Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se tvořil superplodný hlen ve všech anovulačních cyklech.
Hlen muzes mit i v anovulacnim cyklu. Ale treba jeste dorazi.
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky potřebovala bych poradit, už asi týden se mi tvoří plodný hlen ve čtvrtek ho bylo dasi nejvíce a příjde mi že pomalu mizí ale BT se drží stále dolejsem 26DC a obvykle mívám ovu 23DC. Myslíte že ovu ještě příjde nebo když by to byl anovulační cyklus tak se i přes to může tvořit plodný hlen? Děkuji
Věřila bych teplotě, je to přesný ukazatel a mně funguje 100%.
Děkuji za názory je možný že ještě dorazí jsem totiž jednu ms po revizi tak to můžu mít rozházené
Ahojte, tento cyklus jsem měla chřipajznu, takže BT v první části cyklu byla o ničem. Normálně mívám ovulku kolem 15. dne, to mívám i plodný hlen. Tentokrát se plodný hlen dostavil až 21. den cyklu, v hojném množství. Trval 3 dny, ten poslední den jsme provozovali snažení
. Teď jsem 2. den po skončení plodného hlenu, zkoušela jsem BT a je zatím v hodnotách „předovulačních“. Může se stát, že stoupne až později nebo je to jasný anovulák? Díky ![]()
R.
Dobrý den maminky potřebovala bych poradit, už asi týden se mi tvoří plodný hlen ve čtvrtek ho bylo dasi nejvíce a příjde mi že pomalu mizí ale BT se drží stále dole
jsem 26DC a obvykle mívám ovu 23DC. Myslíte že ovu ještě příjde nebo když by to byl anovulační cyklus tak se i přes to může tvořit plodný hlen? Děkuji