Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jirulkaa nikdy nevis, co prijde za pacienta (resp co si s sebou nese)
ja byla hned od zjisteni tehotenstvi az do nástupu na materskou. Proste jsem se bala. A i doktor rikal, ze je to, vzhledem k nasi profesi, rozhodne lepsi.
@jirulkaa u prvního mi to nabídla sama gynekoložka a u druhého jsem si řekla sama ( měla jsem nového gynekologa ) ☺️️
@jirulkaa ja mela nevolnosti a porad jsem usinala. Porad. No a doktor mi ji hned na prvni poradne nekdy v 6-7 tydnu napsal. A kdyby nenapsal, tak bych si neco vymyslela, aby mi ji napsal. Neco nedejboze chytis, a budes si to vycitat (tak mi to říkalo moje okoli). A je to fakt
Jsem zdr. sestra na infekcnim odd. Obe teh.jsem pracovala cca do 20tt. Gynekolog s tim problemy nemel, mohla bych zadat o jine pracoviste, ale nez se nekde zaucovat, novy kolektiv…byla jsem doma.
No, zkusim to s ni v utery probrat a uvidim co mi rekne. Tedka nejak nic neresila, jen udelala rychle UZ a objednala me na dalsi kontrolu.
Ale ja porad rikala, ze to dam, ale radsi budu doma. Presne, nikdy clovek nevi, co nam tam privezou za pacienta. Kolikrat tam mame i agresivni lidi a to je o nervy. Delam na LDN a kolikrat si rikam, ze delam spis v Berkovicich.
![]()
@jirulkaa také dělám ve zdravotnictví a jen stačilo vyslovit, že máme na oddělení mrsu a okamžitě mi vypisovala PN. A to je doktorka, která jen tak neschopenku nedává. Těhotenství mám fyziologické, žádné rizikové, ale ty infekce nechtěla riskovat, tak mě hned v sedmém týdnu nechala doma.
@luciie88 zkusim ji to zitra rict a snad me tedy doma necha. Nerada bych opravdu neco riskovala. Jen mi prijde takove blbe “skemrat” o neschopenku
![]()
@jirulkaa ono opravdu bude stačit říct co máte na oddělení. Včetně agresivních klientů, člověk nikdy neví co je napadne.
@jirulkaa hned po potvrzení, že je v děloze myslím že 4+5tt to bylo
@jirulkaa Tak držím palce dneska a dej vědět, jak jsi dopadla
![]()
Ahoj holky! Vsem moc dekuji za rady a podporu.
Dnesnim den mam PN. Sama mi ji nabidla, ale pak mi jeste rekla, zda si to nechci rozmyslet ohledne toho, ze budu omezena vychazkama a ze by mi v praci meli hned dat ranni apod. Tak jsem ji rekla, ze PN chci, ze mam strach.
Za 3 tydny jdeme na kontrolu. Jsem 8+1tt, srdicko bije a jde videt.. zatim je vse v poradku.
![]()
Tak uvidime, zda mi ji potom prodlouzi.
Mejte se krasne😊
@jirulkaa
super. Podle mě se podmínky v práci tedy nijak zvlášť nezmění, ne? Já bych zůstala v pohodě doma ![]()
@mau-mau Ja bych take uz zustala doma. To zase by me neposlala pak do prace s pupkem, ne? ![]()
Holky, meli jste v tehu prujem? Ja ho mam od vcera, ale jen 1× a dneska take 1×. To rikala doktorce a ona mi rekla, ze ke gravidite to nepatri, zda jsem nechytla infekci. Ale to bych zase chodila na wc porad, ne?
![]()