Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
A jsem dnes objednala po přečtení diskuzí Barefoot botky a vyzvedla jsem i ponožky a musím říct, že vypadají pěkně a kvalitně, tak uvidíme jaké budou dojmy malého a už se těším na ty botky.
@Janča6 píše: Více
Určitě dám, ale ještě si chci pročíst, co tam k tomu vše píšou, ale jeden super poznatek, že jsou již jednou vyprány, aby měly správný terapeutický účinek. tak jsem je malému již na nohy dala a co musím říct, cca po hodině nošení mně sám od sebe řekl, že cítí, jak mu to na noze tu klenbu stahuje, takže zatím asi dobré:)
@dezdemoona píše: Více
Tak držím palce, ať mu to po čase není příliš nepříjemné.
@Janča6 píše: Více
No to ukáže čas, ale když jsem to zkoušela v rukách, tak mne to nějak „silné“ nepřišlo, ale když se ho zeptám na to tlačení, tak říká, že je mu to příjemné.
A co mně došlo vlastně až teď, ty ponožky na sobě může mít každý den od rána do večera, což považuji za super věc, mít něco v botě je jen na omezenou dobu, než někam dojde a vyzuje. Aspoň tak to vidím se školkou, ráno dám ponožky a obuji boty, dojde do školky a je bez bot, ale ponožky bude mít celou dobu.
Naprosto neznámý e-shop, neznáma pomůcka a je tak uzasna od někoho kdo se registroval včera ![]()
@hospodki píše: Více
Jo taky jsem se divila, když jsem viděla jejich Instagram, ale zkusit jsem to musela, když to doporučil fyzioterapeut, ale jak on sám říkal, je to novinka, tak jsem objednala.
Ale nikde jsem nepsala, že že je to úžasné, kdyby jsi si přečetla celou diskuzi, tak je mám dnes první den.
Tak máme doma i barefooty, takže teď budeme dělat maximum pro to, aby to vše bylo jak má, denně cvičíme, když to jde, tak běhá po zahradě na boso:)
@hospodki píše: Více
Tak pro rejpalky, dneska jsem byla u druhého fyzioterapeuta a ten při dotazu na ponožky, mně bylo řečeno, že o této „novince“ (ví déle než půl roku). Jen nebyla v dostupná v ČR. A že to doporučuje maminkám jako preventivní způsob, aby k plochým nohám vůbec nedošlo. Takže si nemyslím, že bych naletěla, když o tom na sobě nezávisle ví dva odbornící. Dokonce mně říkal, že s nimi navazuje spolupráci a budu je u něj moci nakupovat se slevou
Takže s klidným srdcem to můžu všem maminkám doporučit a to i v případě, že u jejich dětí k problému ještě nedošlo ![]()
@dezdemoona píše: Více
Zlaticko, tady nejde o to, ze jsi naletela, ale tvůj nove založeny profil a propagace webových stránek je jako dost proflakly způsob reklamy. Děláš si reklamu pro svůj e-shop. Thats it ![]()