Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj nemusíš se bát je to běžná výměna plynoměru. On distributor je stále pražská plynárenská tomu patří ty trubky kde plyn vede a plynoměry, ale PRE máš jen jako dodavatele. To že změníš dodavatele, tak nikdy nezměníš distributora, ten je prostě daný dle regionu kde žiješ.
@Veronika2015 Neboj, jak píší holky. Je to v pořádku. Nedávno u nás byli také. Pán odmontoval starý plynoměr a namontoval nový. Podepíšeš jen stav starého a nového. A výměnu. Nic jiného.
U nás dnes byl taky chlápek od plynu.. Prý RWE, ale jistá si tím nejsem. Celé se mi to zdálo nějaké divné. Chtěl uzavřit novou smlouvu u nich, my jsme jinak u ČEZU. Řekla jsem mu, že se poradím první s manželem a ten přijde až PO 18hod. a on, že se stavím KOLEM 18hod a já znova opakovala, že až PO 18hod.
Stejně přišel 17:55 a že už jede pryč a pošlou mi „TO“ písemně. Ale já to vůbec nepochopila, na ničem jsme se nedomlouvali, nic jsem nepodepsala atd.. Takže doufám, že mi nemají CO poslat
![]()
@Veronika2015 píše:
@spirunka
Neni cas, zitra uz chteji prijet 10 h. a prdim na ne, maj volani pekne zpoplatnenyproto chci radu, zda je poslat do pr…do PRE poslu asi email…a i ten dopis, ale tady sem chtela radu, jak to vidite vy?
my máme čez, odečítat a měnit nám chodí jakás domluvená firma od RWE
![]()