Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj!Hledám kamarádku(y) s miminkem na občasné procházky, popovídání si a různé aktivity nejen s dětmi.Mám 9-ti měsíční holčičku. Nejlépe Plzeň Lobzy, Slovany, Doubravka.
Ahoj, my se scházíme tady http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Tak se přidej ![]()
ahoj maminy,tak jsem se snažila najít diskuzi kde bych našla maminy z Plzně a okolí,ale tahle diskuze už asi vyhořel
kdyby náhodou nějaká mamina nahlídla a hledala by spřízněnou duši budu ráda.Bydlím tu 1 1/2 roku a nějak krom sousedek se s nikým nevídám. ![]()
ladynka1 píše:
ahoj maminy,tak jsem se snažila najít diskuzi kde bych našla maminy z Plzně a okolí,ale tahle diskuze už asi vyhořelkdyby náhodou nějaká mamina nahlídla a hledala by spřízněnou duši budu ráda.Bydlím tu 1 1/2 roku a nějak krom sousedek se s nikým nevídám.
Hlásim se!
mamča09 píše:ladynka1 píše:Hlásim se!
ahoj maminy,tak jsem se snažila najít diskuzi kde bych našla maminy z Plzně a okolí,ale tahle diskuze už asi vyhořelkdyby náhodou nějaká mamina nahlídla a hledala by spřízněnou duši budu ráda.Bydlím tu 1 1/2 roku a nějak krom sousedek se s nikým nevídám.
Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček. ![]()
ladynka1 píše:mamča09 píše:Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček.ladynka1 píše:Hlásim se!
jÁ JSEM Z TOUŠKOVA.
![]()
mamča09 píše:ladynka1 píše:jÁ JSEM Z TOUŠKOVA.mamča09 píše:Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček.ladynka1 píše:Hlásim se!
![]()
tak to je přez pole
![]()
ladynka1 píše:mamča09 píše:tak to je přez poleladynka1 píše:jÁ JSEM Z TOUŠKOVA.mamča09 píše:Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček.ladynka1 píše:Hlásim se!
![]()
![]()
PRÁVĚ,TAK SE UVIDÍME?
budu ráda.
čato jsem venku jen s malým a tady v satelito jsou sice maminy a taky mimča ale každá to máme jinak načasovaný.No a když jim jdou děti do školky tak tu nikdo venku neni.
ladynka1 píše:
budu ráda.čato jsem venku jen s malým a tady v satelito jsou sice maminy a taky mimča ale každá to máme jinak načasovaný.No a když jim jdou děti do školky tak tu nikdo venku neni.
tak se domluvíme.kolik ti je?JÁ MAM PRVNÍ A JE MI 35 LET.
mamča09 píše:ladynka1 píše:tak se domluvíme.kolik ti je?JÁ MAM PRVNÍ A JE MI 35 LET.
budu ráda.čato jsem venku jen s malým a tady v satelito jsou sice maminy a taky mimča ale každá to máme jinak načasovaný.No a když jim jdou děti do školky tak tu nikdo venku neni.
tak to jsme na tom podobně,první dítko a 33
určitě,budu ráda když vypadneme trošku změnit rajon procházek neuškodí ![]()
ladynka1 píše:mamča09 píše:Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček.ladynka1 píše:Hlásim se!
Ahoj,my jsme z plzně a chtěli bychom koupit domeček v kozolupech nebo touškově,máme chatu na Bubnu.Už jste domeček prodali?
fikina píše:ladynka1 píše:Ahoj,my jsme z plzně a chtěli bychom koupit domeček v kozolupech nebo touškově,máme chatu na Bubnu.Už jste domeček prodali?mamča09 píše:Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček.ladynka1 píše:Hlásim se!