Plzeň - hledáme kamarády

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
10.11.08 21:58

Plzeň-hledáme kamarády

Ahoj!Hledám kamarádku(y) s miminkem na občasné procházky, popovídání si a různé aktivity nejen s dětmi.Mám 9-ti měsíční holčičku. Nejlépe Plzeň Lobzy, Slovany, Doubravka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
papu
10.11.08 22:56

Ahoj, my se scházíme tady http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Tak se přidej :wink:

• Citovat
  • Upravit
48576
10.11.08 23:21

hlásí se lobzy a Matyášek :wink: .máš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
23.8.10 15:19

JÁ MAM 10 MĚSIČNIHO CHLAPEČKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
21.10.10 11:44

ahoj maminy,tak jsem se snažila najít diskuzi kde bych našla maminy z Plzně a okolí,ale tahle diskuze už asi vyhořel :-? kdyby náhodou nějaká mamina nahlídla a hledala by spřízněnou duši budu ráda.Bydlím tu 1 1/2 roku a nějak krom sousedek se s nikým nevídám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
21.10.10 11:58
ladynka1 píše:
ahoj maminy,tak jsem se snažila najít diskuzi kde bych našla maminy z Plzně a okolí,ale tahle diskuze už asi vyhořel :-? kdyby náhodou nějaká mamina nahlídla a hledala by spřízněnou duši budu ráda.Bydlím tu 1 1/2 roku a nějak krom sousedek se s nikým nevídám. :nevim:

Hlásim se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
21.10.10 12:28
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
ahoj maminy,tak jsem se snažila najít diskuzi kde bych našla maminy z Plzně a okolí,ale tahle diskuze už asi vyhořel :-? kdyby náhodou nějaká mamina nahlídla a hledala by spřízněnou duši budu ráda.Bydlím tu 1 1/2 roku a nějak krom sousedek se s nikým nevídám. :nevim:
Hlásim se!

Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
21.10.10 13:30
ladynka1 píše:
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
Hlásim se!
Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček. :cry:

jÁ JSEM Z TOUŠKOVA. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
21.10.10 15:36
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
Hlásim se!
Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček. :cry:

tak to je přez pole :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
22.10.10 11:47
ladynka1 píše:
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
Hlásim se!
tak to je přez pole :mrgreen: :palec:

PRÁVĚ,TAK SE UVIDÍME?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
22.10.10 11:54

budu ráda. :potlesk: čato jsem venku jen s malým a tady v satelito jsou sice maminy a taky mimča ale každá to máme jinak načasovaný.No a když jim jdou děti do školky tak tu nikdo venku neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
23.10.10 11:14
ladynka1 píše:
budu ráda. :potlesk: čato jsem venku jen s malým a tady v satelito jsou sice maminy a taky mimča ale každá to máme jinak načasovaný.No a když jim jdou děti do školky tak tu nikdo venku neni.

tak se domluvíme.kolik ti je?JÁ MAM PRVNÍ A JE MI 35 LET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
23.10.10 12:18
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
budu ráda. :potlesk: čato jsem venku jen s malým a tady v satelito jsou sice maminy a taky mimča ale každá to máme jinak načasovaný.No a když jim jdou děti do školky tak tu nikdo venku neni.
tak se domluvíme.kolik ti je?JÁ MAM PRVNÍ A JE MI 35 LET.

tak to jsme na tom podobně,první dítko a 33 :mrgreen: :mrgreen: určitě,budu ráda když vypadneme trošku změnit rajon procházek neuškodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
27.10.10 18:31
ladynka1 píše:
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
Hlásim se!

Ahoj,my jsme z plzně a chtěli bychom koupit domeček v kozolupech nebo touškově,máme chatu na Bubnu.Už jste domeček prodali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
27.10.10 21:25
fikina píše:
ladynka1 píše:
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
Hlásim se!
Ahoj,my jsme z plzně a chtěli bychom koupit domeček v kozolupech nebo touškově,máme chatu na Bubnu.Už jste domeček prodali?
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová