Počurávání v 5ti letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3696
1.2.14 00:34

Ja sama jsem s tim mela problem i ve vyssim veku. :oops: Zadny zdr. problem mi nenasli a jestli to bylo psychikou..kdo vi. :nevim: Pamatuju se, ze jako motivace mi pomohly nalepky. Mela jsem jich kuuuupu a za kazdou suchou noc jsem jednu nalepila na dvere v pokojicku. Kdyz prisla teta, hned jsem ji ukazala, kolik jich tam mam a to jsem jeste lepila hned k sobe a kdyz to nahodou v noci nevyslo, tak jsem nechala mezeru a tak bylo videt, kolik dni za sebou jsem to zvladla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
1.2.14 08:08

Vyšetření na urologii, pokud jste ještě nebyli. Vyloučit zdravotní problém. Kamarádky syn má problémy i v první třídě. Zjistili mu hyperaktivní močový měchýř, bere léky, před spaním nesmí nějakou dobu pít…
Přeju ale, ať to nic takového není a brzo se to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
1.2.14 08:11

Omlouvám se za nejapnost, ale jako sociální pracovnice musím říct, že plena v pěti letech…to nám tak trochu už ty signální anténky říkájí: Zde pozor! neberte to ve zlém. Podle mě je zde něco zanedbáno, ne ve špatném slova smyslu vůči mamince. Okamžitě plínu pryč, dvě hodiny před spaním omezit příjem tekutin - omezit, ne zcela vyloučit, dát na nočník před půlnocí a zkusit ještě kolem třetí ráno, pak intervaly prodlužovat. Na matraci chránič, vypere se. Při počůrávání klasika, nenadávat, tiše i v noci převlíct vše do sucha, chválit a vysvětlovat a vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
1.2.14 09:09

@lola123
Rkni na stranky www.nocvsuchu.cz
Tam je vse krasne poosane-pricina, mozna lecba, rezimova opatreni atp. Kolem toho 5-6 roku uz se radi vyhledat detskeho nefrologa, ktery se tim zabyva. Jsou tam i kontakty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
1.2.14 09:11

Ano, může se jednat o zdr. problém, může mít dráždivý močový měchýř, věřím, že vše zvládnete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
1.2.14 09:12

@Janka 4
Tak tebe bych chtela mit jako socialni pracovnici - s tou pozor antenkou :roll: :mrgreen: nacetla sis nekdy neco o tomto problemu? Zejmena kvuli takovym myslenkam je toto tema tabuizovano :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
1.2.14 09:15
@Sarik12 píše:
@Janka 4
Tak tebe bych chtela mit jako socialni pracovnici - s tou pozor antenkou :roll: :mrgreen: nacetla sis nekdy neco o tomto problemu? Zejmena kvuli takovym myslenkam je toto tema tabuizovano :oops:
:lol: Já jsem hodná soc. pracovnice. Ne ta fúrie. :mrgreen: měli jsme doma problém ve třech a půl letech, hrůza. je to pro matku utrpení. pak jsme třeba bojovali s tím, že synek „mlátil“ manžela. na mě si nedovolil, ale manžel s ním má kamarádský vztah, já jsem ta přísnější a pak si na něj troufal. To je člověk bezradný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
1.2.14 09:15

Omlouvám se za chyby, píšu v rychlosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.2.14 11:22

Dobrý den
Děkuji za rady. Malá má tedy 5let čerstvě, ale i tak se mi to zdá už na plínku pozdě. Zkoušela jsem všechno. Budila jsem ji každé 2hod.To bylo něco šíleného. Sotva jsem usnula už jsem ji zas budila. Málá taktéž. Uplně hotová-nevyspaná. Tak jsem tomu udělala rázný konec. Stránku www.noc v suchu.cz mám nastudovanou celou. Dokonce jsem jí už nedala pít od 16hod.Pak jsem si říkala chudák dítě. Párkrát se mě stalo, že se v noci vzbudila a řekla, že chce čurat, ale už měla načuráno v plínce, ale já byla štastná, že to řekla :potlesk: Taky už uvažuji, že navštívíme nefrologa.
Pro Hanka.Br.My máme rozštěp na pravý straně. Patro máme celé. Chodíme k P.dr.Vokurkové. Je senzační. Nemůžu si ji vynachválit.20.Března máme jít na korekci rtu, ale má furt záněty průdušek(asi bude mít astma jen to potvrdit papírově, ale to až v dubnu)tak už jí tu operaci 3× odložily. Teď se léčíme má být do března doma což je šílené. Dítě má být mezi dětmi. A modlíme se aby neonemocněla víc a aby ji zoperovali.Jo a to čurání jsem řešila i z děckým psychologem a ten mi řekl, že by to mohla mít z toho, že byla vlastně hned jak se narodila pod narkózou a znovu kvůly mandlím. Tak, že to můžu tomu mozečku docházet později. Jinak vám, ale všem moc moc DĚKUJI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
1.2.14 11:23

@Janka 4
Tak to pak jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
1.2.14 11:27

@lola123 Ahoj Lolo, zdůvodnění narkózou v novorozeneckém věku mě zaujalo.Dost se o to zajímám, takže se na to vyptám i u anestezilogů, protože by to byl první případ, o kterém jsem se něco takového dozvěděla. Moc děkuji za podnět. Kdybys chtěla, mohla bych tě nakontaktovat na skupinu skvělých děvčat, která při brněnském centru maminkám pomáhají. Moc ti držím pěsti a zdravím maličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí