Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Netušíte někdo prosím, kde se dá sehnat plzeňské pivo 1/3 l lahve? Chtěla bych ho koupit švagrovi k narozeninám, prý je lepší než klasiscké lahve 1/2 l.
Děkuji
A v čem je lepší? já vidím rozdíl akorát v tom, že než stihnou vyprchat bublinky a říz, tak to máš vypitý
narozdíl od půlčana ![]()
@Adduše píše:
A v čem je lepší? já vidím rozdíl akorát v tom, že než stihnou vyprchat bublinky a říz, tak to máš vypitýnarozdíl od půlčana
A taky ty třetinky budou mít buď stejnou, ne-li vyšší cenu jak půlčany
![]()
No, i když se na to zakladatelka neptala, tak musím taky reagovat, já třeba tohle samé slyšela o CocaCole, že je mnohem lepší ve třetince než klasická dvoulitrovka…
@Adduše píše:
A v čem je lepší? já vidím rozdíl akorát v tom, že než stihnou vyprchat bublinky a říz, tak to máš vypitýnarozdíl od půlčana
jo, to já nevím, já pivo moc nepiju, ale švagr říká, že mu chutná víc a ano i o coca cole se říká, že prý ty 1/3 l skleněné lahve jsou něco úplně jiného než třeba coca cola v pet lahvi.
@Irinka0210 píše:
Myslím, že jsem na něj koukala v Makru
Ale tam se asi dá nakupovat pouze na ŽL, ten bohužel nemám.
@carola Tak jak píše @MarkétkaBeruška Globus, možná i Tesco, Kaufland, myslím, že na něj někde určitě narazíš ![]()
To je pěkná blbost, že je třetinka lepší než půllitr
, maximálně třetinka nestihne zvětrat, než to vypije. Manžel se pohybuje v pivovarnictví a je očitý svědek, že do třetinek lejou stejné pivo jako do půllitrovek ![]()
Tady Plzeň 0,33l to myslím koupíš po netu.