Snažení - podari se nebo ne?

63
3.1.10 15:52

Podari se nebo ne?

Ahojky holky, jsem tu nova a patrim mezi snazilky. Chci se zeptat jake mate zkusenosti s hormony, se spermiogramem atd. Ja beru 1-5 den menstruace Clostylbegit rano a vecer, pak 16-24 den Orgametril taky rano a vecer a k tomu Estrofem jen vecer. A 14. den na injekce Pregnyl. Myslite, ze je spermiogram hodne spatny, kdyz ma pomalych 38% a rychlych 12%.Nejak jeste nevim o nem nic, protoze byli svatky. Nedari se nam skoro rok, vim, ze to neni dlouha doba, ale vim, ze oba mame potize. Me nedozravaji vajicka, mam male folikuly. Zkousime to vselijak a porad nic. Chci jeste zkusit cvicit Mojzisove metodu, mate s tim taky nejake zkusenosti? Je mi 27 a tak nejak citim, ze je nejvyssi cas a miminko chceme. Dekuji vsem mockrat za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13754
3.1.10 16:36

Eliško Mojžíšku cvič, to ti určitě prospěje :wink: Ale je potřeba zajít někam k rehabilitační dr. aby ti poradila jak na to, není to až tak jednoduché. A existují i cviky na zlepšení spermiogramu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.1.10 16:42

Ahoj, když jsem nemohla podruhé otěhotnět, tak nám byl na zlepšení pohyblivosti spermií doporučený Neo Carnitargin. Nevím, jestli to bylo díky tomu, ale nakonec se podařilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.1.10 18:08

Diky za rady

Dekuji vam holky za rady :-) zkusim to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
3.1.10 19:57

ahoj Eliško,
já jsem taky brala ty samé hormony,také se nedařilo, nakonec mi kamarádka poradila začít chodit do břišních tanců,prý to celkově psychicky pomáhá a i ta pánev a vše je lépe připravené na porod :nevim: :nevim: ,ale já jsem do 3měsíců otěhotněla,může to být náhoda,ale za zkoušku nic nedáš. Nevím,jestli ti to pomůže,ale kamarádka má manžela,kterému vyšlo 2× absolutní 0%spermií a otěhotněla,jestli to byl boží zázrak nevím,ale i to se může stát,tak hodně štěstí vám přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí