Po operaci pupeční kýly

339
24.8.20 23:22

Po operaci pupeční kýly

Ahoj, zítra to bude týden co budu po operaci pupeční kýly laparoskopicky. Mám 2 otázky.

1. může mi někdo prosím říci za jak dlouho mi splaskne břicho? Stále vypadám jako ve 3 měsíci těhotenství ne-li 4. Už jsem z pohledu na sebe do zrcadla zoufalá :zed:
  2. za jak dlouho jste mohli spát na boku? Mě to stále bolest neumožňuje 8o a spaní na zádech je pro mě utrpení.

Děkuji za jakékoliv reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.8.20 23:32

A máš tam tu síťku? Jsem půl roku po operaci a stále nejsem fit. :roll: kdybych tušila co mě čeká tak bych do toho nešla. Břicho mi splasklo za dva měsíce, na boku šlo spat po měsíci. I o půl roce musím mít stahovací pás.
Dr. tvrdí že je to normální a že někdo holt je citlivější a tu síťku víc vnímá. :pocitac:
No. Moc jsem tě asi neuklidnila. Hlavně nos pás a vstávat přes bok, nic nezvedat. A zkus espumisan, 3X denně.
Prosím anonym, zdravotní stav.

• Citovat
  • Upravit
339
24.8.20 23:42

Bohužel síťku tam mám také. Měla jsem 2 kýly nad sebou. Pas samozřejmě nosím, jelikož už jen při sprchování kdy si ho musím sundat trpím jak mi to břicho volně visí bolí to mnohem víc než s pasem. Já jdu ve středu na vyndání stehů tak uvidíme co mi tam řekne. Ale jsem z toho zničena… hlavně po psychické stránce. Sama sobě se hnusím :zed:
Každopádně děkuji za reakci. Snad se brzo Váš stav zlepší. Věřím, že to bude časem lepší. Musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.21 14:45

Já mám po operaci pupeční kýly a spát na boku jsem mohla až 3 den, jinak jsem taky musela spát na zádech, což i pro mě bylo utrpení a vůbec jsem nemohla spat, ale už je to týden a můžu spát normálně na obou bocích a úplně v pohodě bez jakýchkoli problémů, 3 den po operaci už normálně doma fungují ( nádobí, žehlení, krom nošení malé a těžkých věcí) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí