Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 8 den po mininterrupci v 7 TT. Musela jsem kvůli tomu že netlouklo srdíčko, a plod se ještě jsem stihla miniinterrupci.Ale co mě trápí dva dny po mininterrupci jsem krvácela spíš slabě, občas ukrutné křeče. pak to přešlo ve špinění a černou krev, další den hnědou krev a další den zase červenou krev.Pak 2dny nic a teď druhý den když jdu na WC se vycuram a kape že mě čerstvá krev červená, ale jinak že mě nic neteče vložku mám jinak bolí mě záda, mám teplotu už týden zvýšenou jen 37.3 a občas ty křeče. Co to může být? Nevím jestli jet na pohotovost nebo ne, zase zbytečně se mi nechce
otravovat je tam. Dekuji
Pokud máš teplotu jed na pohotovost. Můžeš mít zánět dělohy. Cokoliv
Ja v 7tt potratila prirozene a bylo to dost podobne..krvacela jsem/spinila v ruznych podobach velmi dlouho, bolesti jsem mela, jako vetsi ms bolesti, zada, bricho..,ale bez teplot, muze to byt nahoda, treba na tebe neco leze, ale urcite muzes na pohotovost v prvni rade zavolat, pravdepodobne ti reknou, at radsi prijedes, radsi bych to nepodcenovala
@mackA159 kdybych právě měla alespoň krev na té vložce ale to nemám právě že to že mě kape jen když jdu čůrat..proto to nechápu a teplota není nějak vysoká je to zvisena
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.