Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
copak jsi zkoušela???
my byli s malym a mužem v plzni.Sháněla jsem pro jednu pani záclony a pro sebe nějaký věci k šití.A tak jsme se zastavili na nám.a dala jsem si svářo.
to byla mnamka
ahoj, na trhy se taky chystám, ale dopoledne, až tam nebude tolik lidí, nechce se mi mezi nima prodírat s kočárem. Svařák taky můžu, i medovinu! ![]()
mom.kri píše:
ahoj, na trhy se taky chystám, ale dopoledne, až tam nebude tolik lidí, nechce se mi mezi nima prodírat s kočárem. Svařák taky můžu, i medovinu!
my tam byli dnes okolo 13h a bylo to fajn.Zato v neděli to bylo o život.Měli jsme tu děti od manžela z prvního manž.tak jsme je tam vzali,ale rozsvěcení bylo až okolo 18h.tak jsme to s nima prošli a jeli domů
ladynka1 píše:
copak jsi zkoušela???my byli s malym a mužem v plzni.Sháněla jsem pro jednu pani záclony a pro sebe nějaký věci k šití.A tak jsme se zastavili na nám.a dala jsem si svářo.
to byla mnamka
Zkoušela jsem metřík.Chci taky svařák ![]()
Dobré ráno, holky jak je to u vás v místě bydliště s údržbou chodníků?
Na lochotíně asi zaspali, včera ani dnes nikde nikdo, chodníky zapadaný, jsem zvědavá jak odpoledne pojedu s kočárkem. ![]()
mom.kri píše:
Dobré ráno, holky jak je to u vás v místě bydliště s údržbou chodníků?
Na lochotíně asi zaspali, včera ani dnes nikde nikdo, chodníky zapadaný, jsem zvědavá jak odpoledne pojedu s kočárkem.
ahoj,tak tohle já neřeším
tady v Bdeněvsi se neodklízí nic
a taky mam tříkolku X lander x run a ta má fakt obrovský kola.Ani loni jsem neměla problém,ale když jsem viděla jak v Plzni se tahaj s kočárkama co maj ty malý kolečka.....
Jani tak já si dam asi dnes domácí svářo i když je lepší a chutnější si ho dát někde venku pro zahřátí
to se daj pak 2 a více kousků ![]()
ladynko, jám mám taky trojkolku Joggster X, ve sněhu jsme ještě nejeli, tak uvidím dneska.
Na svařák se taky těším, až se na ty trhy dostanu, tak u jednoho určitě nezůstanu!
mom.kri tak mi dnes volala pani z RK a ten byt v Toužimské se dnes prodal
no snad se naskytne ještě jiný.Uvidíme
tak to je škoda, snad se ještě něco najde, ale stejně nejdřív musíte prodat baráček, tak přeju hodně štěstí.
Ahoj tak sjme dneska byly s kamarádkou na kafia Tomík se tam pěkně poblinkal
a já neměla náhradní oblečení tak domů jel takhle
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… ![]()
tak hlavní je že bylo v čem jet!
já už pro jistotu vozím náhradní věci sebou, zatím se mi to nestalo, ale jistota je jistota.
A můžu se zeptat kde na kafi, kam se dá s kočárkem?