PN v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
4.8.19 18:13

@jirulkaa nikdy nevis, co prijde za pacienta (resp co si s sebou nese) :mrgreen: ja byla hned od zjisteni tehotenstvi az do nástupu na materskou. Proste jsem se bala. A i doktor rikal, ze je to, vzhledem k nasi profesi, rozhodne lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.8.19 18:15

@jirulkaa u prvního mi to nabídla sama gynekoložka a u druhého jsem si řekla sama ( měla jsem nového gynekologa ) ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.8.19 18:16

@jirulkaa ja mela nevolnosti a porad jsem usinala. Porad. No a doktor mi ji hned na prvni poradne nekdy v 6-7 tydnu napsal. A kdyby nenapsal, tak bych si neco vymyslela, aby mi ji napsal. Neco nedejboze chytis, a budes si to vycitat (tak mi to říkalo moje okoli). A je to fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
4.8.19 18:31

Jsem zdr. sestra na infekcnim odd. Obe teh.jsem pracovala cca do 20tt. Gynekolog s tim problemy nemel, mohla bych zadat o jine pracoviste, ale nez se nekde zaucovat, novy kolektiv…byla jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
4.8.19 19:02

No, zkusim to s ni v utery probrat a uvidim co mi rekne. Tedka nejak nic neresila, jen udelala rychle UZ a objednala me na dalsi kontrolu.
Ale ja porad rikala, ze to dam, ale radsi budu doma. Presne, nikdy clovek nevi, co nam tam privezou za pacienta. Kolikrat tam mame i agresivni lidi a to je o nervy. Delam na LDN a kolikrat si rikam, ze delam spis v Berkovicich. :D 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
4.8.19 22:34

@jirulkaa také dělám ve zdravotnictví a jen stačilo vyslovit, že máme na oddělení mrsu a okamžitě mi vypisovala PN. A to je doktorka, která jen tak neschopenku nedává. Těhotenství mám fyziologické, žádné rizikové, ale ty infekce nechtěla riskovat, tak mě hned v sedmém týdnu nechala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.8.19 11:08

@Lucie1906 a v kolikatem tt ti to nabidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.8.19 11:09

@luciie88 zkusim ji to zitra rict a snad me tedy doma necha. Nerada bych opravdu neco riskovala. Jen mi prijde takove blbe “skemrat” o neschopenku :( 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
5.8.19 14:19

@jirulkaa ono opravdu bude stačit říct co máte na oddělení. Včetně agresivních klientů, člověk nikdy neví co je napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.8.19 19:53

@jirulkaa hned po potvrzení, že je v děloze myslím že 4+5tt to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.8.19 06:11

@jirulkaa Tak držím palce dneska a dej vědět, jak jsi dopadla :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.8.19 16:13

Ahoj holky! Vsem moc dekuji za rady a podporu.
Dnesnim den mam PN. Sama mi ji nabidla, ale pak mi jeste rekla, zda si to nechci rozmyslet ohledne toho, ze budu omezena vychazkama a ze by mi v praci meli hned dat ranni apod. Tak jsem ji rekla, ze PN chci, ze mam strach.

Za 3 tydny jdeme na kontrolu. Jsem 8+1tt, srdicko bije a jde videt.. zatim je vse v poradku. :srdce: :potlesk:

Tak uvidime, zda mi ji potom prodlouzi.
Mejte se krasne😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.8.19 22:26

@jirulkaa :dance: :palec: super. Podle mě se podmínky v práci tedy nijak zvlášť nezmění, ne? Já bych zůstala v pohodě doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.8.19 07:01

@mau-mau Ja bych take uz zustala doma. To zase by me neposlala pak do prace s pupkem, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.8.19 08:04

Holky, meli jste v tehu prujem? Ja ho mam od vcera, ale jen 1× a dneska take 1×. To rikala doktorce a ona mi rekla, ze ke gravidite to nepatri, zda jsem nechytla infekci. Ale to bych zase chodila na wc porad, ne? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí