Pnutí okolo pupíku ve 23.tt

Anonymní
25.11.12 19:41

Pnutí okolo pupíku ve 23

Dobrý den,

mám takovou otázku, jsem na konci 23 tt a už tři dny mám bolest v okolí pupíku, takové pnutí, když se třeba vzpřímím nebo natáhnu na rovnou podložku, je to normální? Vím, že se děloha roztahuje a břicho pne, ale v oblasti pupíku? už je děloha tak vysoko? když si trošku prohmatám bříško, cítím, že po pupíkem je dost je o mnoho tvrdší než nad 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3398
25.11.12 20:16

Mě to přijde jako tvrdnutí bříška.. :nevim: Řekni to dr., uvidíš, co ti poví.. Jestli je to tvrdnutí, dostaneš magnézko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
25.11.12 20:23

Právě kolem tohoto týdne se děloha dostává k pupku. Někdy ten růst dělohy může být nepříjemný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.11.12 20:46

Já jsem 22. týden a ve středu mi děloha končila nad pupkem asi 2 cm, takže to podle mě budou jen vazy. Taky mě to pne, když ležím s nataženýma nohama. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
25.11.12 21:02

Mazat kolem pupíku jinak tam budeš mít strie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.11.12 21:18

Tipla bych to na rozpínání svalů, taky jsem to měla u prvního, i když až později a byla to bolest neskutečná. teď u druhého se to ozvalo taky.. ale já mám k tomu i pupeční kýlu.. každopádně se zmiň doktorovi v poradně ;)

• Citovat
  • Upravit
5970
25.11.12 21:50

Taky to teď mam, navíc se mi dneska večer hrozně špatně dýchá a to jsem teprve v půlce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.12 10:18
@Betynka87 píše:
Já jsem 22. týden a ve středu mi děloha končila nad pupkem asi 2 cm, takže to podle mě budou jen vazy. Taky mě to pne, když ležím s nataženýma nohama. :palec:

a to si tu dělohu na pupíkem nahmatáš, že víš, že končím dva cm nad 8o mně přijde, že jí mám tak zároveň s pupíkem, protože nad mám to břiško pořád měkké, ale nejsem žádný vyžlátko, tak možná je to tím :roll:

• Citovat
  • Upravit
6177
26.11.12 10:26
@Anonymní píše:
a to si tu dělohu na pupíkem nahmatáš, že víš, že končím dva cm nad 8o mně přijde, že jí mám tak zároveň s pupíkem, protože nad mám to břiško pořád měkké, ale nejsem žádný vyžlátko, tak možná je to tím :roll:

Vyšetřoval mě doktor, tak mi to ukázal. Každopádně když ležím s nataženýma nohama, tak jí nahmatám, hlavně její konec. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí