Plzeň - hledáme kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
27.10.10 21:30

Ahojky.Tak já Plzeň,od Května ..............:lol: .
Rádi tam pak pozvem na zahradu nějaký další lumpíky(touškov kousíček:-))
Lady a proč prodáváte domeček?Nechcete krásný nově zrekonstruovaný byt ?Luxusní kuchyn,výřivá vana,prostě vše cca pul roku staré?

Příspěvek upraven 20.01.11 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.10.10 21:30

To tu ještě nakonec všichni čenčnem:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.11.10 08:03
fikina píše:
ladynka1 píše:
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
ahoj maminy,tak jsem se snažila najít diskuzi kde bych našla maminy z Plzně a okolí,ale tahle diskuze už asi vyhořel :-? kdyby náhodou nějaká mamina nahlídla a hledala by spřízněnou duši budu ráda.Bydlím tu 1 1/2 roku a nějak krom sousedek se s nikým nevídám. :nevim:
Hlásim se!
Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček. :cry:
Ahoj,my jsme z plzně a chtěli bychom koupit domeček v kozolupech nebo touškově,máme chatu na Bubnu.Už jste domeček prodali?

ahoj omlouvam se že jsem se neozvala,ale byla jsem na operaci se žlučníkem a včera mě pustili..
domeček jsme ještě neprodali-bohužel.je to novostavba 5+1 s velkou zahradou cca 900m. s prodejem docela spěcháme,i když se nám tu moc líbí tak dnešní krize nám udělala čáru přez rozpočet a nějak se vše nezvládá.kdyby jsi se chtěla podívat tak koukni.je na netu,prodejjde přez RK PUBEC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.11.10 08:05
Kamča.dalmatinka píše:
Ahojky.Tak já Plzeň,od Května VŠERUBY za CHOTÍKOVEM tkz BEVERLIHILS :lol: .
Rádi tam pak pozvem na zahradu nějaký další lumpíky(touškov kousíček:-))
Lady a proč prodáváte domeček?Nechcete krásný nově zrekonstruovaný byt ?Luxusní kuchyn,výřivá vana,prostě vše cca pul roku staré?

Kamčo akorát jsem napsala FIKINCE důvod prodeje :-( bohužel.Chceme jít do Plzně nejlépe Bolevec nejmín 4+1 cca 90m.ale vše záleží na prodeji domečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.11.10 08:25
ladynka1 píše:
fikina píše:
ladynka1 píše:
mamča09 píše:
ladynka1 píše:
ahoj maminy,tak jsem se snažila najít diskuzi kde bych našla maminy z Plzně a okolí,ale tahle diskuze už asi vyhořel :-? kdyby náhodou nějaká mamina nahlídla a hledala by spřízněnou duši budu ráda.Bydlím tu 1 1/2 roku a nějak krom sousedek se s nikým nevídám. :nevim:
Hlásim se!
Hurá,to mam radost.Jestli neni tajný můžu vědět odkud jsi?Já jsem z Kozolupy-Bdeněves a plánujeme se přestěhovat do Plzně jakmile prodáme domeček. :cry:
Ahoj,my jsme z plzně a chtěli bychom koupit domeček v kozolupech nebo touškově,máme chatu na Bubnu.Už jste domeček prodali?
ahoj omlouvam se že jsem se neozvala,ale byla jsem na operaci se žlučníkem a včera mě pustili..
domeček jsme ještě neprodali-bohužel.je to novostavba 5+1 s velkou zahradou cca 900m. s prodejem docela spěcháme,i když se nám tu moc líbí tak dnešní krize nám udělala čáru přez rozpočet a nějak se vše nezvládá.kdyby jsi se chtěla podívat tak koukni.je na netu,prodejjde přez RK PUBEC

děkuju,mrknem na to.Na to se nedá snad ani nic říct,tak držím palečky a třeba zas budete mít domeček se zahrádkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.11.10 08:31

třeba jo ale ted je fakt člověk uvázanej u baráčku,manžel v práci od nevidim do nevidim,na dovču neni a ani na nějakej hezkej výlet.tak jsme to zvážili a to je asi nejlepší volby.Oba jsme vyrůstali v paneláku,já v Paze on v Plzni tak to známe.
Ale jak říkáme :máme barák ale jinak jsme samej dluh. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.11.10 08:35
ladynka1 píše:
třeba jo ale ted je fakt člověk uvázanej u baráčku,manžel v práci od nevidim do nevidim,na dovču neni a ani na nějakej hezkej výlet.tak jsme to zvážili a to je asi nejlepší volby.Oba jsme vyrůstali v paneláku,já v Paze on v Plzni tak to známe.
Ale jak říkáme :máme barák ale jinak jsme samej dluh. :-(

baráček krásnej,ale pro nás je to moc :-( no a koukali jste na nějaký levnější dům,vždyť dnes jsou domy pomalu levnější než byty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.11.10 08:40

kokali ale to víš koupíš starší a ještě do něj milion nacpeš.no a my musíme vyplatit hypotéku tak a poplatit dluhy. a byli by jsme rádi měli na účtě nějakou pětku.tak proto tohle řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.11.10 08:44
ladynka1 píše:
kokali ale to víš koupíš starší a ještě do něj milion nacpeš.no a my musíme vyplatit hypotéku tak a poplatit dluhy. a byli by jsme rádi měli na účtě nějakou pětku.tak proto tohle řešení

to je pravda,do strýho baráku sypeš a sypeš…V bytě se dá taky dobře žít,i kdy z toho vašeho krásného baráčku to asi bude pěkný šok,ale všechno zlé je k něčemu dobré,dluhy nebudou a hned je život lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.11.10 08:50

právě,dětem dopřejeme v zimě lyže,v létě moře,manžel nebude muset být pořád v práci a bude klid.6ádný nervy.a nakonec i děi to budou mít pek blíž do školky,školy,zájmy v městě,žádný dojíždění.To je taky obrovská výhoda.Tý zahrady si ani děti neužívaj.pořád někde lítaj,a náš malej už ted vyžaduje pozornost a miluje kolem sebe takový ty 2-3 letý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.11.10 08:56
ladynka1 píše:
právě,dětem dopřejeme v zimě lyže,v létě moře,manžel nebude muset být pořád v práci a bude klid.6ádný nervy.a nakonec i děi to budou mít pek blíž do školky,školy,zájmy v městě,žádný dojíždění.To je taky obrovská výhoda.Tý zahrady si ani děti neužívaj.pořád někde lítaj,a náš malej už ted vyžaduje pozornost a miluje kolem sebe takový ty 2-3 letý. :lol:

změna je život.když to jinak nejde.no,možná to bude znít jako klišé,ale halvně ať je člověk zdravý,šťastný může být v podstatě kdekoliv a ostatní už tak nějak je pomíjivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.11.10 08:58
fikina píše:
ladynka1 píše:
právě,dětem dopřejeme v zimě lyže,v létě moře,manžel nebude muset být pořád v práci a bude klid.6ádný nervy.a nakonec i děi to budou mít pek blíž do školky,školy,zájmy v městě,žádný dojíždění.To je taky obrovská výhoda.Tý zahrady si ani děti neužívaj.pořád někde lítaj,a náš malej už ted vyžaduje pozornost a miluje kolem sebe takový ty 2-3 letý. :lol:
změna je život.když to jinak nejde.no,možná to bude znít jako klišé,ale halvně ať je člověk zdravý,šťastný může být v podstatě kdekoliv a ostatní už tak nějak je pomíjivé

taky si myslím.tak snad se poštěstí a domeček se prodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.11.10 09:04
ladynka1 píše:
fikina píše:
ladynka1 píše:

to víš je jo,hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.11.10 09:08
fikina píše:
ladynka1 píše:
fikina píše:
ladynka1 píše:

děkuji.jdu se natáhnout a trochu odpočívat.zatim ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
2.11.10 09:11
:mavam: :mavam:
ladynka1 píše:
fikina píše:
ladynka1 píše:
fikina píše:
ladynka1 píše:
děkuji.jdu se natáhnout a trochu odpočívat.zatim ahojky :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová