PMS u přítelkyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
28.3.21 19:02
@pocestny píše:
Chápu tě, trochu jsem to taky zažil. Myslím, že s nadhledem se s tím vypořádaly některé africké kmeny. Používají tzv. „menstruační chyši“. Tam se žena uchýlí na 4-5 dní, údajně proto, že je „nečistá“. Myslím si ale, že to je velmi zástupný důvod. Pravý důvod je ten, aby se muž nemusel potkávat se vzteklým a naštvaným stvořením, které je protivné a dokáže se kvůli každé pitomosti vytočit. :mrgreen:

Je vidět, že nejsi žena. :lol:

FYI premenstruační syndrom (PMS) a menstruace jsou dvě naprosto různé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
28.3.21 19:14
@holkazprahy1 píše:
Je vidět, že nejsi žena. :lol:FYI premenstruační syndrom (PMS) a menstruace jsou dvě naprosto různé věci.

jj, pocestny píše blbosti. Je jedno, že není žena, tohle by vědět měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
28.3.21 20:34
@milami píše:
Až na to, že období PMS se časově neshoduje s pobytem v „menstruační chýši“. Něco si o tom nastuduj.

Máte samozřejmě pravdu, já vlastně nevím, jak dlouho tam ten pobyt trvá, jenom podle toho, co jsem viděl a slyšel, by některé zasloužily pobývat i 14 dní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
28.3.21 22:24
@milami píše:
Ale PMS je právě o nerovnováze hormonů v určité fázi cyklu, ne kdykoliv.

Jenže já to mám vypozorované a z týden před se stalo kdykoliv a nahodile :nevim:. Já už mám ale věk na to, aby mi to dělalo psí kusy. Dřív jsem na to netrpěla vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
28.3.21 22:32

Ber to jako rally

Taky je ta silnice jiná v létě a jiná v zimě. A vždycky je jízda po ni skvělá. Jenom musíš jinak řídit auto, plyn. Spojka brzdy, všechno je jinak. A stejně tak s ženou.
S moji segrou jakémsi vedl její M. kalendář už v 15letech. Mých. Hluboké poznání. Za týden tatáž věc naprosto v klidu a předtím jak bych potkal rozdrazdeneho
býka.. kobru bych raději chytal než potkal segru v čekání na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
29.3.21 07:52

Je to normální a nic s tím neuděláš :nevim: Ten týden to snad není tak hrozné, aby tě to tak trápilo. Prostě to jsou hormony a má to podobně hodně žen. Pár dní z měsíce to snad vydržíš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
29.3.21 08:33

Půjdu asi proti mainstreamu, ale mě to teda připadá dost na prd. Týden z měsíce (tedy jedna čtvrtina) v nenáladě je i na můj ženský vkus trochu dost, nehledě na to, že jestli v této době odmítá sex a předpokládám, že ho nechce ani při menstruaci, tak se v tomto ohledu jedná o polovinu měsíce.

Pro mě jsou tady ty „nálady“ a PMS dost nepochopitelné, uznávám, že částečně proto, že na tohle netrpím. Nemůžu proto uvěřit, že to nejde rozumem ovládnout do společensky přijatelné podoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
29.3.21 08:50

No tak je týden protivná co už. Máš možnosti co s tím. Buď protivný ještě víc ať si to užije, nebo se někam na týden vypař, užívej si nějaký koníček. Taky zabírá ji pořádně vyšukat, dvakrát třikrát a bude jak přítulné kotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.3.21 08:59

Najdi si zakladateli na ten týden náhradníci…to přítelkyni napraví hormony líp, než Mariánky, pokud jí na tobě záleží…hlavně jí neomlouvej, to se tady v partnerských vztazích nenosí, partner musí vždy vyšlapovat na 100%, jak píšou místní rozumprdky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
29.3.21 09:57
@zoidberg píše:
No tak je týden protivná co už. Máš možnosti co s tím. Buď protivný ještě víc ať si to užije, nebo se někam na týden vypař, užívej si nějaký koníček. Taky zabírá ji pořádně vyšukat, dvakrát třikrát a bude jak přítulné kotě.

Vypařit se nebo koníček souhlasím, ale to vyšukání? 8o

Buď jsi krotitel dívoké zvěře na odpočinku, nebo se ještě máš co učit. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4785
29.3.21 10:01

Já nevím, mně tyhle projevy pms teda úplně v pořádku nepřijdou. Je to hodně dlouhé a intenzivní, možná nějaká hormonální nerovnováha? Zkusila bych nějaké bylinky, přípravky na srovnání cyklu, hormonální hladiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
29.3.21 10:43
@aquarian píše:
Vypařit se nebo koníček souhlasím, ale to vyšukání? 8oBuď jsi krotitel dívoké zvěře na odpočinku, nebo se ještě máš co učit. :lol:

No já ti nevím, ale to zabírá naprosto spolehlivě. Jen je třeba překonat předstíraný počáteční odpor. Hysterie se tak léčila odjakživa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí