Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, vím že podobných temat je tu dost, ale ráda bych toto téma založila aby jsme na to všechno nebyli sami a tak nějak se podpořili. A hlavně aby jsme si řekli jak se momentálně cítime ![]()
Ahojky ja ted momentalne nemam za sebou nic ale casem zasa určite neco bude… Ted jsem po SP v 6tt po 2. KETu. Tak nejak rozmyslam co dal, ale určite se nevzdavam
. A co ty jak si na tom ted?
Ahoj holky, ja cekam na ms a jdu na ket. Jenze jsem asi 67DC a ms nikde
ani po utrosi tak v pondeli zavolam na gyndu
jinak jsem mela v cervenci prvni IVF a to vyslo ale tehu bylo jen do zari ![]()
Já mam po Ketu, byla jsem na něm v uterý, tak doufám že to konečně vyjde. Minule jsem měla jak ty @katy2045 v 6tt SP tak strach je. Ale nemužu si pomoc, tentokrát to po tom ketu mám takové jiné. Už od druhého dne mě šíleně bolí prsa a od včerejšího večera slídím v ledničce a hledám maso. asi si něco vsugerovávám.
@jaja84 to už si tam trdlo měla být. Mě gyn říkala jakmile menzes nedorazí do 38 dnů tak okamžitě nástup, takže jsem tam byla každý měsíc ![]()
@zuzula.82 takze cekas na test? jeje kez by ti to vyslo
ja vim ze jsem tam mela uz davno jit jsem blba, ale vypada to ze se mrcha blizi strasne mne boli bricho, to si ty hory teda uziju
a kolik jsi mela mrazacku? ja mam 3 ale nejsou uplne dobry ![]()
@jaja84 blbá nejsi ale trdlo
tak uvidíš, buď dorazí a nebo ne, ale po horách by si tam měla jít ať se dočkáš. Měla jsem štěstí, měli jsme 5 kvalitních, ale už v mrazáku je jen jeden jediný bojovník. Ale to neznamená že když jsou trošku špatné že se neuchytí líp než ty dobré
@zuzula.82 trdlo jsem a to poradny
po horach urco! a hele vis co jsem se dozvedela? ze je mam zmrazene vsechny spolu, takze az je vyndaj a treba prezijou vsechny tak ty zbyle dve museji vyhodit
takze jsem zila v domneni ze mam jeste 3 pokusy a prd, mam jen jeden
kdy budes testit? ![]()
@jaja84 to si děláš legraci, za to bych je kopla do zadku. U mě v caru se mrazí po jednom. Tak když to je tak, tak si nech zavést 2. Já jsem si je teda nechala dát, je to větší jistota. Nejraději bych testovala hned, ale teď tam nic nevykoukám, tak zkusím až 7 den, to jsem měla minule už pozitivní.
No nedelam pekne mi nasrali. Ja nemuzu dve mam malou a jednorohou delohu
ale premyslela jsem ze ji prekecam. Prej budu mit problem donosit ditko a kdyby byli dve tak je to jeste horsi
tak nevim ale chci dve! jojo taky bych uz 7 den testovala to jsou nervy
ale jak jsi psala tak neco citis vid?
@zuzula.82
Tak to moc drzim palčeky, kdyz uz se minule chytlo tak ted se chytne určite a už se nepusti
. Ja teda netestovala vubec a vydrzela jsem az na krev nejak jsem na to nemela nervy
.
@jaja84
Tak hlavne ze mrcha dorazila, ja teda tohle nastesti neznam, mam ji jak hodinky ale stejne je to k nicomu
. Ja mela taky embrya zamrazene ve skupinkach 3 a 4, ted uz vi m ze budu chtit aby je zamrazovali samostatne, takhle jsem mohla mit jeste jeden pokus a nemam nist
.
Holky co berete za prasky ja byla jak chodici lekarna
?
@jaja84 mě to náhodou moc bavilo, testovala jsem od 7 dne až do krve. Byla jsem přímo na tom závislá
@katy2045 já bych zase nevydržela 14 dní ![]()
@jaja84 Tak zkus doktorce říct že si necháš zavést 2 a kdyby se obě uchytili tak si je nechaš zredukovat na jedno. Kamoška to takto uhrála a nakonec se ji uchytilo jedno, ale měla o 20% větší šanci.
To teda nechápu u mě v caru je přímo v cenníku napsaný že se dává po jednom embryu.
@jaja84 Jj cítím, ale zase to může klidně být i utrogestanem a nebo vsugarace, ale zase si říkám jak to psala @katy2045 když se chytlo minule tak se chytne i teď ![]()
@katy2045 já mam ekstrahexal, utrogwstan, prednison, anopirin a vitamíny
Jinak už co jsem začla ivf tak si připadám jak lékarna ![]()
Holky ja brala utros 6denne to jsem myslela ze mne zabije
do toho euthyrox na zlazu do toho kyselinu a to bylo asi vse ale stacilo.
byla jsem po tom jak opila
normalne jsem bourala do futer a to jako nekecam, to bylo asi tim utrosem. Jinak dekuju ano je to dobrej napad, udelam pro dve uplne vse! hned bych byla klidnejsi! jinak ja jsem taky testovala od 6 dne jak maco
nikdy na to nezapomenu! prikladam foto jen tak
sice je to pryc ale nevadi.
zuzi nemyslim si ze by to byla vsugerace
![]()
@zuzula.82
Ja si posledne taky rikala zew vse je sugerace ale nebyla, tak určite nebude
inak mne taky hned par dni po KET boleli prsa coz jsem myslela ze nemuze byt kuli tehu
.
@jaja84
Tak to je krasna zbierka
. Ja mela utros, estrofem, fraxiparine, prednison a vitaminky byl to fakt mazec a po tom utrosi jsem byla ospala jenom kdyz jsem ho polykala pri zavadeni mi to nic nedelalo
.