Plzeňské pivo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8036
12.1.14 18:02

plzeňské pivo

Netušíte někdo prosím, kde se dá sehnat plzeňské pivo 1/3 l lahve? Chtěla bych ho koupit švagrovi k narozeninám, prý je lepší než klasiscké lahve 1/2 l.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4692
12.1.14 18:20

Myslím, že jsem na něj koukala v Makru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
12.1.14 18:33

A v čem je lepší? já vidím rozdíl akorát v tom, že než stihnou vyprchat bublinky a říz, tak to máš vypitý :D narozdíl od půlčana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
12.1.14 18:36
@Adduše píše:
A v čem je lepší? já vidím rozdíl akorát v tom, že než stihnou vyprchat bublinky a říz, tak to máš vypitý :D narozdíl od půlčana :mrgreen:

A taky ty třetinky budou mít buď stejnou, ne-li vyšší cenu jak půlčany :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4692
12.1.14 18:40

No, i když se na to zakladatelka neptala, tak musím taky reagovat, já třeba tohle samé slyšela o CocaCole, že je mnohem lepší ve třetince než klasická dvoulitrovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
12.1.14 18:57
@Adduše píše:
A v čem je lepší? já vidím rozdíl akorát v tom, že než stihnou vyprchat bublinky a říz, tak to máš vypitý :D narozdíl od půlčana :mrgreen:

jo, to já nevím, já pivo moc nepiju, ale švagr říká, že mu chutná víc a ano i o coca cole se říká, že prý ty 1/3 l skleněné lahve jsou něco úplně jiného než třeba coca cola v pet lahvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
12.1.14 18:58
@Irinka0210 píše:
Myslím, že jsem na něj koukala v Makru

Ale tam se asi dá nakupovat pouze na ŽL, ten bohužel nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
12.1.14 19:02

@carola zkus ty velkoobchody, Globus, Makro…

• Citovat
  • Upravit
4692
12.1.14 19:26

@carola Tak jak píše @MarkétkaBeruška Globus, možná i Tesco, Kaufland, myslím, že na něj někde určitě narazíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
12.1.14 19:31

To je pěkná blbost, že je třetinka lepší než půllitr :lol:, maximálně třetinka nestihne zvětrat, než to vypije. Manžel se pohybuje v pivovarnictví a je očitý svědek, že do třetinek lejou stejné pivo jako do půllitrovek :mrgreen:
Tady Plzeň 0,33l to myslím koupíš po netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák