Plodný hlen ale ovulace nikde

Anonymní
14.12.14 08:13

Plodný hlen ale ovu nikde

Dobrý den maminky potřebovala bych poradit, už asi týden se mi tvoří plodný hlen ve čtvrtek ho bylo dasi nejvíce a příjde mi že pomalu mizí ale BT se drží stále dole :( jsem 26DC a obvykle mívám ovu 23DC. Myslíte že ovu ještě příjde nebo když by to byl anovulační cyklus tak se i přes to může tvořit plodný hlen? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
14.12.14 08:23

Mně se tvořil superplodný hlen ve všech anovulačních cyklech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
14.12.14 08:24

Hlen muzes mit i v anovulacnim cyklu. Ale treba jeste dorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.12.14 09:28
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky potřebovala bych poradit, už asi týden se mi tvoří plodný hlen ve čtvrtek ho bylo dasi nejvíce a příjde mi že pomalu mizí ale BT se drží stále dole :( jsem 26DC a obvykle mívám ovu 23DC. Myslíte že ovu ještě příjde nebo když by to byl anovulační cyklus tak se i přes to může tvořit plodný hlen? Děkuji

Věřila bych teplotě, je to přesný ukazatel a mně funguje 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.14 12:48

Děkuji za názory je možný že ještě dorazí jsem totiž jednu ms po revizi tak to můžu mít rozházené

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.18 08:59

Ahojte, tento cyklus jsem měla chřipajznu, takže BT v první části cyklu byla o ničem. Normálně mívám ovulku kolem 15. dne, to mívám i plodný hlen. Tentokrát se plodný hlen dostavil až 21. den cyklu, v hojném množství. Trval 3 dny, ten poslední den jsme provozovali snažení :pankac: . Teď jsem 2. den po skončení plodného hlenu, zkoušela jsem BT a je zatím v hodnotách „předovulačních“. Může se stát, že stoupne až později nebo je to jasný anovulák? Díky :)
 R.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí