Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mom.kri píše:
Pokud to nezměnili tak od 8.00-14.00
díky
ověřím to
Viktorie píše:mom.kri píše:
Viktorie - tam je plno vždycky, je to podle mě pro celou Plzeň. Ale jde to docela rychle, z ordinace jsem byla vždycky za 5 minut. My chodili ve středu - ordinuje doktorka a byla hodná a milá.ahááá no já tam vždycky chytla toho chlapa a nic moc teda, zkusím tam jít ve středu, nevíš do kolika tam jsou?
Příspěvek upraven 22.11.10 v 19:59
doporučím jít na kyčle na polikliniku Bory.Kamarádka to na Lochotíně vzdala a šla tady a byla max spokojená.Jinak já taky chodila ve středu.Doktorka super ale akorát ten nával tam je šílenej
Ahoj.Na kyčle sem chodila na slovany,moc super dr a dlouho se nečeká,jde to tam jak po drátku
.
Cvičení doporučuji na slovanech sokol.Moc milá paní cvičitelka,ale nevim jestli ještě berou
.
Lady držim palce at je baráček brzy pryč.
Ahoj, my taky chodili na Slovany, navíc to mam pár kroků od baráku
, jde to tam rychle a chodí se tam od 12:30 do 13:30 v úterý a pátek a bez objednání. Já tam šla vždycky po 12h abych byla mezi prvními ![]()
Markéta80 píše:
Ahoj, my taky chodili na Slovany, navíc to mam pár kroků od baráku, jde to tam rychle a chodí se tam od 12:30 do 13:30 v úterý a pátek a bez objednání. Já tam šla vždycky po 12h abych byla mezi prvními
Ahoj Markét, tam se dá objednat jo? No to je super! Mám strach s ní někde postávat mezi lidma kórt nemocnýma jak není očkovaná (trochu hysterka no
) Moc děkuju za tipy mrknu na to ![]()
Kamčo dnes jsme shodili cenu tak se to trošku pohne.Sice tu zájemci byli ale bohužel.Byli limitovaní výší úvěru.Strop měli 4,5mil.a to se nám zdá docela málo.No ale snad se zadaří
ladynko, ahoj, co baráčeka prodej, nějaké nové informace?
Já byla dneska celý den u našich.
Taky tě štve jak je brzo tma?
Jo, pěkná ikonka, už jsem si všimla dřív, ale zapoměla pochválit. ![]()
děkuji,to je náš myslitel s prstem v puse
to má po mamince
Ta tma mě přímo s… a k tomu včera padal ten hnus bílej
nesnášim zimu.Malej stál u dveří na zahradu a mlátil do skla a byl z toho pěkně vysmátej
ještě neví jak to studí ![]()
Jinak domeček ještě nic,sundali jsme cenu o 300tis tak uvidíme ![]()
Tak snad už se někdo chytne…
A ten byt v Plzni máte nějaký vyhlídnutý? O nějakým v bolevci si psala - ten je ještě na prodej?
7.12 se jdeme podívat na 4+1 v Toužimský.tak jsem zvědavá.a ještě jsem psala na byt 4+1 v Kralovický a tam se mi ještě makléř neozval
tak přeju ať to vyjde, prodej a pak koupě bytečku. Oba byty jsou spíš na Košutce, já bydlím v Majakovského, ale kdyby to vyšlo, tak by to bylo super.
no já se v tom dělení plzně mo nevyznam.Jsem pražanda
Bytů je dost,ale když je fak super tak je za ranec a nebo v 1.p. To nechci.Ten v toužimský je 90m a 2.p(dvougenerační)
Ta ul.Majakovského není daleko od Kralovický
Tam je ten byt v paneláku nad tím obch.jak je dětský bazarek Stop