Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak tekutina Ti v těle zevnitř prokazatelně protéká, o tom žádná. ![]()
@sirikit píše:
Tak tekutina Ti v těle zevnitř prokazatelně protéká, o tom žádná.
To vím. Věděl jsem, že to bude spíše pro smích tento příspěvek, ale tohle protékání je jiné, není zrovna příjemné a nemá to takto každý.
Děkuji za Váš nic neřikající komentář ![]()
Příspěvek upraven 06.05.21 v 02:23
@Bluethet píše:
To vím. Věděl jsem, že to bude spíše pro smích tento příspěvek, ale tohle protékání je jiné, není zrovna příjemné a nemá to takto každý.
Omlouvám se - ten pocit musí být divný, to je jasné, ale tak, jak to bylo formulované, mě to pobavilo. ![]()
Sama jsem zvědavá, co Ti kdo napíše a držím palec, ať se Ti uleví ![]()
@sirikit píše:
Omlouvám se - ten pocit musí být divný, to je jasné, ale tak, jak to bylo formulované, mě to pobavilo.
Sama jsem zvědavá, co Ti kdo napíše a držím palec, ať se Ti uleví
Chapu, vim, ze problem, ktery jsem zde popsal je poněkud zvlastni, preci jen kazdemu v tele proudi tekutina, takze se tohle hure popisuje. Kazdopadne, dekuji ![]()
Neurologie. Mam RS a ty pocity na nohou taky stoji za to. Nebo syndrom neklidnych nohou. Ale to se omezuje na DK.
Muzu se zeptat anonymni jake problemi z nohami mate pri RS? ja ted take cekam na tohle vysetreni kuli noham.
Objednej se na neurologii. Podobné pocity mám u neuropatie. Nic příjemného.
@sediza píše:
Objednala bych se k nějakému do rému neurologovi.
K neurologovi jsem objednán, tak jsem zvedav, jak u nej pochodim.
@Murka píše:
Objednej se na neurologii. Podobné pocity mám u neuropatie. Nic příjemného.
Již jsem objednán.
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat anonymni jake problemi z nohami mate pri RS? ja ted take cekam na tohle vysetreni kuli noham.
Co znamena RS?
@Bluethet píše:Řekla bych, že roztroušená skleroza.
Co znamena RS?
Zdravím,
už nějakou dobu mám problém, že cítím, nebo minimálně mám takový pocit, jakoby mi po celém těle zevnitř protékala nějaká tekutina nejdříve to bylo podél ramen, poté se to přesunulo k loktům, poté do ruky v kloubech a následně jsem to cítil na nohou u kolena a také podél krku směr do hrudníku, v obličeji a na hlavě (jakoby v mozku - Vzniká z toho nepříjemný pocit tlaku na hlavě) protéká to střídavě na místech v těle a děje se to převážně večer (je to poněkud nepříjemné a někdy si připadám, jako bych měl v těle vodopád). Navíc mám pocit jakoby byla ta tekutina kyselejšího charakteru něco jako pot, navíc jsem si všiml, když mi tekutina sklouzla z krku na hrudník viděl jsem, jak mi na místě vznikla chvilkově zarudlá kůže.
Předcházela tomu ještě problém s rukou, kdy jsem ji měl zarudlou a chvíli s nim byla těžší manipulace, ale ruka se mi už trochu uzdravila.
Byl jsem na odběrech tam bylo podle praktického lékaře vše v pořádku, tlak mi také v pořádku.
Chtěl bych se zeptat, zda tu někdo nemá podobný problém, popř. neví o co by se mohlo jednat?
Děkuji za odpovědi
Příspěvek upraven 06.05.21 v 02:25