Počasí Kanárské ostrovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
5.10.12 16:11
@Dajdula píše:
Mrkni sem
http://www.yr.no/…ary_Islands/
docela jim to sedí ;)

jo, tenhle server je nejpřesnější. Taky nás ještě nezklamal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
5.10.12 16:29

Určitě se opalovat dá..my se tam taky po vánocích chystáme a věřím, že bude pěkně. Znám spoustu lidí co na kanáry jezdí v zimním období a nikdy si nestěžovali. Je pravda, že večer je tam chladněji, ale přes den krásně. My jsme měli taky strach, že bude zima, ale nakonec jsme byli mile překvapeni ;)

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena Eva
5.10.12 17:28

Ahoj, my jsme byli loni od půlky prosince do konce ledna, bylo to Lanzarote, za celý pobyt byly dva dny, že jsme se teda na pláži svlékli do plavek a opalovali se, ve vodě jsme nebyli ani jednou. Hromadně se teda koupali jenom otužilí Angličani.
Večery chladnější (na tričko to určitě nebylo). Hodně foukal vítr.
Ještě jsme tam byli v r.2003, taky na přelom roku asi 2-3 týdny, koupala jsem se jenom já, jedenkrát. Manžel tam nevlezl, voda byla hodně studená. Já jenom proto, že jsem si říkala, že když už tam jsem, tak tam musím vlézt.
Bohužel období, cos vybrala, patří k nejchladnějším z celého roku.

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena Eva
5.10.12 17:32

Jak to tak po sobě čtu - hezky bylo, sluníčko svítilo, zapršelo asi dvakrát po 5 minutách, no ale prostě není to léto. Když najdete místečko, kde nefouká, určitě se opálíš.
Navíc je fakt, že já jsem hodně teplomilná.

• Citovat
  • Upravit
13.4.18 16:16

Kanáry jsou super, Lanzarote je hodně příjemný.. Neni to typický moře, ale je tam hodně příjemný počasí. Dá se toho ale dost procestovat, tady maj docela zajímavej výpis

http://www.blesk.cz/…plaze-unesco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario