Po mininterrupci

19.3.22 14:07

Po mininterrupci

Ahoj, jsem 8 den po mininterrupci v 7 TT. Musela jsem kvůli tomu že netlouklo srdíčko, a plod se ještě jsem stihla miniinterrupci.Ale co mě trápí dva dny po mininterrupci jsem krvácela spíš slabě, občas ukrutné křeče. pak to přešlo ve špinění a černou krev, další den hnědou krev a další den zase červenou krev.Pak 2dny nic a teď druhý den když jdu na WC se vycuram a kape že mě čerstvá krev červená, ale jinak že mě nic neteče vložku mám jinak bolí mě záda, mám teplotu už týden zvýšenou jen 37.3 a občas ty křeče. Co to může být? Nevím jestli jet na pohotovost nebo ne, zase zbytečně se mi nechce 8o otravovat je tam. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
19.3.22 14:21

Pokud máš teplotu jed na pohotovost. Můžeš mít zánět dělohy. Cokoliv

• Citovat
  • Upravit
4731
19.3.22 14:38

Ja v 7tt potratila prirozene a bylo to dost podobne..krvacela jsem/spinila v ruznych podobach velmi dlouho, bolesti jsem mela, jako vetsi ms bolesti, zada, bricho..,ale bez teplot, muze to byt nahoda, treba na tebe neco leze, ale urcite muzes na pohotovost v prvni rade zavolat, pravdepodobne ti reknou, at radsi prijedes, radsi bych to nepodcenovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.22 15:31

@mackA159 kdybych právě měla alespoň krev na té vložce ale to nemám právě že to že mě kape jen když jdu čůrat..proto to nechápu a teplota není nějak vysoká je to zvisena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
21.3.22 00:15

Mozna je to problém močových cest. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty