Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě to přijde jako tvrdnutí bříška..
Řekni to dr., uvidíš, co ti poví.. Jestli je to tvrdnutí, dostaneš magnézko ![]()
Právě kolem tohoto týdne se děloha dostává k pupku. Někdy ten růst dělohy může být nepříjemný ![]()
Já jsem 22. týden a ve středu mi děloha končila nad pupkem asi 2 cm, takže to podle mě budou jen vazy. Taky mě to pne, když ležím s nataženýma nohama. ![]()
Tipla bych to na rozpínání svalů, taky jsem to měla u prvního, i když až později a byla to bolest neskutečná. teď u druhého se to ozvalo taky.. ale já mám k tomu i pupeční kýlu.. každopádně se zmiň doktorovi v poradně ![]()
Taky to teď mam, navíc se mi dneska večer hrozně špatně dýchá a to jsem teprve v půlce. ![]()
@Betynka87 píše:
Já jsem 22. týden a ve středu mi děloha končila nad pupkem asi 2 cm, takže to podle mě budou jen vazy. Taky mě to pne, když ležím s nataženýma nohama.
a to si tu dělohu na pupíkem nahmatáš, že víš, že končím dva cm nad
mně přijde, že jí mám tak zároveň s pupíkem, protože nad mám to břiško pořád měkké, ale nejsem žádný vyžlátko, tak možná je to tím ![]()
@Anonymní píše:
a to si tu dělohu na pupíkem nahmatáš, že víš, že končím dva cm nadmně přijde, že jí mám tak zároveň s pupíkem, protože nad mám to břiško pořád měkké, ale nejsem žádný vyžlátko, tak možná je to tím
Vyšetřoval mě doktor, tak mi to ukázal. Každopádně když ležím s nataženýma nohama, tak jí nahmatám, hlavně její konec. ![]()
Dobrý den,
mám takovou otázku, jsem na konci 23 tt a už tři dny mám bolest v okolí pupíku, takové pnutí, když se třeba vzpřímím nebo natáhnu na rovnou podložku, je to normální? Vím, že se děloha roztahuje a břicho pne, ale v oblasti pupíku? už je děloha tak vysoko? když si trošku prohmatám bříško, cítím, že po pupíkem je dost je o mnoho tvrdší než nad