Pochlubte se látkovou výbavou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
22.6.11 15:39

Mně to asi taky kolem těch 12000,– vyšlo. Fakt nevím. Leccos mám navíc z druhé ruky a něco už jsem prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.6.11 15:40

Tak to já si to píšu do tabulky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.6.11 15:47

no to ja vim naprosty kulovy ptz neco jsem prodala a neco jsem koupila z druhy ruky tkz vysledku uz se nedohrabu :mrgreen: ale jenom v anavach je nejakejch 5000 + kisy tak 1200 a do toho nejaky vkladacky, svrchnaky, jenom z fleru to je 800, 1000 anavy, 500 BI, + ty co tu mam na prodej to je tak 1500… no to je jenom za 10 000 a to tu mam jeste cinsky smejdy, vv, 2 medley, popoliny, AIO, sijemdetem…
no radsi dopocitavat nebudu :mrgreen:
ale poraaaaaad mam jeste usetreno… i kdyz moc ne co jsme jeli na jednorazovky na noc a cestovani :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
22.6.11 15:51

Díky holky! Já jsem vlastně zapoměla, že ty látkovky se dají použít i na další dítě :mrgreen: Takže s tím už se pak ušetřit asi dá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.6.11 16:10

Achdarku: Na to jsem příliš lenivá. :-)

leni: Já jednorázovky jen na noc. A na začátku července pojedem ke kamarádce do Budějovic na 3 noci a látku beru taky. Ta noc mě štve, ale musím přiznat, že přebalování taky, toho jsem si užila dost. :-) Uvidím dneska, to si plínu připravím. :-) No vlastně, 2 anavy na noc… to abych přikoupila. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.6.11 16:13
Flyingfrog píše:
Achdarku: Na to jsem příliš lenivá. :-)leni: Já jednorázovky jen na noc. A na začátku července pojedem ke kamarádce do Budějovic na 3 noci a látku beru taky. Ta noc mě štve, ale musím přiznat, že přebalování taky, toho jsem si užila dost. :-) Uvidím dneska, to si plínu připravím. :-) No vlastně, 2 anavy na noc… to abych přikoupila. :lol: :lol: :lol:

no to je motivace :mrgreen:
hele uvidis treba to je jen o zvyk, stepule taky mela prvni noc blbou a pak uz to slo…
a hlavne tu mam posledni 2 babylove jednorazovky a nechce se mi bezet pro dalsi… u mamky mam zbytek asi 5 kousku, tam ted budeme na tyden tkz taky neco bude ale budu se snazit davat jenom latku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.6.11 17:03

leni: Ona už tu látku párkrát měla, to nebylo tak úplně poprvé. Ale pak začala víc čůrat a já zbaběle prchla k babylove. :-) Uvidíme, jdu to nadhodit. :-) Asi se pak půjdem pást, až se začne splácet auto a prosadím ještě plíny, ale při nejhorším přistoupím na dítě číslo 2. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.6.11 17:05

Chlap není blbý, jsem začla, že když budu přebalovat v noci, tak to jsou dvě plíny najednou… Se hned začal smát, že tuší odkud a kam vítr vane. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.6.11 17:15
Flyingfrog píše:
Chlap není blbý, jsem začla, že když budu přebalovat v noci, tak to jsou dvě plíny najednou… Se hned začal smát, že tuší odkud a kam vítr vane. :lol:

no dulezity je ze to jeste porad bere s humorem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.6.11 17:26

To on jo, do chvíle, než bych je fakt objednala. :-) Potíž je, že fakt nemůžu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.6.11 20:33

Ja uz ani hnusky na noc davat nemuzu, mala se v nich pokazde procura :zed: a vubec nemam tucha jak to udelat v CR na dovolene,kde budeme tri tydny :zed: jako co ja ji budu davat? A kdybych sebou tahla kufr plen,tak me asi Roman prizabije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.6.11 20:35

A hadam ze moje latkovani uz se k 20 vysplhalo urcite…ale nejak to nepocitam,pac neconuz slo pryc a taky hadam,ze pleny potom prodam…na treti je schovam urcite a kdyz to bude kluk,tak uz ctvrty asi nebude :mrgreen: .....a tezko rict zda by to vydrzelo i na ctvrtatko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.6.11 21:01

Tak mě výbava vyšla na cca 10 000Kč, ale je fakt, že na třetí už kupovat asi nebudu, a když tak látku- sestřička snad ušije :mrgreen: . Jinak ještě k plínám na noc- u nás by se anava nechatla- mé dítko je fest čůrající, takže přes den jí zvládne dát durch cca za dvě hodiny, na noc dávám BI bamboo extra, nebo bambus popolinku, nebo ještě Bum Hugger
tož tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.6.11 21:27

Já teď dala zase anavu s BI vkládačkou, na to ty nové vlňáky a uvidím.

BH jsem měla, ale přišla mi v tom obrovská, mi jí bylo líto, že má obří zadek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
22.6.11 22:21

panejo já když to tak čtu tak mám asi extrémě nečuravý dítko :think: Maxíkovi na noc stačí jedna kalhotková plenka s jednou vkládačkou :-o a to ani není nacucaná celá plína, ale jen tak do polovic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí