Plodné dny - dlouhá menstruace

16
9.4.23 19:09

Plodné dny - dlouha menstruace

Ahojky potřebuji poradit
Dne 4.4. vytažení tělíska…Telisko jsem si nechala vytahnout z důvodu ze jsem mívala strašně dlouho menstruaci…Dne 7-9.4 nechraneny sex…
Má otazka plodné dny?…Menstruace 27.3.-6.4…Je možné že plodné dny mohly být? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
9.4.23 19:25

Je třeba vědět, zda jsi měla klasické nebo hormonální tělísko, jak dlouhý máš menstruační cyklus a zda se chránili přerušovanou souloží nebo to partner pouštěl do Tebe. Mám obavu, že se ten sex nebezpečně přiblížil plodnému období – ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.4.23 20:03

@léňa 2 Je tam moc neznámých. Přesně jak psala Lemrucha - bylo to klasické tělísko nebo hormonální? Jak dlouhé míváš cykly?
Pokud bys měla cyklus kolem těch 28 dnů, pak ano, blížila jsi se k plodnému období. Obzvláště když vezmeš v potaz, že spermie mohou přežít v děloze až 5 dnů.
Pokud dítě není v plánu, ví tvůj přítel, že „si má dávat pozor“, že už nejsi chráněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.4.23 20:06

@Lemrucha nehormonalni telisko, menstruační cyklus klasický 28dni ikdyz jsem měla menstruaci 11dni od 27.3. tak očekávám 24.4. přítel normálně do mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.4.23 20:07

@Sunlight515 samozřejmě že ví a mimi v plánu je…Kdyby nebylo určitě bych nechraneny sex nepraktikovala ani já ani přítel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.4.23 20:12
@léňa 2 píše:
@Sunlight515 samozřejmě že ví a mimi v plánu je…Kdyby nebylo určitě bych nechraneny sex nepraktikovala ani já ani přítel :)

Pak určitá šance je. Průměr je, že zhruba v polovině cyklu, ale každá to máme jinak, některé i několikrát do měsíce, některá až na konci cyklu… Většinou to ale na sobě poznáme podle pocitů (jsme víc „při chuti“) i fyzických projevů (hlen dole je průhledný a táhne se, některé bolí i břicho kvůli ovulaci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.4.23 20:23

@Sunlight515 děkuji za odpověď co se týče bříška tak mám takový pocit v podbřišku jak kdybych to měla dostat..a zajimave že mi to normálně jde do trisel…něco pro zasmati bylo že první den kdy člověk vstane a jde si vypít ranní kavicku a nad střechou si litá čáp a pristane přímo na louce před domem :) :) :) ale samozřejmě to byla jen náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
9.4.23 20:29
@léňa 2 píše:
@Sunlight515 děkuji za odpověď co se týče bříška tak mám takový pocit v podbřišku jak kdybych to měla dostat..a zajimave že mi to normálně jde do trisel…něco pro zasmati bylo že první den kdy člověk vstane a jde si vypít ranní kavicku a nad střechou si litá čáp a pristane přímo na louce před domem :) :) :) ale samozřejmě to byla jen náhodou

Vsak jo, posledni tri dny, vcetne dneska jsi mela sex a uz citis neco v brise :roll: jestli si spis telo „nezvyka“ na to, ze uz nemas telisko :nevim:
Dle slov me gynekolozky otehotni hned po vyndani teliska male procento zen..

• Citovat
  • Upravit
16
9.4.23 21:20

@Vesnickaholka to tak nebylo mysleno bylo to mysleno na ovulační dny ne že něco cítím po 3dnech.. jak psala @Sunlight515 tak že každá žena má ovulační dny jinak a to i pocity atd..to bylo mysleno na tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.4.23 10:40

Holky ještě jedna otazecka, včera výtok zbarvený do hnědá, dneska takový průhledný. Co to může být? Zbarvený do hněda jsem neměla nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
12.4.23 17:42
@léňa 2 píše:
Holky ještě jedna otazecka, včera výtok zbarvený do hnědá, dneska takový průhledný. Co to může být? Zbarvený do hněda jsem neměla nikdy.

Nesleduj se tolik. Nech tomu volný průběh a případný těhotenský test si udělej až v době očekávané MS, ideálně pár dnů po vynechání. Hnědý výtok může být z mnoha důvodů, od poškozené sliznice při sexu až po hnízdění, ale pokud nemáš bolesti a teprve termín MS očekáváš, neplašila bych se, ani bych si nedávala naděje, protože počítej s tím, že dvě třetiny těhotenství končí spontánním potratem a mnohdy dřív, než vůbec zjistíš na TT, že jsi těhotná. Takže fakt počkej, užívej si sexu bez ochrany, věř v nejlepší, ale zároveň se na to tolik neupínej, prostě věci plynou svým tempem a dějí se ve správný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí