Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Any83 teda, to se mi zrovna zda dobra cinnost, tak radsi ne. No to musis hned k lekari, kdyz je krev, to je jasny ![]()
Holky, ja dnes po kontrole, CS 2, otevrena pro spicku prstu, mam radost
. Na monitoru lehke kontrakce, tak taky super. Mala ma cca 3 119 g. Jsem rada, ze aspon trochu se neco deje ![]()
@ppalea píše:
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 dneska 40+2, CS nevím, ale otevřená na dva prsty a porodní cesty prý měkké a připravené, zátka pryč, no ale to už je nález co mám přes týden..
To mimco teda zlobi
, co jeste poradit
![]()
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 v nedeli budes 40+0? Pocitam dobre? Co mas za psika? Zitra dej vedet, budem drzet vsechny palecky, treba se to nekam pohnulo ![]()
@Lex1 gratuluji ke krasne kontrole… To vypada mocc dobre a nadejne.. Urcite dam vedet, moc si od toho ale neslibuju ani poslicky uz nemam…
A psika mame jack russella, takze divocha jako blazen… Dneska jsem s nim byla na pul hodky, vim ze miluje snih a lita jak splaseny…a me to bavi ho sledpvat, jak si to uziva a chtela jsem s nim jit jeste dal a to uz nadzvedaval nohy a posedaval a chtel vzit na ruky, uz mel moc mokre tlapky… Prisel domu, ususila jsem ho, tlapky namazala a zalezl pod deku a chrni.. To je pes co…
![]()
@ppalea píše:
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 dneska 40+2, CS nevím, ale otevřená na dva prsty a porodní cesty prý měkké a připravené, zátka pryč, no ale to už je nález co mám přes týden..
Neboj to bude kazdou chvilku, vyhra je, ze si otevrena a vse je pripraveno, muzou ti udelat Hamiltona a snad se porod rozjede co nejdrive.. Drzim palce… ![]()
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 já už jsem ve stavu že mám pocit že tam bude až do léta.. ![]()
@ppalea píše:
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 já už jsem ve stavu že mám pocit že tam bude až do léta..
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 diiiiky, kontrola me potesila. Do porodnice na prvni kontrolu 9.2., snad ji nestihneme
. Psik je boziiiiii
, kamaradka ma dva, jsou supr, presne takovahle je fenka ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Já jsem zítra 40+0 a už se sotva valim. Ale horší je snad psychika, bojim se vyvolávání. Tak snad se mala rozhoupe sama. Zítra jdu na kontrolu tak jsem zvedava, minulý týden jsem mela CS 1-2 otevřena na špičku prstu, čipek dlouhý tuhý
tak snad to bude zítra lepší.
@mysimys já mám teda spoustu času, přidala jsem se tak nějak preventivne. malou jsem rodila na vyvolání 42tt, ted chci a moc chci přirozený porod, zatim vse vypada ok, malej uz dlouho hlavou dolů a doufam, ze v 34tt uz nebude moc skotacit a zůstane jak netopyr. preji hladký průběh…
Ahoj, tak dneska 38+1, za dvě hoďky kontrola tak jsem zvědavá co a jak. Holky měří vám gynekolog pánev? Já si o to chci dneska říct doktorce, protože moje hodnoty z prvního těhu nebyly nic moc - malej se nakonec narodil císařem (měl šnůru okolo krku teda, ale nevim zda bych to zvládla kdyby neměl…). Malej bude nejspíš drobek, před třemi týdny odhad cca 2500kg od té doby odhad nedělali a hlavičku neměřili, tak snad se dneska dozvím víc, protože bych se nerada trápila a pak skončila opět císařem ![]()
Ahojky pokud jakoby přenášíte 40tt + a nic na přivolání porodu nezabírá… neberete náhodou magnesko…sestra to tak měla potom malou vyvolávaly kvůli zdr. stavu maminky…dobrá příprava před porodem jsou i homeopatika arnica montana 9 ch - 5 kuliček denně…mě osobně hodně pomohli…
@nelinka204 já beru hořčík na noc kvůli křečím v nohách, prý je to úplně ok mi řekli v porodnici. Ta dávka je tak nízká, že by porodu nezabránila. Poslíčky mám navíc docela intenzivní více než týden, hořčík nehořčík ![]()
@Any83 ono je rozdíl jaké to magnesko je…ona brala tenkrát Magnesil lactici 0,5…a přenášela by navíc i dost vysokou dávku železa… já brala magnesium progravit complex chytré miminko 1 sáček denně…a na doplnění železa sirup Floridax…já rodila 39+4tt a 37tt…ono je to asi ošemetné já jen vím, že jí dr. říkal pokud bere větší dávky toho magnéska může to znamenat oddálení porodu…potom jí dva dny vyvolávali a až večer jí praskla voda 40+2tt…