Plzeň - hledáme kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59404
7.12.10 23:03

Ahoj tak mě je 30 a staršímu bude v lednu 5 let a mladšímu bylo ted 10m ale je narozen v 36tt takže mu ěmsíc odečítají. Zítra akorát jedeme na Lochotín do poradny pro nedonošený takže už se těšim na cestu :-? . pro srazík bych byla ale je otázka jestli kvůli počasí je šance se sejít :-? . Já teda peču každý den 1 druh a jde to, ale Tomík je hodnej, bud spinká to většinou stihnu v pohodě a nebo chvíli si hraje v postýlce, ale já dělam jen poloviční dávky tak se to dá. počítam že zdobit perníčky budu asi až večer usne, na to budu potřebovat klid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.10 08:22

no nám začne od 12.12 jezdit z Kozolup nízkopodlažní mašinka tak se moc těšim že vyjedeme s malym vlakem.
Abych nezapoměla tak se taky představim:je mi 33,jsem 2 roky vdaná,mám syna 11m.Původně pocházim z Prahy :lol: Tam mam taky svou práci,ale tam se už bohužel nevrátim :cry: Chceme s mužem ještě k Vojtovi ďáblíka nebo ďáblici.Mateřskou mam na dva roky tak asi od jara se snaha bude cenit. :mrgreen: Celou rodinu mam daleko a nikdo sem nejezdí,tak bych ráda někoho poznala kdo má stejný starosti :-)
V Plzni to moc dobře neznam ,ale kam potřebuji se dopravim bud autem nebo soc.dopravou :-P
K pečení:tak já mam jen jednu dávku perníčků a manža chce pracny :poblion: a rohlíčky :zed: Já to jíst nebudu.Musim se do února shubnout do šatů na ples. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.12.10 13:50

Tybrdo, jak tak koukam, tak jsem uplny maslo. Ja nemam ani kousicek cukrovi. Ale planuju to. Jen jsem pohodlna. Ale srazik bych brala. Jak tak koukam, jsem tu nejmladsi… :oops:
Bydlime cca 200m od Olympie, takze nas je snadne najit. Materskou mam taky na 2roky, ale 2. bejbika moc neplanujeme. Mela jsem hodne komplikovany porod a ja i manza mame trosku obavy, ale myslim,ze tak za 4-5let se otrepeme. :hug:
Holky, musim se pochlubit. Mala dnes zacala valet sudy po celem obyvaku. Je to zlaticko! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.12.10 14:09

My jsme sudy nikdy nevaleli.Asi to Honzík nepotřeboval.

Mam tu diskuzi o barvě stromku a až ted jsem si přetahala zpět ze zalohy tyto fotky,měla jsem jen půl prosince ..........
Jednou mi klekl počítač,ted segra přivezla flešku s fotkama a přetahla mi to zpět do počítače,ale nějak se stalo,že ne všechno.Tak už se můžu pochlubit s lonskym rokem…snad už celim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
8.12.10 15:12

tak mi byli dneska venku, konečně to u nás na sídlišti schrabali. :potlesk:
sudy malá taky neválela, jak se naučila přetáčet na břicho tak na něm ležela skoro pořád, na záda se otáčela málo.
cukroví - doufám že malá za chvíli usne a já si připravím alspoň těsto, péct budu o víkendu až bude přítel doma a bude hlídat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.12.10 15:32

Tak dneska cesta na lochotín do nemocnice MHD fakt lahůdka :-( , jak to taje tak se jelo teda pěkně blbě :-? , dojeli sjme o 15 min déle a stejně jsme tam čekali hodinu :-? . Dneska se vrhnu na rohlíčky a zadělam těsto na kakaové ořechy :-D . manžel to moc nejí, já nesmim kvůli cukrovce :-? , ale Viki byl jiného názoru a z krabic to záhadně mizí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.10 16:12

holky vždyt vám to ještě myši sní do vánoc :mrgreen: nebo u vás nejsou??? u nás tedy každoročně to z krabic mizí a nevim kam. 8-)
My jsme se taky přetáčeli než pochopil lezení.Já se tedy taky pochlubim:malej před chvilkou přešel celý obývák :potlesk: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.10 16:17
Kacenka86 píše:
Tybrdo, jak tak koukam, tak jsem uplny maslo. Ja nemam ani kousicek cukrovi. Ale planuju to. Jen jsem pohodlna. Ale srazik bych brala. Jak tak koukam, jsem tu nejmladsi… :oops:
Bydlime cca 200m od Olympie, takze nas je snadne najit. Materskou mam taky na 2roky, ale 2. bejbika moc neplanujeme. Mela jsem hodne komplikovany porod a ja i manza mame trosku obavy, ale myslim,ze tak za 4-5let se otrepeme. :hug:
Holky, musim se pochlubit. Mala dnes zacala valet sudy po celem obyvaku. Je to zlaticko! :potlesk:

Já taky rodila 15 hod,vůbec se neotvírala,vodu mi píchli a byla jak brčál.Pak se mu začali ztrácet ozvy tak mě šoupli na jiný monitor,zavedli mu sondu do hlavičky asi 4× a když jim to po několikátý ukázalo hypoxii tak jsem mastila na sál.Do 2 min oholená,zafačovaná,a okamžitě plnou narkozu.Nebyl čas na epidural.Taky jsem si říkala že další ne ale malej byl od narození hodnej(až na prdíky) a je to smíšek.Tak jsem neodolala a už po 6ti nedělí mě to opět chytlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.12.10 16:42

'Už vim,co chci k vánocum-bydlení.Nevíte někdo o levné chaloupce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.12.10 16:45

No celé moje těhu bylo docela psycho, teda začátek a konec ještě větší :-( . manžel od začátku říkal že jak je mě malej podobnej tak že jsme na sebe asi byli napojení a něco asi na tom je. Furt mě ěnco táhlo do nemocnice, pak schodou okolností jsem tam šla tak že hned udělají monitor když tam jsem a prý patologický nález a že ěnco je špatně, to bylo 11h a ve 14:25 byl malej venku. narodil se 3.2. a to jsem se měla jít domlouvat na císaře 8.2 a po porodu prý měl možná pár hodin a max 24h než by umřel. Diagnoza byla uzel na pupečníkua tim že byl hodně veliký prý byl zázrak že ho víc neutáhnul :-? , v 36tt měl 4140gr :-D

Já zase peču jen každý den 1 druh a co vim tak ženský pečou už od půlky listopadu :-). Ale likéry a nepečený a krémy dělam až těsně před 24. je fakt že linecký nějak rychle mizí a to to neni ještě ani slepený tak pořítam jestli tam bude tak 20ks na slepení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.12.10 16:56
Markéta80 píše:
No celé moje těhu bylo docela psycho, teda začátek a konec ještě větší :-( . manžel od začátku říkal že jak je mě malej podobnej tak že jsme na sebe asi byli napojení a něco asi na tom je. Furt mě ěnco táhlo do nemocnice, pak schodou okolností jsem tam šla tak že hned udělají monitor když tam jsem a prý patologický nález a že ěnco je špatně, to bylo 11h a ve 14:25 byl malej venku. narodil se 3.2. a to jsem se měla jít domlouvat na císaře 8.2 a po porodu prý měl možná pár hodin a max 24h než by umřel. Diagnoza byla uzel na pupečníkua tim že byl hodně veliký prý byl zázrak že ho víc neutáhnul :-? , v 36tt měl 4140gr :-DJá zase peču jen každý den 1 druh a co vim tak ženský pečou už od půlky listopadu :-). Ale likéry a nepečený a krémy dělam až těsně před 24. je fakt že linecký nějak rychle mizí a to to neni ještě ani slepený tak pořítam jestli tam bude tak 20ks na slepení :mrgreen:

No,pěknej porod.To byl malej velkej.Pěkně velkej.My jsme měli obmotanou šnuru.

a holky mam dotaz-dnes teda jsem se chystala ven-malýho oblíct,pytel do kočaru......a­le........mam cortinu x3 ,už se dáááááávno nevejdem do hlubokýho a jak mu dam ty pásy přez pytel?sjíždí mi dolu.

Příspěvek upraven 08.12.10 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.12.10 17:15
jani09 píše:
Markéta80 píše:
No celé moje těhu bylo docela psycho, teda začátek a konec ještě větší :-( . manžel od začátku říkal že jak je mě malej podobnej tak že jsme na sebe asi byli napojení a něco asi na tom je. Furt mě ěnco táhlo do nemocnice, pak schodou okolností jsem tam šla tak že hned udělají monitor když tam jsem a prý patologický nález a že ěnco je špatně, to bylo 11h a ve 14:25 byl malej venku. narodil se 3.2. a to jsem se měla jít domlouvat na císaře 8.2 a po porodu prý měl možná pár hodin a max 24h než by umřel. Diagnoza byla uzel na pupečníkua tim že byl hodně veliký prý byl zázrak že ho víc neutáhnul :-? , v 36tt měl 4140gr :-DJá zase peču jen každý den 1 druh a co vim tak ženský pečou už od půlky listopadu :-). Ale likéry a nepečený a krémy dělam až těsně před 24. je fakt že linecký nějak rychle mizí a to to neni ještě ani slepený tak pořítam jestli tam bude tak 20ks na slepení :mrgreen:

No,pěknej porod.To byl malej velkej.Pěkně velkej.My jsme měli obmotanou šnuru.

Dík.Máš to u mě.
a holky mam dotaz-dnes teda jsem se chystala ven-malýho oblíct,pytel do kočaru......a­le........mam cortinu x3 ,už se dáááááávno nevejdem do hlubokýho a jak mu dam ty pásy přez pytel?sjíždí mi dolu.

Co máš za pytel, já mam emitex a tam se ty pásy dají provlíct. Na prvního syna jsem měla ten pytel s beránkem a v roce měl jen kombinézu a deku a stačilo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
8.12.10 17:29

tak malá skoro po 2 hodinách uspávání, breku, hraní si a zase uspávání konečně spí!!! :zed:

ted jsem si udělala pořádný hrnek kafe a z přípravy těsta nebude zase nic! :lol:

porod - rodila jsem 14 hodin v porodnici, ale kontrakce byly už noc před tím - chytlo mě to kolem půlnoci, v 8 ráno nástup do porodnice, malá se narodila ve 22.00h

přenášela jsem 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.10 21:55
jani09 píše: 'Už vim,co chci k vánocum-bydlení.Nevíte někdo o levné chaloupce?

a nechceš domeček???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.10 21:59

Marketa80-to jsi měla tedy OBŘÍKA :mrgreen: malej měl 4050 a 52cm narozenej den před termínem.Uzel neměl na pupečníku ale pupečník napevno okolo krku.Nechci ani pomyslet :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová