Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milovnice pěstování na balkóně, pochlubme se našimi oázami na balkónech. Když už nemůžu mít zahradu, snažím se realizovat alespoň na tom 1,5 m2. Pěstuju hlavně kytky a bylinky a taky rajčata. Je to moje místečko pro kávu a knížku, kde ráda spočnu. Zakládám nové téma, ve kterém se můžeme inspirovat kytkami, výzdobou a třeba i nábytkem a to nejen na balkónech, ale i na terasách. Budu se těšit a přikladám svůj balkón, který by se určitě dal ještě vylepšit
Díky všem! ![]()
@Saatine
Byla jsem líná to na zimu rozebirat, stejne budem renovovat ![]()
@Kuhnice parada! Ty kaminky jsou super napad. Dlazdice jsem videla v Lidlu a uvazovala jsem nad nimi, drevo pid nohama je lepsi nez dlazba ![]()
@Veveří píše:
Milovnice pěstování na balkóně, pochlubme se našimi oázami na balkónech. Když už nemůžu mít zahradu, snažím se realizovat alespoň na tom 1,5 m2. Pěstuju hlavně kytky a bylinky a taky rajčata. Je to moje místečko pro kávu a knížku, kde ráda spočnu. Zakládám nové téma, ve kterém se můžeme inspirovat kytkami, výzdobou a třeba i nábytkem a to nejen na balkónech, ale i na terasách. Budu se těšit a přikladám svůj balkón, který by se určitě dal ještě vylepšitDíky všem!
Mas to moc krasny
Takova malinka oaza prirody..Taky bych chtela balkon.. ![]()
Ahoj, já se realizuji takto.. Akorát Teda dnes jsem musela zlikvidovat 2 truhlíky kopru a jeden s petrželí
Byly na něm mšice
Jinak tam mám rajčata, oregano, rozmarýn, smil, hrášek, stromkový angrešt a slunečnici kterou jsem dostala k MDŽ v rossmannu. Ještě mi chybí to posezení ![]()
@LeniczkaK mas krasny velky balkon. A rikas, ze angrest a rodi? To zni zajimave! Ja mam jenom jahody, uz se 5 kusu urodilo a decka se postaraly, aby nestihly zcervenat ![]()
@Veveří Velký je, ale místa na věšení prádla ubývá rychle
ten angrešt mám letos prvně, koupili jsme ho v zahradnictví a byl plný květů, jenže jak jsem ho přesadila tak jsem ze začátku nedodržela pravidelnou zálivku a spoustu květů mi upadalo
Takže odhaduji že letos tam bude tak na jeden koláč
jinak máš taky moc hezký balkon i když je malý je fajn že člověk může aspoň pro ten pocit vylézt do „přírody“
Akorát mě Teda štve ta havěť.. Aby se pak vyplatilo něco vůbec pěstovat
já teda radši něco k tomu jídlu než kytky, ale pokud mi letos něco sní rajčata a ten angrešt (chodí okukovat Straky, zajímal je hrášek v hlíně), tak příští rok už budou jen samé kytky ![]()
@Veveří píše:
@Kuhnice parada! Ty kaminky jsou super napad. Dlazdice jsem videla v Lidlu a uvazovala jsem nad nimi, drevo pid nohama je lepsi nez dlazba
ja taky nad temi dlazdicemi premyslim, jenze u mne je na balkone vzdycky takovy bordel. Ja tam mam totiz plantaz.
@LeniczkaK angrešt?
to ti to plodí? jakou máš přesně odrudu a čím přihnojuješ?