Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, mám dotaz ohledně melíru. Poprvé jsem na něm byla na konci srpna, teď tam mám jít v březnu. Je tato doba správná, nebo jak často chodíte na melír? Mně vlasy nerostou příliš rychle, ale už to není takové, jako dřív. Jinak jsem slyšela, že melír se nevymývá. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše odpovědi.
@Annie Lennon píše:
Ahoj, mám dotaz ohledně melíru. Poprvé jsem na něm byla na konci srpna, teď tam mám jít v březnu. Je tato doba správná, nebo jak často chodíte na melír? Mně vlasy nerostou příliš rychle, ale už to není takové, jako dřív. Jinak jsem slyšela, že melír se nevymývá. Jak jste na tom vy? Děkuji za vaše odpovědi.
já chodím 1× za 2.5 měsíce- 3 měsíce.. po tom 2.5 měsíci už to nevypadá nic moc..
Tak co 2-3 měsíce, podle odrostu. Pak třeba několik Cm odrost už musí vypadat blbě
a nevymyva se no, pokud mas klasicky blond odbarveny.
Zištně dávám ombré melír, abych mohla chodit podle své nálady a ne podle odrostů. Klidně jednou za půl roku i dýl.
@Kelsey píše:
Zištně dávám ombré melír, abych mohla chodit podle své nálady a ne podle odrostů. Klidně jednou za půl roku i dýl.
Ombré nesnáším, nevidím rozdíl mezi ním a odrostly. Já chodím na blond melír 1× za 2-3 měsíce, naposledy jsem byla 19.12., nová kadeřnice mě částečně odbarvila na zrzavo
, mám středně hnědé vlasy a chodím na blond melír. Teď jsem objednaná za 2 týdny k jiné, přišla jsem se jí ukázat a říct jí o co mi jde a už se tak těším.
Každé 2 měsíce. Někde to vyjde i dřív. Byla jsem 6.2. a jdu 26.3.
Mám krátký vlasy, melír drží ale vlasy rostou, tak co dva, max 2,5 měsíce ostříhat a obnovit melír na odrostech.
1× za 2-3 měsíce s tím, že po 2 měsících jsem značně nesvá, ale ze své lenosti se ke kadeřnici dostanu většinou po 3 měsících ![]()
@Klopotkova
Zatím jsem slyšela jen chválu v okolí. Tak nevím. Dřív jsem nosila normální melír a to prý dělalo starší.
Ten ombré zjemní a prý působím mladší.
A to přece chci ✌️. Momentálně změnu neplánuji.
Tak já to mám udělaný tak, aby melír vydržel a dobarvuji odrosty.
Mám karamelovy melir