Počmáraný záručák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31672
9.9.12 18:26

počmáraný záručák

Ahoj, mám takový menší problém. Zítra se chystám jít reklamovat telefon-nefungujr mi mikrofon, což je dost podstatný problém. Ovšem 2,5letý synátor mi ho právě počmáral propiskou…všechny údaje jsou sice čitelné, ale ty jeho malůvky tam vypadají dost hloupě. Nevíte někdo, jestli mají povinnost mi ho i tak uznat? když jsou všechna data čitelná, nebo jestli je to jen na nich? A prosím nepište mi, že jsem ho měla líp hlídat, to můj problém nevyřeší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
9.9.12 18:30

Pokud je to čitelný, a budou tam rozumní lidi, tak to pochopí a vzít by to měli. Vůbec bych se ale nedivila, kdybys narazila na nějaký dementíky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.9.12 18:38

@slavuska1 mali by to vziat, pokial su citatelne vsetky dolezite udaje. mne takto maly podpisal zmluvu v banke :roll: priamo pred uradnickou :lol:
ale nerobila z toho ziaden problem, zobrala aj taku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.9.12 18:46

Tak díky, snad to vezmou no :) je tam jen několik čár propiskou, takže je to opravdu 100procentně čitelné :) jen jsem se bála, jestli není nějaký nařízení, že záručák musí být naprosto nepoškozený :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.12 20:24

V zásadě by neměl být ani žádný záruční list potřeba - jde o to, že musíš prokázat, žes tu věc kupovala tam a kdy - měl by stačit i třeba lísteček z pokladny. Pokud je to z toho dokladu patrné, tak to vzít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.9.12 20:48

A jo, to je fakt, to mě nenapadlo…ty údaje o prodeji, včetně razítka, jsou naprosto čitelný, tak snad to bude OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
10.9.12 07:39

To se stává, a většina lidí přivře oči, jen to vypadá divně, když tam stím příjdeš. Kamarádky syn jí vše poctivě orazítkoval obrázky tak jak to viděl. :mrgreen: :mrgreen: prostě se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák