PN po dobu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.6.16 11:04
@andreaandrejka píše:
Očividně moc nevíš o čem mluvíš. Moje sestra se snažila od svých 20let a snažila se skoro do 25 let. Jasně, ne všichni ale většina..už jen proto bych tu nepsala takové bláboly.
Ne každý má podmínky k tomu, aby otěhotněli do 30 let.

Tak se uklidníme, o IVF jsou tu jiné diskuze :palec: Tohle je úplně mimo téma, na to se zakladatelka neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andreaandrejka
30.6.16 11:04

Stejně tak o tom házet všechny 30ileté do jednoho pytle :-) pěkný den

• Citovat
  • Upravit
30.6.16 11:06
@andreaandrejka píše:
Stejně tak o tom házet všechny 30ileté do jednoho pytle :-) pěkný den

Pro nechápající: Psala jsem většina a opravdu jsem čekala, až se tady najde nějaká rejpalka… Běž si psát do snažilek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andreaandrejka
30.6.16 11:08

Mohu se zeptat, proč do snažilek?

• Citovat
  • Upravit
2611
30.6.16 11:10

@magdickakocicka Ivf je mimo téma? Zakladatelka chce PN, protože nemá vyhovující práci a je po Ivf :mrgreen:
Bože, tady se snažil být zase někdo hrozně chytrý a nějak mu to nevyšlo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
30.6.16 11:23
@pajisek90 píše:
@magdickakocicka Ivf je mimo téma? Zakladatelka chce PN, protože nemá vyhovující práci a je po Ivf :mrgreen:
Bože, tady se snažil být zase někdo hrozně chytrý a nějak mu to nevyšlo… :mrgreen:

Tak si to precti jeste jednou:
„Ahoj, i já se konečně dočkala a na testu našla // - po IVF.
Dělám v rizikovém prostředí ( práce s biologickým materiálem).
Všechny kolegyně za tu dobu co jsem tam zaměstnaná šli hned při potvrzení těhotenství na pn.“
Ona chce neschopenku kvuli rizikovemu pracovisti, ne kvuli IVF. A kvuli rizikovemu pracovisti na ni narok nema. Patrne nelze predpokladat, ze vsechny kolegyne byly po IVF a proto sly na neschopenku. Na neschopenku sly neopravnene a zakladatelka chce toto ted po svem dr. At misto argumentovani pracovistem argumentuje IVF, to mozna bude uspesnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat