Podbradek - jak se ho zbavit?

104
26.9.22 20:53

Podbradek - jak se ho zbavit?

Preji krasny vecer:)
Chtela bych se pobavit ohledne moznosti zbaveni se podbradku. Jsem docela hubena, ale stejne me stale trapi podbradek a to, ze nemam vubec zadne rysy v obliceji (zadna hranice celisti, zadne licni kosti) neni mi videt prechod mezi bradou a krkem, proste jsem z toho hodne nestastna. Chci se zeptat na Vase zkusenosti, jak se toho zbavit. Zbavil se toho nekdo cvicenim a masazemi, ci zhubnutim? Jsem ted ve fazi hubnuti tak me zajima jestli jeste pockat az zhubnu, nebo se nic nezmeni. Nebo je opravdu potreba navsteva plastiky? Popr. byli jste na tom nekdo? Kde, za kolik apod., budu rada i za fotky! Popripade resil to nekdo treba vyplneni kyselinou H. ty kontury? Budu rada za jakekoliv poznatky ohledne podbradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
26.9.22 21:34
@ceranielle píše:
Preji krasny vecer:)
Chtela bych se pobavit ohledne moznosti zbaveni se podbradku. Jsem docela hubena, ale stejne me stale trapi podbradek a to, ze nemam vubec zadne rysy v obliceji (zadna hranice celisti, zadne licni kosti) neni mi videt prechod mezi bradou a krkem, proste jsem z toho hodne nestastna. Chci se zeptat na Vase zkusenosti, jak se toho zbavit. Zbavil se toho nekdo cvicenim a masazemi, ci zhubnutim? Jsem ted ve fazi hubnuti tak me zajima jestli jeste pockat az zhubnu, nebo se nic nezmeni. Nebo je opravdu potreba navsteva plastiky? Popr. byli jste na tom nekdo? Kde, za kolik apod., budu rada i za fotky! Popripade resil to nekdo treba vyplneni kyselinou H. ty kontury? Budu rada za jakekoliv poznatky ohledne podbradku.

Zhubnuti by ti samozrejme pomohlo za predpokladu, ze tlusta jses a dvojita brada pochazi z toho. Pises ale, ze jses docela hubena a tam ti zhubnuti moc nepomuze. Nekteri lidi maji vetsi predispozice ke dvojite brade, obzvlaste pokud maji spis nevyraznou dolni celist. Ja mam taky trosicku podbradek a u mne to neni nadvahou, je to celisti.

Poblematika podbradku neni tak jednoducha, zalezi na tom, jake struktury to maji presne na svedomi, on to nemusi byt pouze podkozni tuk, ktery se ti v tech mistech hromadi. Tohle nejlepe posoudi plasticky chirurg a navrhne konkretni reseni.

Nejake nechirurgicke reseni existuji, ale neslibuj si od toho zadne super vysledky. Nevim kolik ti je, ale pokud uz jses starsi a tvar mas uz celkove povadlejsi, hodne udela pravidelny microneedling a masaze gua sha. Oboji dokaze oblast zpevnit, vytvorit o neco ostrejsi kontury kolem celisti, ale jak rikam, zazraky od toho necekej. Nejlepsi by byla navsteva plastiky, i kdyby jenom na odborne posouzeni.

Co se tyka filleru, musi se to kazde 3-4 mesice opakovat, muze dojit k zanetu a granulaci v oblasti aplikace a taky, pokud se vstrikuje vetsi mnozstvi kyseliny H. tak musis vedet, ze KH reaguje na vodu a velmi ochotne vodu nasava, takze vypln muze natekat, cim vice si ji nechas vstriknout, tim vetsi tento efekt. Takze nedejboze, ze bude telo zadrzovat vodu a ty budes ve tvari jeste nafouklejsi, nez bys jinak byla. Ja osobne bych si kyslinou nenechala vyplnovat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.9.22 21:52

@warita dekuju moc za obsahle vysvetleni! Je mi prave 24, takze povislou kuzi to nebude, spis dedicne predispozice:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
26.9.22 22:10

Obličejová jóga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
26.9.22 22:10

Najdi si co je Mewing, ve finále jako hubena určitě podbradek nemáš, mas bud podkus nebo blby profil díky špatne poloze jazyka či povislou čelist. Na to stačí se naucit mewing případně si poridit něco jako jawgym apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
26.9.22 22:12
@Markéta188 píše:
Obličejová jóga

Spis než obličejova joga masáže - jak hrany čelisti, tak platysmy, která muže tahat dolu čelist a svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.9.22 08:07

@ceranielle

Na instagramu Karina_na_more - obličejová cvičení, má i nějaký program, dost často tam ukazuje lidi před a po. Zaměřeno právě na podbradky, kontury obličeje a ten hrb za krkem :)

Potom liposukce podbradku, mrkni na fb do skupiny Plastické operace a drobné.. (cca 16 tis. členů). Tam uvidíš hodně holek po tomto zákroku plus se dozvíš vše okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.9.22 10:55
@smada píše:
@ceranielle

Na instagramu Karina_na_more - obličejová cvičení, má i nějaký program, dost často tam ukazuje lidi před a po. Zaměřeno právě na podbradky, kontury obličeje a ten hrb za krkem :)

Potom liposukce podbradku, mrkni na fb do skupiny Plastické operace a drobné.. (cca 16 tis. členů). Tam uvidíš hodně holek po tomto zákroku plus se dozvíš vše okolo.

Ja mám její program koupeny a je úplně k nicemu ;) To už je lepší zdarma na YouTube Facefit Yoga od Ivety Šteclove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.9.22 12:24

@Prosimklid
Fakt? A já se na něj chystala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.9.22 13:54
@smada píše:
@Prosimklid
Fakt? A já se na něj chystala :)

Lepší mi přijde Natalia Broberg (doufám, ze to píšu dobre) nebo IQFaceFitness, ale jelikož zdarma je toho taky víc než dost, tak jsou to zbytečne “investice”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková