Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem,
je tady někdo kdo bydlí blízko hranic, případně bydlí v Německu? nebo tam jezdí nakupovat??
Oblíbila jsem si jeden prášek. Weisser riese.. u nás není k dostání.. a když jsem se dívala na různé stránky je tam o dost dražší než tam..
Nejezdíte tam někdo na nákupy?
Díky..
Chtěla bych, ale nevím jestli se vyplatí ta cesta.
Budu ráda, když mi někdo napíše třeba za kolik nakoupí. O kolik je to levnější. Díky ![]()
@moonulkaa mi tam nakupují rodiče.. kolik je obvyklá cena či co jak? se jich schválně poptám, za kolik ho u nás mají ![]()
Je tu mraky diskusi, kde i maminy píšou odkud a kam jezdí do DE nakupovat, mrkni, třeba mas někoho v okolí.
@kubykula píše:
Je tu mraky diskusi, kde i maminy píšou odkud a kam jezdí do DE nakupovat, mrkni, třeba mas někoho v okolí.
joo díky podívám
Hele nemáš to moc daleko, proč nejezdíš radší do polska, tak třeba sirupy Yo jteré tu stojí 69Kč vyjdou v akci na 30Kč
@mončís píše:
Chtěla bych, ale nevím jestli se vyplatí ta cesta.Budu ráda, když mi někdo napíše třeba za kolik nakoupí. O kolik je to levnější. Díky
Vyplatí se třeba ejdnou měsíčně na velký nákup. Byť ceny eura už nejsou na první pohled tak výhodné, tak za stejné peníze si odvážíme plný košík. Jestli chceš, tak pro představu můžu poslat účet z Kauflandu do sz.
Příspěvek upraven 08.01.14 v 20:36
Zrovna dneska jsem tam byla na nákupech. Snad kromě pečiva, ovoce a zeleniny nakupuji většinou vše tam. Máme to naštěstí kousek a manžel tam navíc pracuje.
@mončís píše:
Chtěla bych, ale nevím jestli se vyplatí ta cesta.Budu ráda, když mi někdo napíše třeba za kolik nakoupí. O kolik je to levnější. Díky
Co levnější, ale ta kvalita! Hele, minule jsem naslepo sáhla do regálu pro několik druhů šunek a salámů. Nenarazila jsem na nic, co by mělo méně jak 80% masa. Tady naopak musíš hledat něco, co má alespoň těch 80%. ![]()