Pochlubte se látkovou výbavou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2999
15.1.11 13:30

… a vlňáky doma pletené a půlky…a jedna kapsovka, můj největší miláček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
15.1.11 13:31
Katy2 píše:
katy-katy se sketch jsem taky byla relativně spokojená, než se mi do rukou dostaly jiné plíny, pak jsem teprve viděla jaké jsou sketch šunty. :roll:

Katy2, po čem se mám tedy dívat? Na radu své sestřenice jsem koupila dvoje „jeté“ baby Idea, ale jsou děsně tvrdé… porad prosím :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.1.11 13:44
katy-katy píše:
Katy2 píše:
katy-katy se sketch jsem taky byla relativně spokojená, než se mi do rukou dostaly jiné plíny, pak jsem teprve viděla jaké jsou sketch šunty. :roll:
Katy2, po čem se mám tedy dívat? Na radu své sestřenice jsem koupila dvoje „jeté“ baby Idea, ale jsou děsně tvrdé… porad prosím :-) :hug:

katy-katy: řekla bych že skoro všechno je lepší než sketch (ty já teda neměla, ale neviděla jsem snad nikoho, kdo by je chválil)
Já mám ráda zavazovačky s vícevrstvými, často používám obyčejné čtverce (na doma), krásné a hodně savé jsou itti bitti SIO. Od včera mám dvě anavy - ty jsou super. Pak mám ještě nějaké baby lucy, nejsou špatné, ale nějaké terno taky ne… každýmu vyhovuje něco jinýho :wink: jen se ptej, je tu hodně holek látkařek, všechny rády poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
15.1.11 13:58
pomeranca píše:
katy-katy píše:
Katy2 píše:
Katy2, po čem se mám tedy dívat? Na radu své sestřenice jsem koupila dvoje „jeté“ baby Idea, ale jsou děsně tvrdé… porad prosím :-) :hug:
katy-katy: řekla bych že skoro všechno je lepší než sketch (ty já teda neměla, ale neviděla jsem snad nikoho, kdo by je chválil)
Já mám ráda zavazovačky s vícevrstvými, často používám obyčejné čtverce (na doma), krásné a hodně savé jsou itti bitti SIO. Od včera mám dvě anavy - ty jsou super. Pak mám ještě nějaké baby lucy, nejsou špatné, ale nějaké terno taky ne… každýmu vyhovuje něco jinýho :wink: jen se ptej, je tu hodně holek látkařek, všechny rády poradí :palec:

Já vím, četla jsem to,že spokojenost nic moc, no, nám zatím vyhovují,Verunka je malá,moc toho za ty tři hodinky nestihne pročurat,ale bude to jiné,já vím… Co znamená to SIO? A jaké Anavy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.1.11 14:10
Achdarek píše:
Já Mahju chápu. Taky občas dávám je čč, abych se mohla kochat plnou poličkou krásných plen :mrgreen:

Aspoň někdo mě chápe… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.1.11 14:15
Achdarek píše:
Tak jsem včera jela v čč,abych mohla vyfotit komplet výbavičku. Cvok :mrgreen:

Vždyť je to tak krásně barevné, divíte se mi, že se chci taky kochat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.1.11 14:20

Katy-Katy
koukni na www.anavy.cz
Pro mě teď nejlepší plíny, taky mi už převažují nad ostatníma, jiné už ani nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
15.1.11 16:08

Mahjo, moc děkuji za odkaz, to vůbec neznám…vypadají úžasně, určitě do nich půjdu… další typy??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.1.11 16:10
katy-katy píše:
Mahjo, moc děkuji za odkaz, to vůbec neznám…vypadají úžasně, určitě do nich půjdu… další typy??? :dance:

Jsou fakt báječné, však mi je tu vyčítáno, že je ani nedávám pckovi na dupku… :-) Jsou totiž hebké, mazlící a dost toho pojmou.

Jinak podobné jsou na www.sijemedetem.cz

Až vyzkoušíš Anavy, tak nebudeš potřebovat další odkazy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.11 16:18
katy-katy píše:
Mahjo, moc děkuji za odkaz, to vůbec neznám…vypadají úžasně, určitě do nich půjdu… další typy??? :dance:

Katy koukám, že Mahja už ti odkaz hodila. Anavy jsou opravdu dost dobré, ono se zdá, že jsou dražší, ale je to opravdu vše super materiál a dost dobře savý. Ale i přesto bych ti doporučila koupit nejdříve tak jednu dvě plíny, vyzkoušet zda vám budou střihově sedět a pak můžeš klidně dokupovat další. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.11 16:20

Katy-Katy další plenky najdeš i na fler.cz, tam jsou taky pěkné kousky co doma šijí maminky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.1.11 16:21
katy-katy píše:
Sice to není na chlubení, ale o to tady snad nejde…tak jako začátečnice vypadáme takto… Sketchky, Baby Lucy, Baby Idea…

já myslím,že máš pěknou hromádku plín :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
15.1.11 16:25
mabit píše:
katy-katy píše:
Sice to není na chlubení, ale o to tady snad nejde…tak jako začátečnice vypadáme takto… Sketchky, Baby Lucy, Baby Idea…
…děkuji :oops: , ale jsou to hodně Sketchky. A Katy, Mahjo, který z těch plínek koupit pro měsíčního prka? Jednovelikostní,nebo vše v jednom? A moc děkuji za rady, jste super :dance: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.11 16:30
katy-katy píše:
mabit píše:
katy-katy píše:
…děkuji :oops: , ale jsou to hodně Sketchky. A Katy, Mahjo, který z těch plínek koupit pro měsíčního prka? Jednovelikostní,nebo vše v jednom? A moc děkuji za rady, jste super :dance: :hug:

hele to záleží co preferuješ, zda PUL kalhotky, nebo vlnu. Já sama za sebe už bych AIO nebrala, tak že za mě kalhotkové a na to vlňáčky, na cesty dávám teď Anavy kalhotkové a na to flisáčky Anavy a nebo PUL kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.1.11 17:16

ja teda sama za sebe musim rict ze anavy jsou super, jen jsem zjistila, ze kdyz dam maly anavlu na cestu s obema vkladackama a flisace tak se mi nevejde do autosedacky :think: vubec nevim co s tim, tkz kdyz vim ze jedem autem, davam AIO, preci jenom v tom je min objemnej zadecek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí