Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zakladatelko a co ji nechat ušít? někým šikovným přesně podle obrázku?
My takto máme plyšáka a taky ho opravujeme jak jen jde ![]()
Dice má pravdu, má ty nohy jaby spojené. Zkusím najít nějakou fotku, kde je lépe vidět.
Ona dlouho jinou nechtěla, jenže téhle brzy upadne hlava. To, že je hnusná bych i přežila, ale už skoro nedrží pohromadě. Před měsícem jsme prohlíželi fotky a ona jí viděla, a že jí chce, že se jí tahle roztrhaná nelíbí a od té deoby každý den „pláče“ po nové, ale stejné. Jinou nechce.
Ušití mě nenapadlo, ale možná to bude jediná cesta.
Všem děkuji za hledání. ![]()
Nj, asi nezbyde, než nechat ušít…nebo vzít holku do hračkářství, aby si vybrala nějaké náhradní zvířátko. Třeba teď má pocit, že je ta její žirafka nej, ale kdyby tam pak viděla nějakého ťuťuňuňu medvídka/slona/žirafu, tak by změnila názor…
@me2dova to už jsme zkoušeli a buď růžová koja (tak žirafě říká) nebo nic.
20 minut hledání a prdlačky, žirafka bude opravdu jediná svého druhu
opravdu si myslím že se holčičce v hračkářství rozzáří očička a vybere si něco jiného. Žirafku bych uložila do krabičky vzpomínek.
@colafit te´d mě napadá..v hračkářství jsou k dostání plyšové - hadrové hračky, myslím medvěd, slon, delfín a i ta žirafa..pokud si dobře pamatuju, ta žirafa je zhruba ve stejným tvaru i velikosti jako ta vaše, jsou k tomu fixy a dítko si hračku vybarví podle sebe, po vyprání je žirafa zase bílá a může se vybarvit znovu, synátor měl takovýho pejska. třeba by se jí to líbilo? zkusím najít odkaz, pokud si vzpomenu na název ![]()
http://www.klofan.cz/…tko-pes.html tohle je zrovna pejsek, ale žirafku jsem taky už viděla
To ona si nějaké nové vybere ráda, ale odložit tu starou je ochotná jen za novou.
No, nic, moc všem děkuji a kdybyste ji náhodou někde viděly, tak mi písněte.
@colafit nemá v krku chrastítko? Mám pocit, že jsem podobnou viděla u nás v hračkárně.
@Billi má
Mohla bys mi to okouknout? Zaplatila bych všechny náklady + cenu.
@colafit já doufám, že tam ještě bude.
Určitě ji má moje švagrová, kupovali jsme jim ji pro dítě.
@Billi a je to tahle? růžová? Asi před rokem jsem sehnala oranžovou, ale tu Luci vůbec nepřijala, nicméně bych mohla nafotit, abys ji viděla lépe. Tu růžovou má Lucka na všech fotkách v ruce nebo ji žužlá, takže je všude blbě vidět.
@colafit viděla jsem tam určitě růžovou - spojené nožky, takový netradiční plyš, na krku 4 punťové a uvnitř kulaté chrastící cosi. Líbila se mi, ale máme kluka, takže jsme nakonec kupovali něco jiného.