Plice vyznáte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
29.5.22 13:07

@aiwwa tak chytrý jsem až na půdu proto jsem se ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80165
29.5.22 13:10

@SweetAmy protože Štítná žláza, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.5.22 13:11
@SweetAmy píše:
@Moringa tak proč ta lehká obstrukce co to znamená?

Tvoje plíce by prostě mohly být v lepší kondici - kdybys nekouřila, místo hnípání doma a vymýšlení blbostí se hýbala… už jenom to, kdybys byla při spirometrii nerušená a v pohodě by vedlo k lepšímu výsledku - přece ti to u doktora jasně řekli, že to není třeba řešit…

@SweetAmy píše:
Proč ta dušnost?

Protože jsi na hlavu a nehodláš s tím evidentně nic dělat… ta AD ti nedali jen tak pro nic za nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116259
29.5.22 13:11

@SweetAmy
Přečti si tenhle článek.
https://www.idnes.cz/…2_zdravi_pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
29.5.22 13:19
@SweetAmy píše:
@aiwwa mě já jen odpovídám není. Možný aby to bylo v pořádku lékaři ti najdou lehkou obstrukcí, mám i dušnost tak to není jen tak

Před prvním dítětem jsem měla taky problémy s dušností, na spirometrii lehká obstrukce. A pomohlo zlepšit si fyzičku a mít na starosti jiné věci než jen sebe :mrgreen:. Lehká obstrukce není nic neobvyklého, echt patologického anebo něco, z čeho bys měla být strachy mrtvá. Mmch, tohle mají o obě moje děti. Dodržuj doporučení lékaře, cvič, prováděj dechová cvičení na zlepšení fuknční kapacity plic i dechové práce a nenervuj se. Pokud ti to pomůže, kup si pulzní oxymetr, aby ses ujistila, že máš normální okysličení krve. Pokud jo, tak žádný CHOPN nemáš (ostatně to je vidět už z nálezu od dr.) a jen hysterčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.5.22 13:25

@Jahru no ještě tam je psáno že ta křivka má normální tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.5.22 13:25

@Jahru však tam není nic psáno o nervech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
29.5.22 13:31
@SweetAmy píše:
@Jahru však tam není nic psáno o nervech

Není, ale stačí si přečíst tvoje komentáře.
Nic ti není, dušnost máš z toho, že se moc pozoruješ, obstrukci z toho, že neumíš dýchat do spirometru. Obojí se dá trénovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
29.5.22 14:18
@inkakřivák píše:
@mroe Mne fascinuje, kolik mladých holek tu z každé ptákoviny dělá rakovinu. Ať je co je, bojím se rakoviny. To mě ve třiceti ani nenapadlo. A tady furt.

To je nejspis chyba skoly a rodiny. Ve skole je neuci kritickemu mysleni a na biologii nedavaly pozor. A jeste slepe veri tomu, ze na internetu je vsechno pravda. Driv ho suplovala jedna katastroficka sousedka, ted najdes na internetu mraky pripadu, vetsinou vymyslenych nebo sdilenych jako pohadka.. takova nova lidova slovesnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.5.22 14:38

@mroe moji rodinu si do huby neber!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.5.22 14:39
@Jahru píše:
Před prvním dítětem jsem měla taky problémy s dušností, na spirometrii lehká obstrukce. A pomohlo zlepšit si fyzičku a mít na starosti jiné věci než jen sebe :mrgreen:. Lehká obstrukce není nic neobvyklého, echt patologického anebo něco, z čeho bys měla být strachy mrtvá. Mmch, tohle mají o obě moje děti. Dodržuj doporučení lékaře, cvič, prováděj dechová cvičení na zlepšení fuknční kapacity plic i dechové práce a nenervuj se. Pokud ti to pomůže, kup si pulzní oxymetr, aby ses ujistila, že máš normální okysličení krve. Pokud jo, tak žádný CHOPN nemáš (ostatně to je vidět už z nálezu od dr.) a jen hysterčíš.

Saturace je 99% mám to tam napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80165
29.5.22 14:41

@mroe no jo, to je všude na netu. Stačí zadat červená skvrna ve vlasech a určitě se objeví šest článku, co všechno a hlavně nebezpečí rakoviny kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80165
29.5.22 14:42

@SweetAmy je ti kulový. Přestaň se pozorovat, vymyslet choroby a jdi raději něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
29.5.22 14:46
@SweetAmy píše:

A co chceš slyšet? Všechny výsledky napovídají tomu, že ti nic vážnějšího není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.5.22 15:39
@SweetAmy píše:

A to se ti zdá málo? Nebo moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek