Po jaké době otevřít okno?

21.6.12 13:07

Po jaké době otevřít okno?

Ahoj, dobrý den,
mám takový dotaz, máme nová okna a zajímalo by mě, po jak dlouhé době se můžou otevřít? Vím, že musí být chvíli v klidu, ptž rám pracuje ale na druhou stranu potřebuji aby mi vnitřek větral kvůli malování, poradíte prosím??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
21.6.12 13:09

To zatvrdne hrozne rychle…ja otvirala uz po nekolika hodinach..i kdyz opatrne…mam problem ty montazni pene verit ze to vubec udrzi at je zatvrdla jak chce…ale fakt to drzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.12 13:11

Aha, tak to asi taky zkusím, vím že tam jsou turbošrouby a pak ta pěna, takže by to asi držet mělo ale radši se ptám, aby na mě nevypadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.6.12 13:14

Myslím si, že můžeš klidně hned, určitě ti to nevypadne, je to přišroubený. Mi je otvírali hned a to jsme dělali okna na bytě tak i na chlaupě a okna jsme otevřeli vždycky hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
21.6.12 13:15

My jsme mám pocit otvírali okna hned. I ti co je montovali, je po montáži několikrát otevřeli a zavřeli. Pěna nemá žádnou funkci na držení okna, ta jen izoluje, drží ty šrouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.12 13:29

Super, děkuji mockrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.6.12 13:50
@Aspera píše:
My jsme mám pocit otvírali okna hned. I ti co je montovali, je po montáži několikrát otevřeli a zavřeli. Pěna nemá žádnou funkci na držení okna, ta jen izoluje, drží ty šrouby.

Přesně tak, musí se vyladit, než firma odjede.

Otevírej klidně hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
21.6.12 14:03

Nam bylo receno nechat den zatvrdnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...