Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
… a vlňáky doma pletené a půlky…a jedna kapsovka, můj největší miláček ![]()
Katy2 píše:
katy-katy se sketch jsem taky byla relativně spokojená, než se mi do rukou dostaly jiné plíny, pak jsem teprve viděla jaké jsou sketch šunty.
Katy2, po čem se mám tedy dívat? Na radu své sestřenice jsem koupila dvoje „jeté“ baby Idea, ale jsou děsně tvrdé… porad prosím
![]()
katy-katy píše:Katy2 píše:Katy2, po čem se mám tedy dívat? Na radu své sestřenice jsem koupila dvoje „jeté“ baby Idea, ale jsou děsně tvrdé… porad prosím
katy-katy se sketch jsem taky byla relativně spokojená, než se mi do rukou dostaly jiné plíny, pak jsem teprve viděla jaké jsou sketch šunty.![]()
katy-katy: řekla bych že skoro všechno je lepší než sketch (ty já teda neměla, ale neviděla jsem snad nikoho, kdo by je chválil)
Já mám ráda zavazovačky s vícevrstvými, často používám obyčejné čtverce (na doma), krásné a hodně savé jsou itti bitti SIO. Od včera mám dvě anavy - ty jsou super. Pak mám ještě nějaké baby lucy, nejsou špatné, ale nějaké terno taky ne… každýmu vyhovuje něco jinýho
jen se ptej, je tu hodně holek látkařek, všechny rády poradí ![]()
pomeranca píše:katy-katy píše:katy-katy: řekla bych že skoro všechno je lepší než sketch (ty já teda neměla, ale neviděla jsem snad nikoho, kdo by je chválil)Katy2 píše:Katy2, po čem se mám tedy dívat? Na radu své sestřenice jsem koupila dvoje „jeté“ baby Idea, ale jsou děsně tvrdé… porad prosím
katy-katy se sketch jsem taky byla relativně spokojená, než se mi do rukou dostaly jiné plíny, pak jsem teprve viděla jaké jsou sketch šunty.![]()
Já mám ráda zavazovačky s vícevrstvými, často používám obyčejné čtverce (na doma), krásné a hodně savé jsou itti bitti SIO. Od včera mám dvě anavy - ty jsou super. Pak mám ještě nějaké baby lucy, nejsou špatné, ale nějaké terno taky ne… každýmu vyhovuje něco jinýhojen se ptej, je tu hodně holek látkařek, všechny rády poradí
Já vím, četla jsem to,že spokojenost nic moc, no, nám zatím vyhovují,Verunka je malá,moc toho za ty tři hodinky nestihne pročurat,ale bude to jiné,já vím… Co znamená to SIO? A jaké Anavy? ![]()
Achdarek píše:
Já Mahju chápu. Taky občas dávám je čč, abych se mohla kochat plnou poličkou krásných plen
Aspoň někdo mě chápe… ![]()
Achdarek píše:
Tak jsem včera jela v čč,abych mohla vyfotit komplet výbavičku. Cvok
Vždyť je to tak krásně barevné, divíte se mi, že se chci taky kochat? ![]()
Katy-Katy
koukni na www.anavy.cz
Pro mě teď nejlepší plíny, taky mi už převažují nad ostatníma, jiné už ani nekupuji.
Mahjo, moc děkuji za odkaz, to vůbec neznám…vypadají úžasně, určitě do nich půjdu… další typy??? ![]()
katy-katy píše:
Mahjo, moc děkuji za odkaz, to vůbec neznám…vypadají úžasně, určitě do nich půjdu… další typy???
Jsou fakt báječné, však mi je tu vyčítáno, že je ani nedávám pckovi na dupku…
Jsou totiž hebké, mazlící a dost toho pojmou.
Jinak podobné jsou na www.sijemedetem.cz
Až vyzkoušíš Anavy, tak nebudeš potřebovat další odkazy… ![]()
katy-katy píše:
Mahjo, moc děkuji za odkaz, to vůbec neznám…vypadají úžasně, určitě do nich půjdu… další typy???
Katy koukám, že Mahja už ti odkaz hodila. Anavy jsou opravdu dost dobré, ono se zdá, že jsou dražší, ale je to opravdu vše super materiál a dost dobře savý. Ale i přesto bych ti doporučila koupit nejdříve tak jednu dvě plíny, vyzkoušet zda vám budou střihově sedět a pak můžeš klidně dokupovat další. ![]()
Katy-Katy další plenky najdeš i na fler.cz, tam jsou taky pěkné kousky co doma šijí maminky. ![]()
katy-katy píše:
Sice to není na chlubení, ale o to tady snad nejde…tak jako začátečnice vypadáme takto… Sketchky, Baby Lucy, Baby Idea…
já myslím,že máš pěknou hromádku plín ![]()
mabit píše:…děkujikaty-katy píše:já myslím,že máš pěknou hromádku plín
Sice to není na chlubení, ale o to tady snad nejde…tak jako začátečnice vypadáme takto… Sketchky, Baby Lucy, Baby Idea…
katy-katy píše:mabit píše:…děkujikaty-katy píše:já myslím,že máš pěknou hromádku plín
Sice to není na chlubení, ale o to tady snad nejde…tak jako začátečnice vypadáme takto… Sketchky, Baby Lucy, Baby Idea…, ale jsou to hodně Sketchky. A Katy, Mahjo, který z těch plínek koupit pro měsíčního prka? Jednovelikostní,nebo vše v jednom? A moc děkuji za rady, jste super
![]()
hele to záleží co preferuješ, zda PUL kalhotky, nebo vlnu. Já sama za sebe už bych AIO nebrala, tak že za mě kalhotkové a na to vlňáčky, na cesty dávám teď Anavy kalhotkové a na to flisáčky Anavy a nebo PUL kalhotky.
ja teda sama za sebe musim rict ze anavy jsou super, jen jsem zjistila, ze kdyz dam maly anavlu na cestu s obema vkladackama a flisace tak se mi nevejde do autosedacky
vubec nevim co s tim, tkz kdyz vim ze jedem autem, davam AIO, preci jenom v tom je min objemnej zadecek ![]()