Plzeňsko - kde sehnat korálky, kůže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3336
2.5.12 11:20

Plzeňsko - korálky, kůže...

Holky, prosím o radu,
nevíte některá, kde se dají (za rozumný peníze) v Plzni nebo okolí koupit korálky, komponenty na tvorbu bižuterie, a kůže (řemínky, pláty)?
Na internetu se to sehnat dá, ale ráda bych si vybrala někde přímo v obchodu…

Děkuju, V. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
2.5.12 12:52

možná zde?
sídlí na Božkově

http://www.hobby-kohout.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
2.5.12 13:46

U Kohoutové mají skoro všechno, ale dost drahé, trochu lepší ceny a slušný výběr je v Roosveltově ul. u náměstí, je tam taky „hobby“ obchůdek. A konkrétně korálky za rozumný peníz jsou v domě látek ve Františkánské ul. a občas tam mívají i leccos jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
3.5.12 15:07

děkuju moc!!

Kdyby ještě někoho napadlo kde koupit kůže (plátkový a řemínkový), tak bych byla moc ráda… Všude vycházejí cca 8 a víc Kč za řemínek, což mi přijde celkem dost..... :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikisek558
17.5.12 10:24
  • Citovat
  • Upravit
570
7.8.12 20:06

Můžete mi prosím někdo poradit? Roztrhly se mi korálky, co mi navlékly děti ve školce. V kreativním obchodě jsem zakoupila potřebné komponenty na obnovu - nějaký drátek/vlákno či co, k tomu zapínání a k tomu takové kroužečky malinké, paní říkala, že to protáhnu sem-tam-sem-tam a bude to. Moc jsem to nepochopila, doufala jsem, že najdu návod na netu. Nicméně na prvních x googlení nic, takže mě to stylem pokus/omyl přestalo bavit a nemáte někdo inteligentnější popis, jak to udělat?
 Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák