
@aiwwa mě já jen odpovídám není. Možný aby to bylo v pořádku lékaři ti najdou lehkou obstrukcí, mám i dušnost tak to není jen tak
Před prvním dítětem jsem měla taky problémy s dušností, na spirometrii lehká obstrukce. A pomohlo zlepšit si fyzičku a mít na starosti jiné věci než jen sebe
. Lehká obstrukce není nic neobvyklého, echt patologického anebo něco, z čeho bys měla být strachy mrtvá. Mmch, tohle mají o obě moje děti. Dodržuj doporučení lékaře, cvič, prováděj dechová cvičení na zlepšení fuknční kapacity plic i dechové práce a nenervuj se. Pokud ti to pomůže, kup si pulzní oxymetr, aby ses ujistila, že máš normální okysličení krve. Pokud jo, tak žádný CHOPN nemáš (ostatně to je vidět už z nálezu od dr.) a jen hysterčíš.
@SweetAmy píše:
@Jahru však tam není nic psáno o nervech
Není, ale stačí si přečíst tvoje komentáře.
Nic ti není, dušnost máš z toho, že se moc pozoruješ, obstrukci z toho, že neumíš dýchat do spirometru. Obojí se dá trénovat ![]()
@inkakřivák píše:
@mroe Mne fascinuje, kolik mladých holek tu z každé ptákoviny dělá rakovinu. Ať je co je, bojím se rakoviny. To mě ve třiceti ani nenapadlo. A tady furt.
To je nejspis chyba skoly a rodiny. Ve skole je neuci kritickemu mysleni a na biologii nedavaly pozor. A jeste slepe veri tomu, ze na internetu je vsechno pravda. Driv ho suplovala jedna katastroficka sousedka, ted najdes na internetu mraky pripadu, vetsinou vymyslenych nebo sdilenych jako pohadka.. takova nova lidova slovesnost…
@Jahru píše:
Před prvním dítětem jsem měla taky problémy s dušností, na spirometrii lehká obstrukce. A pomohlo zlepšit si fyzičku a mít na starosti jiné věci než jen sebe. Lehká obstrukce není nic neobvyklého, echt patologického anebo něco, z čeho bys měla být strachy mrtvá. Mmch, tohle mají o obě moje děti. Dodržuj doporučení lékaře, cvič, prováděj dechová cvičení na zlepšení fuknční kapacity plic i dechové práce a nenervuj se. Pokud ti to pomůže, kup si pulzní oxymetr, aby ses ujistila, že máš normální okysličení krve. Pokud jo, tak žádný CHOPN nemáš (ostatně to je vidět už z nálezu od dr.) a jen hysterčíš.
Saturace je 99% mám to tam napsané
@mroe no jo, to je všude na netu. Stačí zadat červená skvrna ve vlasech a určitě se objeví šest článku, co všechno a hlavně nebezpečí rakoviny kůže.
@SweetAmy je ti kulový. Přestaň se pozorovat, vymyslet choroby a jdi raději něco dělat.
@SweetAmy píše:
A co chceš slyšet? Všechny výsledky napovídají tomu, že ti nic vážnějšího není.
@SweetAmy píše:
A to se ti zdá málo? Nebo moc?