Plzeň - hledáme kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
29.11.10 17:20

Zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
29.11.10 17:20

tak to je něco blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
29.11.10 17:24

Znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
29.11.10 18:08

copak jsi zkoušela??? :mrgreen: my byli s malym a mužem v plzni.Sháněla jsem pro jednu pani záclony a pro sebe nějaký věci k šití.A tak jsme se zastavili na nám.a dala jsem si svářo. :jazyk: to byla mnamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
29.11.10 19:16

ahoj, na trhy se taky chystám, ale dopoledne, až tam nebude tolik lidí, nechce se mi mezi nima prodírat s kočárem. Svařák taky můžu, i medovinu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
29.11.10 19:44
mom.kri píše:
ahoj, na trhy se taky chystám, ale dopoledne, až tam nebude tolik lidí, nechce se mi mezi nima prodírat s kočárem. Svařák taky můžu, i medovinu! :lol:

my tam byli dnes okolo 13h a bylo to fajn.Zato v neděli to bylo o život.Měli jsme tu děti od manžela z prvního manž.tak jsme je tam vzali,ale rozsvěcení bylo až okolo 18h.tak jsme to s nima prošli a jeli domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
29.11.10 22:38
ladynka1 píše:
copak jsi zkoušela??? :mrgreen: my byli s malym a mužem v plzni.Sháněla jsem pro jednu pani záclony a pro sebe nějaký věci k šití.A tak jsme se zastavili na nám.a dala jsem si svářo. :jazyk: to byla mnamka

Zkoušela jsem metřík.Chci taky svařák :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
30.11.10 09:40

Dobré ráno, holky jak je to u vás v místě bydliště s údržbou chodníků?
Na lochotíně asi zaspali, včera ani dnes nikde nikdo, chodníky zapadaný, jsem zvědavá jak odpoledne pojedu s kočárkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.11.10 09:56
mom.kri píše:
Dobré ráno, holky jak je to u vás v místě bydliště s údržbou chodníků?
Na lochotíně asi zaspali, včera ani dnes nikde nikdo, chodníky zapadaný, jsem zvědavá jak odpoledne pojedu s kočárkem. :nevim:

ahoj,tak tohle já neřeším :mrgreen: tady v Bdeněvsi se neodklízí nic :zed: a taky mam tříkolku X lander x run a ta má fakt obrovský kola.Ani loni jsem neměla problém,ale když jsem viděla jak v Plzni se tahaj s kočárkama co maj ty malý kolečka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.11.10 09:58

Jani tak já si dam asi dnes domácí svářo i když je lepší a chutnější si ho dát někde venku pro zahřátí :mrgreen: to se daj pak 2 a více kousků :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
30.11.10 10:26

ladynko, jám mám taky trojkolku Joggster X, ve sněhu jsme ještě nejeli, tak uvidím dneska.
Na svařák se taky těším, až se na ty trhy dostanu, tak u jednoho určitě nezůstanu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.11.10 17:36

mom.kri tak mi dnes volala pani z RK a ten byt v Toužimské se dnes prodal :cry: no snad se naskytne ještě jiný.Uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
30.11.10 18:07

tak to je škoda, snad se ještě něco najde, ale stejně nejdřív musíte prodat baráček, tak přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
30.11.10 18:41

Ahoj tak sjme dneska byly s kamarádkou na kafia Tomík se tam pěkně poblinkal :-? a já neměla náhradní oblečení tak domů jel takhle :-D http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
30.11.10 19:42

tak hlavní je že bylo v čem jet!
já už pro jistotu vozím náhradní věci sebou, zatím se mi to nestalo, ale jistota je jistota.
A můžu se zeptat kde na kafi, kam se dá s kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová