Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mně to asi taky kolem těch 12000,– vyšlo. Fakt nevím. Leccos mám navíc z druhé ruky a něco už jsem prodala.
no to ja vim naprosty kulovy ptz neco jsem prodala a neco jsem koupila z druhy ruky tkz vysledku uz se nedohrabu
ale jenom v anavach je nejakejch 5000 + kisy tak 1200 a do toho nejaky vkladacky, svrchnaky, jenom z fleru to je 800, 1000 anavy, 500 BI, + ty co tu mam na prodej to je tak 1500… no to je jenom za 10 000 a to tu mam jeste cinsky smejdy, vv, 2 medley, popoliny, AIO, sijemdetem…
no radsi dopocitavat nebudu ![]()
ale poraaaaaad mam jeste usetreno… i kdyz moc ne co jsme jeli na jednorazovky na noc a cestovani ![]()
Díky holky! Já jsem vlastně zapoměla, že ty látkovky se dají použít i na další dítě
Takže s tím už se pak ušetřit asi dá ![]()
Achdarku: Na to jsem příliš lenivá. ![]()
leni: Já jednorázovky jen na noc. A na začátku července pojedem ke kamarádce do Budějovic na 3 noci a látku beru taky. Ta noc mě štve, ale musím přiznat, že přebalování taky, toho jsem si užila dost.
Uvidím dneska, to si plínu připravím.
No vlastně, 2 anavy na noc… to abych přikoupila.
![]()
Flyingfrog píše:
Achdarku: Na to jsem příliš lenivá.leni: Já jednorázovky jen na noc. A na začátku července pojedem ke kamarádce do Budějovic na 3 noci a látku beru taky. Ta noc mě štve, ale musím přiznat, že přebalování taky, toho jsem si užila dost.
Uvidím dneska, to si plínu připravím.
No vlastně, 2 anavy na noc… to abych přikoupila.
![]()
![]()
no to je motivace ![]()
hele uvidis treba to je jen o zvyk, stepule taky mela prvni noc blbou a pak uz to slo…
a hlavne tu mam posledni 2 babylove jednorazovky a nechce se mi bezet pro dalsi… u mamky mam zbytek asi 5 kousku, tam ted budeme na tyden tkz taky neco bude ale budu se snazit davat jenom latku…
leni: Ona už tu látku párkrát měla, to nebylo tak úplně poprvé. Ale pak začala víc čůrat a já zbaběle prchla k babylove.
Uvidíme, jdu to nadhodit.
Asi se pak půjdem pást, až se začne splácet auto a prosadím ještě plíny, ale při nejhorším přistoupím na dítě číslo 2.
![]()
Chlap není blbý, jsem začla, že když budu přebalovat v noci, tak to jsou dvě plíny najednou… Se hned začal smát, že tuší odkud a kam vítr vane. ![]()
Flyingfrog píše:
Chlap není blbý, jsem začla, že když budu přebalovat v noci, tak to jsou dvě plíny najednou… Se hned začal smát, že tuší odkud a kam vítr vane.
no dulezity je ze to jeste porad bere s humorem ![]()
To on jo, do chvíle, než bych je fakt objednala.
Potíž je, že fakt nemůžu. ![]()
Ja uz ani hnusky na noc davat nemuzu, mala se v nich pokazde procura
a vubec nemam tucha jak to udelat v CR na dovolene,kde budeme tri tydny
jako co ja ji budu davat? A kdybych sebou tahla kufr plen,tak me asi Roman prizabije ![]()
A hadam ze moje latkovani uz se k 20 vysplhalo urcite…ale nejak to nepocitam,pac neconuz slo pryc a taky hadam,ze pleny potom prodam…na treti je schovam urcite a kdyz to bude kluk,tak uz ctvrty asi nebude
.....a tezko rict zda by to vydrzelo i na ctvrtatko ![]()
Tak mě výbava vyšla na cca 10 000Kč, ale je fakt, že na třetí už kupovat asi nebudu, a když tak látku- sestřička snad ušije
. Jinak ještě k plínám na noc- u nás by se anava nechatla- mé dítko je fest čůrající, takže přes den jí zvládne dát durch cca za dvě hodiny, na noc dávám BI bamboo extra, nebo bambus popolinku, nebo ještě Bum Hugger
tož tak
Já teď dala zase anavu s BI vkládačkou, na to ty nové vlňáky a uvidím.
BH jsem měla, ale přišla mi v tom obrovská, mi jí bylo líto, že má obří zadek. ![]()
panejo já když to tak čtu tak mám asi extrémě nečuravý dítko
Maxíkovi na noc stačí jedna kalhotková plenka s jednou vkládačkou
a to ani není nacucaná celá plína, ale jen tak do polovic ![]()