Počůrávání - 3,5 roku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2037
19.5.14 15:57

Tak me curaj oba schvalne - ne teda do postele pri spani, ale proste maj potrebu si hrat s vodou a umejvat auta atp. - no hadejte odkud je „voda“ nejsnaz k dispozici? kdyz to vidim tak jen zvolam pekne nahlas: fuuuj ty si prasatko..ty nevis kam se cura..??? jinak veci nezabavuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.5.14 16:07
@Anonymní píše:
@AliTad
ale on nema duvod zarlit, je nejmladší..ani jeho starsi sestra nezarlila na nej..nedelala mi naschvali..
Plne se mu venuji, nic mu neschází..dela to vedome a schválně..on vi, ze se to nedělá..kdyz to uvidim, jde si pro hadru a utre si to..jen nemohu zjistit proc..co je spoustec..dela to jen kdyz je v pokojiku sam..a pritom je sam rad..sam si vyhraje, je klidy, hodny..jen dela tohle..netrestam ho, jen jsem mu sebrala auta.. To je stejny, kdyz.dite hazi s hrackou..beposlechne-odebere se mu hracka..

Já bych to prostě přecházela - ať to po sobě utře a tím to končí. Jak to přišlo, tak to odejde. Vůbec bych si toho jinak nevšímala - i negativní pozornost je pozornost. Třeba se mu prostě jen líbí, jak tě to vytáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.14 16:52

@donaga
tohle on vse ma, denne semnou vari, pece dle sebe..rozhodne si, co upeceme..ozdobi si buchtu..a je na to pysny..ja takt..pac dceru to nebere..
vysvetlila jsem mu, proc ta suta nema..on to moc dobre vi..a nedela to, ze by ho to bavilo me vytacet..to dela jiny veci..
jen uz me ti nevavi denne prevlikat postel, prat..ale asi budu muset cekat, ze ho to samo prejde..

• Citovat
  • Upravit
945
6.9.21 17:48

Ahoj, syn začal minulý týden chodit do školky a dnes jsem dostala od ředitelky sodu, že ještě na noc nosí plenku. Prý tříleté děti už ji mít nemají. No nevím, malému je 3,5, přes den v pohodě chodí na wc, jen výjimečně se zapomene. A v noci jak kdy, ale většinou má ráno plenku mokrou. Měl třeba týden sucho, tak jsem zkoušela bez, ale zase se několik nocí po sobě počůral. Ve školce měl zatím jen jednou nehodu, právě při spaní. Myslím si, že k 100% odplenkování musí dítě dozrát, ale momentálně si připadám úplně nemožná :( Jak to máte s dětma vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.9.21 17:52

@caramba jezis, reditelka je blbka, at se dovzdela, nadhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
6.9.21 17:54
@caramba píše:
Ahoj, syn začal minulý týden chodit do školky a dnes jsem dostala od ředitelky sodu, že ještě na noc nosí plenku. Prý tříleté děti už ji mít nemají. No nevím, malému je 3,5, přes den v pohodě chodí na wc, jen výjimečně se zapomene. A v noci jak kdy, ale většinou má ráno plenku mokrou. Měl třeba týden sucho, tak jsem zkoušela bez, ale zase se několik nocí po sobě počůral. Ve školce měl zatím jen jednou nehodu, právě při spaní. Myslím si, že k 100% odplenkování musí dítě dozrát, ale momentálně si připadám úplně nemožná :( Jak to máte s dětma vy?

No jednou, ale terpve je dneska 4 školní den. Pokud tvoje dítě zvládá bez plenky přes den, ale ne při spaní asi by bylo nejlepší, kdybys ho brala po obědě. Syn už v tomto věku spal bez plenky i přes noc, ale je to opravdu hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
6.9.21 18:00
@Tarjei píše:

Proč blbka? Dítě by mělo být ve školce bez plínek. Ve třídě je 25 dětí. Umíš si představit co by to bylo, kdyby se 25 dětí pravidelně při spaní počůralo? Samozřejmě, že jsou i děti, co mají plínku na noc a přes den zvládnou spát bez, ale tazatelka píše, že její dítě má občas nehody i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.9.21 18:03

@nikinnna ale v tomhle veku je nervova nezralost jeste bezna, to neni zadna hruza smarja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
6.9.21 18:03

@nikinnna no on doma odpoledne nespí. Ten den, co se počůral ve školce mi učitelka říkala, že si to pohlídají a že se to stává. Jinak je moc šikovný. Povlečení jsem vyprala a brala to za uzavřenou věc. Proto moc nechápu, proč na mě ta ředitelka tak vyjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15758
6.9.21 18:23
@Tarjei píše:

V čem se má dovzdělávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
6.9.21 18:28

Můj skoro 3 letý syn naštěstí chodí do soukromé školky, kde jsou s plinou na spinkání naprosto v pohodě. Já nevím, ale je to velký problém mu dát na spaní po obědě v té školce plinu? Stejně se tam prevlikaji do pyžamek ne? Dcera byla ve 2,5 letech odplenkovana i na noc, ale u syna to taky ještě nevypadá, ráno mívá tak v 50% curnuto a po odpoledním spánku dost často taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
6.9.21 18:42

Naše dcera chodí do normální obyčejný školky, kde jich je v každým oddělení kolem dvaceti, na spaní jsou všechny spolu a dávali jsme ji tams tím, že měla pliny ještě na spaní (ještě ji nebyly 3)… Tak asi záleží, co mají oni v podmínkách, tady u náš jim dát jednu plonu na spaní nevadí, samozřejmě nemůžou mít pleny normálně přes den, ale jinak v pohodě… A to měla dcera nehody i přes den, tak jí holt někdy museli i dvakrát třikrát převlíknout :nevim: jako není tam učitelka sama, mají tam asistentku, tak problém nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
6.9.21 19:01

U nás byl problém s plenkami i v dětské skupině od dvou let. Museli mít na použité speciální mrazák nebo si je rodiče museli nosit domů. Bylo tam dvanáct dětí, učitelka a chůva. Ve školce je 25 dětí na jednoho a není na přebalování čas. Podle mě je ředitelka naštvaná, že ho vůbec přijali. Problém s tím nemají asi jen soukromé školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.9.21 19:13

Spis to vypada, ze je pred spanim nedali hromadne vycurat.

Ale nehody jsou v tomhle veku normalni.
Myslim, ze dat mu na spani plenkove kalhotky neni zadna hruza. Holt moc prace, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
6.9.21 19:35

@Lucie_Sx @mokkk @darekp @dickys Já jsem ani nepočítala s tím, že by
mu ve školce dávali na spaní plenku. Ale jde to noční počůrávání odnaučit nebo k tomu musí dojít sám? Vím, že jsou děti, kteří s tím ve 2 letech nemají problém, ale můžu to já ovlivnit? Ředitelka říkala, ať mu dám na noc látkovku, aby ho to studilo nebo v noci budit. On když ale spí bez plenky a je mokrý, tak se vzbudí a přijde za mnou do ložnice a hlásí, že se počůral. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí